Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sziasztok! Nagyon jó ez a topic csak így tovább gyerekek! Nah nekem is lenne 1 problémám, mint igen sok emberkének ezen a fórumon! Van egy olyan feladatom már az elején, hogy valami pseudodog darabot kell visszavinni a kereskedőnek ( pseudodog tail ). Hol lehet megtalálni ezt a darabot mert a küldetésre márcsak 7 órám van! :?
Állatok "inventoryjában" lehet felvenni a testrészeiket. Nem mindig dobnak testrészt, ezért sokat meg kell nézni. Pseudodog tailt én pl nem is találtam :roll:
Itt van némi akadás.
Az introban a rövid hajú, 4/4-es (hosszú) bőrkabátot viselő fazon, aki a teherautótól elhozza a félholt fickót, az nem Te (a játékos) vagy. Az, akit bevisznek a kereskedőhöz, az vagy Te. Akinek a karjára van tetoválva, hogy S.T.A.L.K.E.R.
És ha már itt tartunk, beszélj az árussal (F billentyű) Ez csodákra képes...
Edit:
Mire megírom a válaszom, addigra van ezer post...:-D
Pedig már azt hittem, hogy én lehetek a nemiszerv trágárul+a gyerek, hogy megmondtam.
Pedig még alig játszottam a játékkal.
pedig akartam neki írni olyat, hogy ki kell nyitni alőbb a bal szekrényajtót, aztán a ládát, majd a jobb szekrényt, aztán szebeállni az árussal, majd 2x hátralépni, utána 1x jobbra és 3x balra...erre kinyílik az ajtó :-D
Ha valaki tudja, hogyan lehet behozni a külső nézetet, az please mondja el, mer kíváncsi vagyok milyen. Belsőből nemlátszik az se, ha más ruha van rajtam...
Ha valaki tudja, hogyan lehet behozni a külső nézetet, az please mondja el, mer kíváncsi vagyok milyen. Belsőből nemlátszik az se, ha más ruha van rajtam...
Már volt róla szó (bocs, de akkor is)...
Nah:
-az user.ltx-be (Megosztott dokumentumok/STALKER-SHOC) másold be ezeket a sorokat:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4