Tippek, trükkök

Sziasztok!

Én elakadtam sajnos.
Jelenleg a Red foresten keresztül szeretnék pripyatba jutni, kikéne kapcsolni a kritikus hatásokat. De nem tudom hol kell. Olvastam itt több helyen is hogy senki nem tudja a Red forestben lévő kódos ajtó nyitókódját. Aminek a képét itt be is vágta valaki. Én azt gondoltam ott lehet kikapcsolni. Ezekszerint nem? A pda-mban van egy 6 jegyű kód de az nem nyitja.

Néhány kérdést szeretnék feltenni, sokat kutattam és ol.vastam itt a fórumon, de ellentmondásokba ütközöm és hiányoznak a konkrétumok.
Ezért szeretném ha valaki leírná amit tud, gondolom aki már pripyatban járkál annak nemgond ezekre a kérdésekre válaszolni.

Hány labor van? Mi a nevük? Mit kell vagy mit érdemes keresni, megtalálni?!

Pl: yantar, x16, ghost a földalatti részen a 3 kapcsoló után.

A fontos ajtók, helyiségek is érdekelnének. Lehet, hogy valamit nem találtam meg amit megkellett volna.
Az agropromba a katonai bázis alatt ott hagytam egy usb drivert (find the stash), amit jóval később találtam meg. Addig a barkeeperes, freedomos és yantaros küldetéseket is megcsináltam.
Ráadásul a freedomos küldetéseket előbb csináltam meg mint a yantarost, nem tudom, hogy ez kihat-e valamire. A talk chef emiatt eleve failed lett és csak a find bulldog 6 él.

A másik kérdés mi az vagy mik azok a bull dog(ok)? Hol találom meg?

Olvastam valami exakalaustról, ami növeli 20 kg-val a cipelhető terhet?
Ez sem ártana, mert állandó helyhiánnyal küzdök. Pedig egy fegyvert viszek mindig, pisztolyt nem és csak a nagyon ritka és fontos artifactok vannak nálam és persze a töltények. Egy pár darab snork, flesh, bloodsucker testrész aminek a súlya elenyészői. Gránáttal és hasonló mókákakkal már nem is kényeztetem magam, nincs hely. Persze meglehet tenni, hogy azokon a helyeken átszaladok ahol banditák, millitaryk, duty lőnek rám és akkor csak a küldetésekre szánom a töltényeket, de ez a fajta megoldás nem illik egy stalkerhez és illuzióromboló is.

Szeretném tisztázni ezeket a dolgokat.

Mindenképp kipróbálom a modokat, hisz nem kell hangsúlyoznom mennyi bosszantó hiba van, ami leginkább engem dühít, hogy hiába van százezernél is több rubelem, nem tudom magam megfelelően töltényekkel ellátni. Keveset lehet egyszerre venni. Az állandó gyüjtögetés pedig azokon a tájakon amit már ezerszer bejártam rendkívül unalmassá válik.

Mindenesetre továbbra is hangsúlyozom, a stalker azon játékok egyike, amit nem fogok hamar elfelejteni.

Üdvözlettel: Ferke

Menj be a Red Forest végénél lévő erődszerüségbe, ahol a 4 bazi antenna is van. Ott lesz egy vasúti szerelvény, ami félig kilóg az alagútból. Menj a kocsiba be, arrafelé kell továbbmenni, hogy ki tudd kapcsolni a psy generátort. A kód, amit találtál, az arra lesz, majd egy raktárat fog nyitni. Azok az ajtók, amiken találtál kódzárat, nincs hozzá kód egyáltalán.
exoskeleton ruhát pedig pl. a freedom bázison tudsz venni.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem h haverom mondta itt olvasta valahol, h az elején a házak tetején kell ugrálni vmi stalker ruha cuccért most visszamentem oda de nem igazán találom :\ a fórumban sem találtam a pontos leírást pls válaszoljatok kössz!

Szia!

A fórumban megvan a pontos leírása, én olvastam több helyen is.
Egyébként szerintem simán elleszel anélkül is.

Ugy tudom, hogy a háztetőn van valami doboz, amihez nem lehet hozzáférni ezért szétkell lőni és kidobja a ruhát, ha szerencséd van olyan helyre ahol hozzá is férsz. Én erre emlékszem, abból amit olvastam.

Üdv: Ferke

syn7h37ic":1inc5c5v mondta:
Menj be a Red Forest végénél lévő erődszerüségbe, ahol a 4 bazi antenna is van. Ott lesz egy vasúti szerelvény, ami félig kilóg az alagútból. Menj a kocsiba be, arrafelé kell továbbmenni, hogy ki tudd kapcsolni a psy generátort. A kód, amit találtál, az arra lesz, majd egy raktárat fog nyitni. Azok az ajtók, amiken találtál kódzárat, nincs hozzá kód egyáltalán.
exoskeleton ruhát pedig pl. a freedom bázison tudsz venni.

Thx! Ezt majd otthon lecsekkolom.

Üdv: Ferke

Biztos az, bár odáig még nem jutottam el. Viszont a Cordonban a vasúti töltés tetején sétáltam át sugárfertőzés nélkül.

Mártír":1vcx14il mondta:
Biztos az, bár odáig még nem jutottam el. Viszont a Cordonban a vasúti töltés tetején sétáltam át sugárfertőzés nélkül.
Sztem ott csak az egyik vagon közvetlen közelében van sugárzás, meg az elején.

A töltés tetején át lehet sétálni? De ott végig szögesdrót van kihúzva. Vagy van egy lyuk, amit nem vettem észre? :shock:

Amúgy ha a híd alatt kinyírom az összes katonát, ha máskor járok arra, újra fognak spawnolni? Jó lenne, ha nem :D

De, újra respawnolnak és nincs végig kerítés. Jó széles terület, meg lehet simán kerülni, sőt, van is secret stash az egyik vagonban fent a hídon.

Ha valaki esetleg újrakezdte volna vagy most jár csak itt akkor annak TÖKÉLETES megoldást tudok nyújtani.Ugye van egy olyan küldetés hogy Turn off the Brain Schorcher.Na megyünk vígan a Red Forest-ben kinyírunk mindenkit és elérünk egy elágazáshoz hogy mész egyenesen vagy mész Prypjat-ba.Ha Prypjat felé fordulsz akkor írja hogy Leave the dangeurous zone immediatly.Ne törődj vele menj tovább és menj át Pripjat-ba. :D Mikor átértél kiírja hogy Task Completed.Az új Task pedig az hogy juss el a Power Plant-ig.De nincs olyan hogy "Find the Wish Granter". :D

Itt egy kép:
ssxp041107194134l11pripzu7.jpg

ssxp041107194137l11priprq1.jpg

ssxp041107194139l11pripzh5.jpg

Sehol a küldetés.

Képlinkek javítva. -Crayon

És mit érsz vele azon kívül, hogy nem csinálod meg a Brain Scorcher küldetést?

ps.: képeket tessék kijavítani... :P

Kb. azt hogy nem kell végigmenni és egy csomó medikitet elhasználni meg lőszert pláne ha Thunder 13-nal mész vagy VLA-val. :wink: :roll:

Ennyi erővel csíteld végig a játékot :D Egyébként Grozat én sem használok nagyon, mert zabálj a lőszert VAL meg pláne. VSS-t ilyen szempontból jobban szeretem. Egyes lövésekkel nagyon sok ellent le lehet szedni kevés lőszerrel.

Doma":2fl6cgxl mondta:
Kb. azt hogy nem kell végigmenni és egy csomó medikitet elhasználni meg lőszert pláne ha Thunder 13-nal mész vagy VLA-val. :wink: :roll:

Szia!
Előre leszögezem, hogy NEM akarlak megsérteni és nem is érdekel hogy te hogyan játszol, de ha te így fogod fel, akkor ez a játék nem neked való.
Akkor jáccccc inkább lineáris játékkal very easy-n godmode-ban.
Ennek a játéknak akkor érzed az igazi hangulatát, ha mindenre sok idő fordítasz, hogy az utolsó kis zegzugok érdekességeit is felfedezd, van belőlük bőven.
Tényleg semmi közöm hozzá és ne haragudj ha megbántalak ezzel,
de megkérlek hogy ne írj ilyen hozzászólásokat, mert azzal negatív irányba befolyásolhatod a STALKER ízére még rá nem érzett kezdő gamereket.

Vissza
Top Alul