Tippek, trükkök

Sztem meg azért nem kell ennyire véresen komolyan venni. Miért ne írhatna ilyet, ez is trükk végülis. :?

Azért fogalmaztam bocsánatkéréssel kezdve!
Én is nagy híve vagyok a modoknak, a kreativitásnak,
csak akkor, ha az a játékélményt fokozza.
Ez egyfajta cheat, az pedig lámaság, mégegyszer bocs

Persze, hogy cheat, egy írtó nagy bug kihasználása, de attól még trükkös, erősen kétlem, hogy erre akarná buzdítani a jónépet, inkább csak érdekességképpen rakta bele.

"Ha valaki esetleg újrakezdte volna vagy most jár csak itt akkor annak TÖKÉLETES megoldást tudok nyújtani."

Szerinted ez nem buzdítás? Akkor mi?
Amúgy hagyjuk ezt itt most abba, mert nem mocskolni vagyunk itt a másikat meg nem is vitatkozni, meg ez amúgy is OFF

Most ez nem arra vonatkozik hogy nem szeretem játék.3x játszottam végig 1x veteran, 2x stalker szinten.Csak úgy indultam neki az x18nak ha volt legalább 100.000RU-m. :D Ez a tipp csak arra vonatkozik aki masteren játszik és kevés lőszere van + még drága is alig lehet találni a jófajta fegyverekhez.Nem arra mondom hogy minnél hamarab túllégy a dolgon csak arra hogy ez 1 bug is mert nem lesz olyan küldetés hogy Find the Wish Granter".Erre ma lettem figyelmes de bocs ha felbaxtam pár embert ezzel hogy buzdítás meg ilyesmi de hát na.Kihagysz egy nagy lövöldözést meg egy videót.(ha erre is beszól vki vmit akkor... :roll: ) Elnézést akkor mindenkitől. :oops:

kick":1um29tar mondta:
Persze, hogy cheat, egy írtó nagy bug kihasználása, de attól még trükkös, erősen kétlem, hogy erre akarná buzdítani a jónépet, inkább csak érdekességképpen rakta bele.

Erről van szó. Köszönöm. meghajol

Szevasztok!

Új vagyok a fórumon és van egy problémám.Van egy trükk a Sztálkerrel kapcsolatban és kérném a segítségeteket. Van egy bizonyos Vehicle mod, amivel lehet autót vezetni a játékban. (biztos ismeritek)
na már most az a gondom vele, hogy a leírásban az szerepel, hogy az F-el lehet be/ki szálni az autókba, a T-vel lehet a motort elindítani.Na ez az ami nekem nem sikerül.Tudtok ebbe segíteni, hogy mit lehetne tenni, hogy használni tudjam?

Mindeféle mod nélkül a reaktor körüli apc-kbe lehet beszálni a USE gombal ,ez alapból az f, ahhoz hogy a motort beindítds, bekell bindelned akármelyik gombra a billentyűzetedet, nem feltétlenül a t ,lehet b, is! Ezt úgy tudod megtenni hogy bemész a Megoszott Dokumentumok mappába ,ott a STALKER-SHOC-ba ,megnyitdo jegyzettömbel az user.ltx-et ,és beírod az unbindall szöveg alá ezt bind turn_engine kB ,elmented és kész! Én transport modot tolok ,az annyit tesz ,hogy betesz néhány autót a kezdőhelyre és uganúgy rallyzhatsz velük ezzela módszerrel!

Azt hiszem megvilágosodtam! :D

"Ha valaki esetleg újrakezdte volna vagy most jár csak itt akkor annak TÖKÉLETES megoldást tudok nyújtani."

Ha ilyen szemlélettel indul neki, tudjátok mit kap:

"Aranyeső a csöpp kis szádra,
Aranyeső a családodra hjaajj"
:P
[Jól idéztem?]

Ezért rakták bele a készítők. Jót akarsz magadnak? Dolgozz meg érte!
Nem érdemes csítelni! Minek? Igazán jó játékémény, befejezés csak anélkül lesz.
Bölcs ukrán készítők...

Üdv!

Nem tudnátok nekem megmondani, hogy hol lehet exoskeletont venni vagy szerezni? Mert már az erőműnél vagyok, de még eggyel sem találkoztam.

Üdv!

Bent az erőműben találsz egyet, ha true endinget csinálsz akkor a plant-en kívül is találhatsz még kettőt, de azt szerintem ne kérd hogy ezt bárki is pontosan leírja neked. Csak követsd a lineáris játékmenetet!!!
S bent az erőműben úgyse ér szart se az exo, mert 30%radiation-os!
Kint viszont jó lesz a bulletproof cap 60% miatt.
Futni nem tudsz benne és van nagyon jó világoskék nightvision-je.
Ha végképp nem boldogulsz és annyira kéne akkor mod!

valaki nem tudná megszerezni azt a zenét ami a játékban szól konkrétan a bárnál a torony alatt lehet hallani , vagy ha van akkor van e suondtrack-ja a játéknak amit meglehet venni vagy letölteni

nemtom ki mennyire olvas sok fórumot, de ismét okosabb lettem. mégpedig be lehet menni a pripjatyban levő stadionba. mer ugye az van hogy mennél be és cutscene és mutatja az erőművet és loading. viszont a bejárattól jobbra van 1 rácsos kapu nem messze amin bel ehet menni mer hiányos a rács, és vannak bent szörnyik meg sniperes monolitok meg anomáliák és szét lehet ott is nézni, ezt nemértem hogy nem tudtam eddig :D

Sziasztok!
Megmondanátok, hol talállom Strelok-ot ?!
- köszi

Strelok az a hülyegyerek aki a videóban rohangál meg valami vénember hőbörög neki állandóan, hogy.... :) :)

Vissza
Top Alul