Tippek, trükkök

Hi!

Tudjátok van az a bázisféleség ahol van a duty-s bázis meg a bar is. Ott van valami érdekes cucc amit érdemes megszerezni. Meg van ottt valami aeréna is ott hogy lehet viaskodni? :D Ja és a Dutyiokhoz hogyan lehet csatlakozni??

Üdv!
Az egy komplett város.
Az Arena-ban jó pénzeket lehet nyerni (mintha nem lenne elég) a tornyban vannak atifactok.
A Duty-hoz egyenlőre senkinek nem sikerült csatlakozni.

Sztem. sehova nem lehet csatlakozni. A Freedom,Loner,Duty is a spanom minden mission megvan csinálva nekik mégse csatlakozhattam 1ikhez se.

Ehh lehet. Na de a Cordonos srácokra gondolok :) A noobokra :)

Azok is mind Lonerek. Noob group nincs. :lol:

noob group nincs csak kibukott AS-esek :P

Lényeg hogy peace van mindenkivel kivéve a militaryval a monolithal banditákkal és a merc-el :)

Velük nem is lehet kibékülni, ők a default gonoszok.

Hello!
Most egy nagyon láma kérdést fogok feltenni ,nem találtam korábban ,de a kék csík az életed felett az micsoda, ugyanis már majdnem kétszer kijátszottam ,és semmit nem mozdult soha...:D
Előre is köszi

Akkor ez egy bug ,soha nem ment le még játék alatt ,mondjuk még utálst se látam rá hogy lenne olyan cucc ami feltölti a pajzsot :D

Nemtudom írták már-e, ha igen akkor elnézést kérek, de a játék legelején mihelyst megoldottátok a "tradertől való kijutás"(by nemtudom már hogy ki), feladatot, a wolf mögötti ház tetejére való felmászás és a mellete lévő házra való átugrás után, ha elmész a háztető legvégére ott lesz egy nyílás, amin keresztül szét tusz lőni egy ládát amiben van egy stalker suit.

Hmm ez érdekes. Wolf mellett a háznál van létra, de ott a padláson csak üres ládákat találtam. Lehet nem ugyanarra a házra gondolunk?

Én nem tok oda kimászni... Vagy csak én vagyok ilyen béna? :D Mert én a padlásról próbálkozok és nincs olyan rés amin kimehetnék :cry:

Azt hogy tudom elérni hogy a duty-ok küldetést adjanak mert be szeretnék menni a bázisra de elzavernak. Hogy kell? Vagy haladjak tovább atöbbi küédetéssel és majd jön magától?

Jjeszi3":1c171aao mondta:
Azt hogy tudom elérni hogy a duty-ok küldetést adjanak mert be szeretnék menni a bázisra de elzavernak. Hogy kell? Vagy haladjak tovább atöbbi küédetéssel és majd jön magától?
Igen, meg kell csinálni az összes doksis küldetést és a barkeep majd szól az érdekedben.

Vissza
Top Alul