Tippek, trükkök

jah a játék elején a stalker suit... azt énis felvettem még régen, de nehéz volt felvenni, mer a másik ház tetején nem tudtam bemászni, szal egyik résen belőttem, szétment a doboz és a ruha pont úgy pattant ki belőle hogy a ház végén levő résen kersztül el tudtam érni :D

valaki nem tudja hogy mi annak az ajtónak a kódja ami red forest-ben van
(ott ahol van 1 ellenség, alatta ki van bontva a kerítés és tudósok hullái vannak és ott 1 létra és úgy lehet ide eljutni) :?:

A játék végét hogy tudom befolyásolni játék közbe. MEg sokan irogatták hogy ilyen meg olyan szálqkat kell követni. Ezt nem nagyon értem, hogy hogy szálakat kell követni. valaki elmagyarázná plz :oops: :oops:

jim67":2d2vsl0q mondta:
valaki nem tudja hogy mi annak az ajtónak a kódja ami red forest-ben van
(ott ahol van 1 ellenség, alatta ki van bontva a kerítés és tudósok hullái vannak és ott 1 létra és úgy lehet ide eljutni) :?:

Légyszíves egy pontosabb leírást és egy térkép képet meg egy ingame képet is tegyél már be légy oly szíves mert nem ugrik be ez a hely. :D :wink:

Én tudom miről beszél, a kimaradt dolgos topicban többek közt ezt tárgyaljuk.

A hotel mellett van. A Loner vezér csávó el is mondja, mikor együtt kommandóztok. A régi színház amúgy, a közepén van egy bazi nagy totem is ami körül imádkoznak vagy mittomén. De sztem tök egyértelmű, ha arrajársz. :?

Jjeszi3":ssul1bix mondta:
A játék végét hogy tudom befolyásolni játék közbe. MEg sokan irogatták hogy ilyen meg olyan szálqkat kell követni. Ezt nem nagyon értem, hogy hogy szálakat kell követni. valaki elmagyarázná plz :oops: :oops:
:arrow:

Abba a küldibe, amit a Duty-sok adnak, hogy (valami) 6-ot megkell szereni, gáz az, ha meghal az a kapitány, aki fedez miközben megölöm Lukash-t?
mer lukash-t legyilkoltam simán, meg mindenkit, de az összes Duty-s meghót, meg azt a (izé) 6-ot sem találom, amit elkéne szerezni...

Nemtom ezt hogy érted hoigy 6os vagy mi, én megöltem a 3 snipert, lukash-t és meghalt a duty csopvez és nem kaptam rewardot pedig mutatta a pda a helyet, BUG sztem

Sztem az RG-6-os gránátvetőre gondol, de az tök más küldetés.

Annál a küldinél vok, hogy: "obtain an Bulldog 6 from freedom"
aszongya, hogy "Talk to chef", de hiába beszélek vele, nemmond semmi normálisat, és továbra is azt mutatja a jel, hogy beszéljek vele....pls help

8) Már rájöttem

na erre az ajtóra gondoltam

ss_horv_th_marcell_04-11-07_16-56-09__l10_radar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_horv_th_marcell_04-11-07_16-55-38__l10_radar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

na ehhez nem tudom a kódot vagy ti sem ???

képlinkek javítva. -Crayon

Na másodszor is végére értem....de a befejezés megint ugyanaz : gazdag akarok lenni.....pedig most ráérősen elég sok küldetést megcsináltam..

Ja , küldetések : néhányat megcsinálok, (pl. barrikád védelme) de a főnök nem igazolja le úgyhogy a jutalmat nem kapom meg...
És még : tuti biztos, hogy a bárban az egyik csávónak elhoztam a Dolg fegyvert....erre pár nap múlva megint sír hogy elveszett....

Más : freedomos lettem, úgyhogy amikor a Bárba akartam menni az őrök elkezdtek rám lőni...na most ha finoman lelövitek őket, nyugodtan be lehet menni a bárba....persze nem árt készenlétben lenni az odavezető úton :lol:

amúgy király....majd újra kezdem...és akkor egyenként megcsinálok mindent....egyébként én oroszosítva nyomom, a hangulat fantasztikus (igaz a Trader meg a Báros igen angolosan beszélik az oroszt...)

Bocs a sok írásért...

A kontaktemberrel beszéltél (meet to guide, és utána a dokival, ahová küld téged? Ahová küld, azt nem jelöli a térkép, de mondja, hogy menj vissza Strelok búvóhelyére (ahol megtaláltad a pendrive-ot)) Ha nem, akkor nincs true end.

Jjeszi3":13ug0mgc mondta:
Jjeszi3":13ug0mgc mondta:
:arrow:
Némi angol tudás kell a játékhoz, de hamarosan kész a magyarítás, már 99%-os, akkor könnyebb lesz. A lényeg, hogy a fő küldetéseket kell csinálni, majd, ha lesz egy olyan rész, hogy meet to guide, akkor oda el kell menni, beszélni a csókával, de a többit lásd egy Hsz-el lejjebb. Ha ez megvan, akkor máris megvan az összes lehetséges szál befelyezése. Pripjatyig nyugodtan lehet még egy csomó mást csinálni, miután a kontaktot, és az ezt követő tudós dumcsit elintézted.

Kanyhalos":abfuv8xd mondta:
Nemtom ezt hogy érted hoigy 6os vagy mi, én megöltem a 3 snipert, lukash-t és meghalt a duty csopvez és nem kaptam rewardot pedig mutatta a pda a helyet, BUG sztem

Sikerült megcsinálnom. (Bulldog 6-ot kerestem, de az is meglett)
Ott az a lényeg, hogy ugye snipert lelövöd, lukasht széttrancsírozod,
és közbe Skull kapitánynak át kell élnie az egészet. Akkor ad 8000 zsét, meg a barátod lesz.
nekem is csak úgy sikerült, hogy lesérült az elején, azt miután kinyirtam Lukasht, még minnig ott szenvedett, azt attam neki elsősegélyt :D
máshogy nemsikerült. De ha meghal, akkor is szólnak rádión, hogy "grat"
ugyhogy nem Bug

Vissza
Top Alul