Tippek, trükkök

már nem azért Kanyhalos, de ezzel elég sok "kezdő" játékos kedvét elvetted, mivel ez is egy sztorivonal, ráadásul az egyik fő ha nem tévedek.. olvasgattam az előbb hogy miket flameltetek, és ne haragudj meg de a moddingnak csak úgy van értelme, ha már egyszer csontra kijátszottad. Az meg hogy ki milyen ízt érez ezáltal a játékban, az egyéni elbírálás kérdése. Ha mass onlineban játszol ott nincs esélyed modokkal, singleben meg minek? EZ AZ ÉN véleményem. Ezt ne vedd leugatásnak, vagy beleszólásnak, csak egy véleménynek.

U.i.: 7 nap múlva lesz a katasztrófa 21. évfordulója. Ezt tudta mindenki ugye? :wink:

FERIBOI!
Először is majd akkor kritizáld a modjaimat, ha ismerni fogod őket.
Én már megcsináltam Master-en az "I made it" befejezést.
A modok nem cheatek, hanem jobbá teszik a játékélményt!!!!!!!!!
Ezen van a hangsúly! Az előző hozzászólásomat törlöm, ebben igazad van,
de úgy voltam vele, hogy ha valaki láma (bocs) akkor engem se érdekel hogy megtudja-e, s abba nem gondoltam bele, hogy más "greenhorn"-ok játékát elrontom.
Mindenki jöjjön rá magától a lényeges dolgokra, persze lehet kérdezni, én is megtettem annak idején.....

Eddig nem láttam megemlítve, ezért megírom. Mikor átkutatsz egy hullát és felugrik egy rejtekhely, akkor a stalker skilljétől és bandájától függő cuccokat dob. Például miliitary stalker stash dobott már két Akabant AP skulóval Merc stalker stash 1 szimpla és 2 zöldnyilas(!) armort. Szóval érdemes tápos egységek stasait megnézni néha. Gondoltam segíthet azoknak akik még nincsenek nagyon benne.

Szerintem az a legjobb suit, amit Pripjatyban találsz a hotelban, abban a szobában ahol a dekóder van. Érdemes megfejelni egy Urchin artifact-al.

Ott van ruha? Mert én nem találtam. Igaz STALKER fokaozaton vittem végig(nem szeretem felidegelni magam :D ). Most viszont elkezdtem veterán nehézségi szinten és így a faluban nincs stalker suit, semelyik tetőn. Lehet hogy szintfüggő, melyik ládában mit talál az ember?

nem nem az a szarkofágnál van... én is vettem már fel a 26os szobában ruhát, de többszöri végigjátszás után elmondhatom bizonyosan, hogy random spawnol. pl a játék elején se mindig stalker suit van... akkor rostok (vájld territori) -ban van 1 épület a sinek mellett, amiben néha a páncélszekrényben lapul egy seva suit, persze bejutni nem könnyű és erős a sugárzás, de ott se minndig van, sőt volt hogy csak egy sima ruha volt ott... nah kb ugyanez van pripjatyban a 26os szobában.

néha én is kikelek magamból ha ilyen hsz-eket látok, hogy írjunk le mindent, mer akármi, ejj ilyenkor jövök rá hogy nem mindenki tud angolul, sőt sokan még 1 szót se, vagy csak nem élik bele magukat a játékba, és úgy vannak vele, lerántották valahunnan oszt végignyomják gyorsan oszt jóvan... stb ,nade én amúgyis idegbeteg vagyok, szal ilyenkor messzire el szoktam kerülni a fórumot, nehogy beírjak valamit :)

Ja mert inkább az illett volna jobban válasznak hogy játszd végig, és én meg az ellentetját írtam? Hát ez van.

Amúgy ha Cordonban merc suit vagy monolith suit van elrejtve, érdemes azt felvenni, és nem elkezdeni újra amíg nem lesz stalker suit? Nem tudom, hogy melyik véd jobban...

Csináljuk egy Greenhorns' & Lahmers' Spoiler Topicot!
Itt ki lehet vesézni hogy ki Strelok meg hogy hogy kell kimenni
az első ajtón, s ide írnak az olyan vérpistik akik két óra alatt
végig akarják vinni godmode-ban, csak az eszük nem ér fel oda ahova kell.
v.i.c.c.v.o.l.t. - shadow of kanyhalos

Tetszett a reakció... jó válasz volt semmi bajom vele! Monolith suit mikor van ?nekem cask merc meg stalker volt eddig:D

Én is úgy emlékszem, hogy az x18lab-ban van egy szekrényben,
de ha nem akkor az x16ban, az tuti hogy valamelyik underground ban van egy kinyitható szekrényben, egy olyan szobában ahol 3 sor ilyen szekrény van. Amúgy nem olyan nagy szám a Monolith Suit.
Ami a Hotel Pripjatban volt az S99 Military suit, nem pont ez a neve, de valami ilyesmi, gázmaszkos sisak, és qrva ocsmány zöld nightvision.
De jobb mint a többi, kb olyan mint a SEVA csak gyengébb a radiation protectionja, de úgyis artifact kell+, a bulletproofja viszont jobb.
Azt meg nemtom alátámasztani hogy random teszi be oda,
nekem eddig ott volt, de lehet.

Vissza
Top Alul