Tippek, trükkök

Elren":15shblve mondta:
Ha valaki tudja, hogyan lehet behozni a külső nézetet, az please mondja el, mer kíváncsi vagyok milyen. Belsőből nemlátszik az se, ha más ruha van rajtam...

Na ez így nem teljesen igaz... Nézd az árnyékodat mikor váltogatod a göncöket. :)

bg_":3eoolteg mondta:
sajnos te is!

pedig akartam neki írni olyat, hogy ki kell nyitni alőbb a bal szekrényajtót, aztán a ládát, majd a jobb szekrényt, aztán szebeállni az árussal, majd 2x hátralépni, utána 1x jobbra és 3x balra...erre kinyílik az ajtó :-D

bg_
lol :D

pYura":3r5zvbvb mondta:
Állatok "inventoryjában" lehet felvenni a testrészeiket. Nem mindig dobnak testrészt, ezért sokat meg kell nézni. Pseudodog tailt én pl nem is találtam :roll:

Rendben, thanks! :lol: Amúgy nekem végül meglett az első híd után, a jobb oldali háznál, ahol nagyon sok kutya támadt az egyik stalker barátunkra! :wink:

Lenne 1 másik problémám! Kipróbáltam az időgyorsítást az *-al de nem tudom vissza állítani normál helyzetbe a /-al! Pár helyen olvastam, hogy tényleg nem lehet vissza állítani ( /-al ) a patch után??? :shock:

jól olvastad. a Patch elvileg kiveszi a gyorsítás lehetőségét is. Ha nálad nem akkor valami gubanc van. Nincs fenn olyan mod ami 1.000 verzióhoz való és haználja az Alife.ltx-et?

TakiHUN":rzilvat5 mondta:
Elren":rzilvat5 mondta:
Ha valaki tudja, hogyan lehet behozni a külső nézetet, az please mondja el, mer kíváncsi vagyok milyen. Belsőből nemlátszik az se, ha más ruha van rajtam...
Már volt róla szó (bocs, de akkor is)...
Nah:
-az user.ltx-be (Megosztott dokumentumok/STALKER-SHOC) másold be ezeket a sorokat:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4

Én ezzel próbálkoztam, meg is néztem, de valamiért nem működik :? .

Hogy érted, hogy nemműködik? Nem tudsz nézetet váltani? Ugye nem csak úgy odabiggyesztetted a user-ltx végébe ezt a pár sort? :roll:

ferolg":2qb0q5ab mondta:
Crayon":2qb0q5ab mondta:
Ott fekszik a szoba közepén amiben a Controller volt.

Akkor ezt megszoptam, mert nekem sehol sincs senki......a folyosó bejáratánál egy Luna Hog nevű hulla fekszik meg a folyosó végén a controller....más senki és semmi.....

Na összejött : nekem a hulla láthatatlan volt csak mikor pontosan oda álltam ahol a PDA jelezte akkor tudtam meg hogy ott van....öööö vagy ez evidens és mindenkinek így volt ?

Nekem látszott a hulla! Szerintem egy bugot találtál.
save/load a menü ilyen esetben.

Más:
Dutyhoz sikerült már valakinek csatlakozni?

Crayon":3kpbafff mondta:
jól olvastad. a Patch elvileg kiveszi a gyorsítás lehetőségét is. Ha nálad nem akkor valami gubanc van. Nincs fenn olyan mod ami 1.000 verzióhoz való és haználja az Alife.ltx-et?

Nincs semmi mód fent. Azóta nyomtam egy resintall-t de úgyanúgy gyors az idő és nemtudom visszaállítani normálisra!!! :cry: Ilyenkor mivan?!

Na ez jó kérdés. Mindenesetre tedd fel az 1.001-et hátha segít.
Az 1.000ban perjellel tuti, hogy visszaáll. Ha nem akkor valami elég sz*r kalózverziód lehet.

Előzőt nem idézünk. -Crayon

Felraktam patchet de semmi, a játék eredeti special edition :lol: :cry:
Esetleg nincs valami kommand a konzólba?

légyszi segítsetek!
a játék legvégén vagyok,már megvolt a hologrammos szoba,és most kint vagy az atomerőmű körül,de egy hülye bug miatt,elfogyott minden egészségügyi dobozom...(a golyók csakúgy jöttek át a falon...)
és hát merre kéne ott mennem,hogy ne dögöljek meg a sok monolithos,vagy nemtomilyen miatt... :roll:
ha lehet gyorsan

Meg lehetőleg ne a talajon közlekedjél ,mert megöl a sugárzás :)

kösz evribádi :)
sikerült túljutnom,és van egy piros egészségügyi csomagom :)
így már nem tudnak megállítani! :D

Én mindig megpusztulok mert elfogy a kajám, megyek 5 métert megeszek mindent amim van és meghalok, kissé idegesitő, erre tud valaki mondani valamit?
Pl: elkezdek egy missiont és még oda se értem de már éhhalál miatt megpusztultam... ne mondja már nekem senki hogy 10 métert nem tud valaki menni az uton hogy ne haljon éhen, mi a fene ez?

Nézd meg légyszíves a PDAban nem pörög-e túl gyorsan az idő. Ha igen akkor nyomd meg a numpadon a / jelet és normális lesz. Egyébként a * gyorsítja fel.

Szasz mindenki!

Bocsi ha rossz helyre megy az üzenet, ez az első.
Lámpa ügyben van problémám, mégpedig az, hogy nincs.Pár osztálytársam azt mondta, hogy lámpámnak a kezdetektől fogva kellene lennie, és hogy az L-betűvel kapcsolom be. Ezzel tisztába is vagyok, a controllsban is ez van beállítva.

Légyszi segítsetek rajtam. :cry:

ok köszi megnézem, de komolyan idegesitő hogy kettőt lépek és meghalok éhhalálban

Szerk: basszus tényleg ez volt a baj köszönöm a segitséget
viszont ha valamilyen gombot ide szeretnék bindelni akkor azt nem is lehet?

Vissza
Top Alul