Tippek, trükkök

Elren":rgx8fsxn mondta:
Ja amugy meg kedves "phoenikshun" hidd el, jódolog ám a warez azoknak, akiknek nincsen arra pénzük, hogy megvegyék a legújabb játékokat. :wink:
gondolj bele, ha nemlenne rá pénzed, te nem töltenéd le szivesen ingyen?
tudom, hogy nem tisztességes, de gondoljunk bajtársainkra is, akiknek nemlehet annyimindent mint másoknak :wink:
A világért sem akartalak sértegetni. Azért volt ott a szmájli. ;-) Viccelni próbáltam, csak nem jött össze
Én sem mindig jártam az egyenes úton.

Elren":1og46hdw mondta:
nemlehet, hogy túl sokmindent csinálsz közben?

Már én is gondoltam rá de nem.
Nah annyira nem vészes, mert bezárom az balakot aztán fél per múlva újra próbálom akkor általában 3. próbálkozásra jó.
(amúgy firefox-ot használok)

Nem is vettem sértésnek, énse akartam gyilkolni, és még a poént is fogtam :wink:
csak gondoltam azért ha más komolyan igy gondolja, és beleolvas a linkbe, talán látja
(amugy nem is jó ám mindig az egyenes út :twisted: :twisted:

Winston":ju2wyw4i mondta:
Elren":ju2wyw4i mondta:
nemlehet, hogy túl sokmindent csinálsz közben?

Már én is gondoltam rá de nem.
Nah annyira nem vészes, mert bezárom az balakot aztán fél per múlva újra próbálom akkor általában 3. próbálkozásra jó.
(amúgy firefox-ot használok)
Én Operát használok, de sztem ez semmit nem számít

Nem mindig az egyenes út a helyes. :-)
Minden esetre azért bocsánat. ;-)
Szerintem próbáld meg patch-elni. Nem minden játéknál, de általában csak az eredetit lehet.
WINSTON:
Szerintem próbáld meg IE-vel is. Szokot bonyodalmat okozni a böngésző.

phoenikshun":1z1jif49 mondta:
Nem mindig az egyenes út a helyes. :-)
Minden esetre azért bocsánat. ;-)
Szerintem próbáld meg patch-elni. Nem minden játéknál, de általában csak az eredetit lehet.
WINSTON:
Szerintem próbáld meg IE-vel is. Szokot bonyodalmat okozni a böngésző.
haggyad csak, egy bajtársra nemszoktam megharagudni, meg amugy sem vagyok haragtartó, meg amugyse lenne miért durcáskodnom :D :D :D

Sziasztok játékos-társak!

Épp Kurgov proffal szaladgálok a bnditák elől és elérünk az aluljáróhoz amin ugye nekem kell átrohannom előtte, hiszen rajtam nics védőruha :? Na ez eddig nem is volt gond, de miután ő is követett a túloldalra nem hajlandó megmozdulni és csak áll. [/quote]

Stevy#":2csnh813 mondta:
Sziasztok játékos-társak!

Épp Kurgov proffal szaladgálok a bnditák elől és elérünk az aluljáróhoz amin ugye nekem kell átrohannom előtte, hiszen rajtam nics védőruha :? Na ez eddig nem is volt gond, de miután ő is követett a túloldalra nem hajlandó megmozdulni és csak áll.
[/quote]

Ja, és ez normális? :lol:

Visszatérve a kibontáshoz, tudja-e vaalki, hogy milyen 3D-s formátumot használ a modellekre és van-e hozzá max felé konverter? Stalker témájú scennek-hez nem lenne rossz....

aki az army werhous-nál tart az áljon meg 1 kicsit és csináljon melllékküldiket
mert elég jó cuccokat lehet szerezni illetve ha bejelented a bázison a duty-sok támadását akkkor mindenki baráttá vál és lent be tudsz menni a fegyverraktárba ahol páncél,raksyvető agépfegyóra és csomó gránát és 1 buldog nevű rakétavető vár :D

Attól még hogy bejelented a dutysokat nem enged be az armoryba, csak ha sikerül csatlakozni a freedomhoz.

mondtam hogy meg kell nekik pár küldit csinálni és utána bemehetsz :idea:

Gyorsabban bemehetsz, ha kilövöd az őrt. Ha jól csinálod soha senki sem veszi észre és ugyanúgy friendlyk maradnak.

ez igaz mert fejbelövök valakit és nem támadnak :D

tényleg hogy lehet képet lopni a játékból (print screen+ ctrl+c aztán paint-ben crlt+v ) vagy valami progi kell ??

Üdv minenkinek. Lehet másnak evidens, de én örültem amikor rájöttem.
Bess jó fegyvert forgat a Garbageben, és szerettem volna megszerezni. Hagyni meghalni, lelőni nem akartam ezért kicsit vártam a roncstelepen. A hatás nem maradt el, jöttek a banditák és földre is terítették. Agonizált egy kicsit de békésen tűrte hogy felgegyem az Ak-ját. Utánna megajándékoztam egy medikittel. Talpra ált, oda adtam neki az én korábbi Ak-mat, nem morcolt rám. Lehet csak pszichikai dopping, de azóta jobb a találati arányom.

Vissza
Top Alul