Tippek, trükkök

ADIKING":2s25po8d mondta:
Szasz mindenki!

Bocsi ha rossz helyre megy az üzenet, ez az első.
Lámpa ügyben van problémám, mégpedig az, hogy nincs.Pár osztálytársam azt mondta, hogy lámpámnak a kezdetektől fogva kellene lennie, és hogy az L-betűvel kapcsolom be. Ezzel tisztába is vagyok, a controllsban is ez van beállítva.

Légyszi segítsetek rajtam. :cry:

Szia. Videobeállítás kérdése. Ha felhúzod a megfelelő settinget látni fogod.
Olvass kicsit körbe :)

Köszi, bár a gépem (Abit NF7 alaplap, AMD 2GHz proci, 512 RAM, Geforce FX5200 VGA) nem hiszem, hogy bírni fogja a magasabb grafikai szintet.

1.Ja és mi a megfelelő setting?(nem otthon vagyok, itt nincs fent a STALKER)
2.Van egy handradiom és egy gitárom.Ezeket leht v.hogy használni?
3.Garbageban v.ok vagy hol, a pálya végén van 1 kisebb Duty közösség, de nem engednek tovább.Légyszi írjátok meg mi áron engednek át, vagy hogy lehet átjutni Dark Valleyból a báros pályára.

Több trader is van a játékban. A következő a BARban lesz :wink:

ADIKING":3hh15gna mondta:
1.Ja és mi a megfelelő setting?(nem otthon vagyok, itt nincs fent a STALKER)
2.Van egy handradiom és egy gitárom.Ezeket leht v.hogy használni?
3.Garbageban v.ok vagy hol, a pálya végén van 1 kisebb Duty közösség, de nem engednek tovább.Légyszi írjátok meg mi áron engednek át, vagy hogy lehet átjutni Dark Valleyból a báros pályára.

1. lightning distance e legyen minimumon.

2. Ha alapból kaptad rossz verziód van a játékból, ha találtad akkor megnyugodhatsz, de nem tudsz velük kezdeni semmit.

3.Vagy segítesz nekik kiirtani a jobbról támadó röfiket és némi pénzért átengednek, vagy felveszed Sidorovichnál az X18lab küdetést elhozod a doksikat és akkor már átengednek, mert a főnökkel van dolgod :)

Srácok nem lehetne v.hogy megoldani, hogy ne töröljék 2 hét után a regisztrációmat, mert nekem otthon nincs netem és így csak itt, a keresztszüleimnél tudok fórumozgatni.

Csak annak törüljök a regjét, aki nem igazolta magát 1 hsz megírásával sem 2 hét után. Szóval biztosságban érezheted magad.

Úgy értem miután beregelt :roll: 1hszval már egész életre be vagy biztosítva :D (feltéve, hogy be tudod tartani a játékszabályokat... sajnos nemrégiben volt ban :()

Hi!

Nekem az lenne a kérdésem hogy az piros élet csík felett van egy kék csík is. Atz mire jó vagy egyáltalán az mit csinál? Mert akérmit csinálok nekem az nem fogy el nem vesz le belőle semmi. Léci pls!!

Szasztok.
Nem tudja valaki hogyan kell aludni ?
Vagy csak időgyorsítás van ? Ott vagyok garbageban a hangárban két stalker haverommal beesteledett és szunyálnék egyet de nemtom hogy kell.
Előre is thx.

Sajna a játékban nincs alvás. Ez bizony kimaradt. Bár elég sok helyen le lett írva már. ;-)

Jjeszi3":3ubhxzgc mondta:
Hi!

Nekem az lenne a kérdésem hogy az piros élet csík felett van egy kék csík is. Atz mire jó vagy egyáltalán az mit csinál? Mert akérmit csinálok nekem az nem fogy el nem vesz le belőle semmi. Léci pls!!

Ne hülyéskedjetek már hogy enni akartok meg aludni.
Játsszatok akkor a GTA-val vagy a Sims-el.
(nem kell megharagudni)

Jjeszi3":3h1cme73 mondta:
Hi!

Most mi értelme volt még egyszer idézni magad?
Az a csík elvileg a pajzsod.

phoenikshun":2rydo84s mondta:
Jjeszi3":2rydo84s mondta:
Hi!

Most mi értelme volt még egyszer idézni magad?
Az a csík elvileg a pajzsod.

A kék csík a Suit condition, de csak a patch után van jeletősége.
Az érdekes az, hogy kék csík a tüdő jel is, s az alphában volt olyan anomália, hogy megjelent a tüdőd mint ikon s aztán K.O.

Vissza
Top Alul