Tippek, trükkök

Sziasztok.
Van egy kérdésem.
A Red Forest pályán, van egy kódzáras ajtó, egy mesterlövész Monolith-os csóka lövöldözött elötte (amíg hagytam) Annak az ajtónak meg lehet szerezni a kódját valahonnan? Ez az ajtó, a hosszú betonfolyosóféle végén, a létránál van, ez a folyosó tűnik el lassan a föld alá. Végigkutattam mindenkit, de nem találtam senkinél erre utaló PDA jegyzetet.

Na igen, ez engem is érdekelne, van három tudós hulla is a közelben, de semmi infó nincs náluk. Gyanítom, hogy véletlenül maradt benne a játékban, miután kivették azt a kb. 7 helyszínt. Vagy csak béna vagyok ,hogy 3 hét alatt nem találtam meg. :roll:

kick":11uwjxbk mondta:
Na igen, ez engem is érdekelne, van három tudós hulla is a közelben, de semmi infó nincs náluk. Gyanítom, hogy véletlenül maradt benne a játékban, miután kivették azt a kb. 7 helyszínt. Vagy csak béna vagyok ,hogy 3 hét alatt nem találtam meg. :roll:
Na ez az... Már harmadszorra játszom, :twisted: de nincs sehol sem. Vagy csak valamit kihagytam....

Igen annak a kódját már én is kerestem, sajnos nem találtam semmit. Lehet próbálgatni :D ! Van egy pár millió kombinációs lehetőség. 8)

az őrült stalker pendrivejával mit kell csinálni? mert nemlehet megnézni... de valakinek csak kell :D vagy nemtom

ésésés pl a brén szorszernél is van pár kódos ajtó... amiket kilehet nyitni, mert 1ik monolit membör vagy nemtom kitől elszedtem 1 pda-t (nemén nyirtam ki) amibe irja hogy emlékszik 1 kódra (leisirja) de nemtudja hova jó... most indulok kipróbálni :D

brb

húú várjatok lehet az a kód ami 1ik pda-n van jó oda az ajtóhoz amiről beszéltek? hm? bekopizom a kódot pill!

http://href.hu/x/2j64

csekk dö pix, és a kódot valaki próbálja már ki ott annál az ajtónál mert kiváncsi vagyok

Ez Red Forestben nyit egy ajtót, de az bent van a föld alatt...ott ahol az antennákat kell kikapcsolni...amúgy semmi extra: élet meg lőszer
Előző hozzászólást ne idézz! - Bloody Fox

je viszont akkor a többi ajtót is ki lehet nyitni... vagy nemtom, de most találkoztam ilyen kis szörny patkányokkal,.. ott lent, és eddig olyanok nemvoltak

valami ötlete van valakinek a többi ajtó kódhoz? :D nincs kedvem 1243324 hullát átkutatni megint, vagy nemtom, de jó lenne tudni mik vannak még

Valaki meg tudja mondani hogyan kell a Duty csapatba csatlakozni?
Bar-ban a stalker bázison vagyok de a duty főhadiszállásra nem engednek be.
Help pls.

az majd még soká lesz ... hogy beengedjenek, de ettől függetlenül nekem sem sikerült hozzájuk csatlakozni... pedig már annyi küldetést megcsináltam nekik, hogy zöldek lettek (friends), de még mindig nemajánlotta fel 1ik sem.. bár volt még 1-2 arc aki adott volna missiont, de addigra véletlen freedoomos lettem és nemmehettem vissza a barhoz

-nointro - Skips all introductory movies/logos and goes straight to the main menu.
-noprefetch - Disables prefetching. Games load faster, in-game stuttering may increase or drop.
-noshadows - Disables shadows from dynamic light sources (excluding the Sun). May improve FPS.

Valaki mondja már még pls hogy hogy kell ezeket beütni a konzolba mert nekem mindig azt írja ki hogy ismeretlen... :oops:

a noprefetch szntem nemjo, most nem mind1 hogy a loading közbe tölt többet vagy a játszás közbe? hát inkább a loading közbe töltsön, ne swappoljon 1folytába a játék alatt...

amúgy ezt az ikonba kell beírni az asztalon, ha nincs csinálj ikont a játéknak. már leírták párszor, de akkor leírom énis:

jobbklikk az ikonon, tulajdonságok és ott a cél-be kell beírni pl így:

"D:\Games\Shadow of Chernobyl\bin\XR_3DA.exe" -nointro -noshadows -launcher

ez nekem ilyen, de a lényeg hogy az elérési útnál az elején és a végén a macskakörmöt azt ne töröld ki, hanem utána szóköz és oda irkáld be azokat amiket akartál...

Hy mindenkinek!

Tegnap raktam fel a játékot és még nem sokat játszottam vele. Majd ma este lesz időm bővebben gyötörni a gépet és a gamet!

Örülök, hogy van ez a topic, nagyjából mind a 15 oldalt elolvasgattam és próbáltam megjegyezgetni a dolgokat, hasznos infokat!

Nah megyek is játszani!

Ui.: Tényleg van 'hamis óriás (Pseudo Gian)' ????? és ha igen hol? :D mennyire hatalmas? 8)

A pseudo giant (az egyik...) egy földalatti labor-ban van, annyira nem nagy, belelősz 2 tárat és kapufa.

Most erőssen gondolkodom, hogy játszam-e tovább vagy addig álljak meg! Az angollal sincs gondom, csupán kicsit lassabban megy a dolog :D Nem úgy, mint mikor lőnek én meg pusztán felebaráti szeretetből vissza adom a szeretetük.

Amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de azért fel kell tennem:
Tud valaki valamit mondani arról, hogy ha magyarosítva lesz a játék, akkor a mentéseket elbukjuk? Vagy hogy van ez? Mert a patchelés után a mentések nem használhatak.
:oops:

1.0001 nem viszi a régi mentéseket, így lesz 1.003-nál is (1.0002-nél nem), de ahhoz már adnak savegame convertert... Magyarosításnak nincs köze ehhez szerintem :)

Vissza
Top Alul