Tippek, trükkök

Itt egy tipp, szerintem ez az egyik lehető legjobb artifact kombináció:
2db Soul, 1db Fireball, 1db Flash, 1db Urchin
A fireball-t vagy az urchin-t esetleg érdemes másra cserélni, ha a suitodnak nagy a sugárzásvédelme.

Van egy ötletem. Mi lenne, ha alkalmaznánk azt mint a Doom3 és Quake4 esetében pak0001.pk4 fájlokat kicsomagolva és a betömörítetteket letörölve gyorsabb lett a game.
Ha a Stalker gamedata.db0 és a többit kicsomagolnánk, otthagynánk mindent a főkönyvtárban és csak a tömörített db# fájlokat törölnénk le.
Nem lehet hogy ez végetvetne a swappolásnak?
Lehet azért swappol, mert mindig ki kell bontania a sok file-t!

Kérdés hogy ennél a játéknál ez működik-e

Érdekes felvetés, bár nem mindenütt működik. Láttam már példát mindkét esetre.
Egy próbát megér. Ha sikerült, add tovább. Én most nem tudom kipróbálni.
:-)

Doom3nal en is kiprobaltam de csak ultran hozott eredmenyt, azert egy probat meger

phoenikshun":388vuvd6 mondta:
Érdekes felvetés, bár nem mindenütt működik. Láttam már példát mindkét esetre.
Egy próbát megér. Ha sikerült, add tovább. Én most nem tudom kipróbálni.
:-)

Egy hete próbáltam, minimálisan rövidül a töltési idő. Nem éri meg, mert kb. 8 giga. A'sszem. Mondjuk nekem 2GB DDRII-m van egy e6400 társaságában.

pYura":hxyityhh mondta:
Hogy érted, hogy nemműködik? Nem tudsz nézetet váltani? Ugye nem csak úgy odabiggyesztetted a user-ltx végébe ezt a pár sort? :roll:

Igen, nem tudok nézetet váltani. Nem a végébe, az elejébe de csak, igen, bemásoltam. De akkor még mit kell csinálni hogy működjön? Mlg mindig nem jöttem rá :?

Én is csak a felsorolás végére másoltam be őket, és nekem működik is. De sztem annyira nem éri meg, csak akkor, ha szkrínsotot akarsz csinázni háttérhez, vagy valami ilyesmi. a célzás nagyon szar sztem igy, engem kapásból legyilkoltak majnem, mert a muksótól nemlátni, hogy ki van előted, a távolabbi nézet meg már túl zavaró... főleg ha szűk járatban vagy

(próbáld a végére másolni, nekem ment) 8)

Kanyhalos":2flkko00 mondta:
Van egy ötletem. Mi lenne, ha alkalmaznánk azt mint a Doom3 és Quake4 esetében pak0001.pk4 fájlokat kicsomagolva és a betömörítetteket letörölve gyorsabb lett a game.
Ha a Stalker gamedata.db0 és a többit kicsomagolnánk, otthagynánk mindent a főkönyvtárban és csak a tömörített db# fájlokat törölnénk le.
Nem lehet hogy ez végetvetne a swappolásnak?
Lehet azért swappol, mert mindig ki kell bontania a sok file-t!

Kérdés hogy ennél a játéknál ez működik-e

Mivel az adatbázis NEM tömörített, ezért maximum azt a nagyon csekély időt tudod megspóroltatni a játékkal amíg az adatbázisból kikeresi az adott fájlt. Semmit nem kell on-the-fly kitömörítenie a motornak.
Ez csak azért van, hogy a simaszőrű felhasználó ne lásson bele a contentbe, valamint azért, mert az oprendszerek hajlamosabbak összeomlani sok kicsi fájltól a meghajtón egy nagy helyett.

Most próbáltam ki és nem működik a game. Bejönnek a logók, aztán kiírja egy kis ablakban hogy please wait... és kilép üzenet nélkül a desktopra.
Ez miért van?

Mert nem midegy mit hova csomagolsz ki. Ha megnézted több oylan adat van ami több db-ben is jelen van...

Egyébként az a szürke Please Wait ablak a játék hibakezelője. és azért lép ki, mert nem talált meg midnent és kifagyott.

De hagyd a fenébe nem fogsz csodát művelni azzal, hogy kibontod...

Nekem eredeti van, és azzal megy. Nem próbáltam warezzel,és amúgy is NO WAREZ!
Munkatársaink bemérték Önt! Kérem maradjon a helyszínen, amíg kollégáink meg nem érkeznek a helyszínre! :-D

Megvárlak :D

amugy warezzal jáccom, mer letöltöttem, hogy megnézzem milyen, de azóta már megvettem az eredetit is, csak még nempakoltam át 8) 8)

Ja amugy meg kedves "phoenikshun" hidd el, jódolog ám a warez azoknak, akiknek nincsen arra pénzük, hogy megvegyék a legújabb játékokat. :wink:
gondolj bele, ha nemlenne rá pénzed, te nem töltenéd le szivesen ingyen?
tudom, hogy nem tisztességes, de gondoljunk bajtársainkra is, akiknek nemlehet annyimindent mint másoknak :wink:

Témába nem vágókérdés: Nekem a fórum miért tölt be iszonyat lassan?????? kb 4 percet kell várnom míg a fórum főoldala bejön aztán további 4 perc (kb) míg a topic-ok is bejönnek. És csak itt szajakodik...:(:(

Vissza
Top Alul