Tippek, trükkök

Wallace87":suig36jp mondta:
Kick hol találtál ennyi lőszert a mesterlövész puskába? A barkeeper nem árul hozzá skúlót és eléggé kifogytam ( 16 lőszerem maradt csak hozzá).
A doki is árul meg a Duty-s ezredes is. Amúgy kb 5-600-at az ellenfeleimtől vettem el.

Sziasztok! Nagyon jó ez a topic csak így tovább gyerekek! :P Nah nekem is lenne 1 problémám, mint igen sok emberkének ezen a fórumon! Van egy olyan feladatom már az elején, hogy valami pseudodog darabot kell visszavinni a kereskedőnek ( pseudodog tail ). Hol lehet megtalálni ezt a darabot mert a küldetésre márcsak 7 órám van! :?

Köszi a segítségeteket előre! :wink:

Állatok "inventoryjában" lehet felvenni a testrészeiket. Nem mindig dobnak testrészt, ezért sokat meg kell nézni. Pseudodog tailt én pl nem is találtam :roll:

Sziasztok!

Első pályán ott, ahova beviszed a csávót ott mit kell csinálni az árussal?

Egyből a játék kezdésénél...

Amikor van ott 3 szekrény, abból 2 bevan zárva. Meg ott a földön a doboz, amibe pakolhatod a cuccaid

szerintem a halottaskocsiról begyűjtött még élő "csávóra" gondol! :-)

McRoy!
az a csávó vagy TE! :-D

bg_

ott téged visznek be,de mind1...
amúgy beszélj a traderrel,aztán menj ki az ajtón(f-el mindkettőt)

Ja, jó :D

Na és ott lent mit kell csinálni? :D

Mert nemtudom kinyitni azt a nagy ajtót :(

Itt van némi akadás. :-)
Az introban a rövid hajú, 4/4-es (hosszú) bőrkabátot viselő fazon, aki a teherautótól elhozza a félholt fickót, az nem Te (a játékos) vagy. Az, akit bevisznek a kereskedőhöz, az vagy Te. Akinek a karjára van tetoválva, hogy S.T.A.L.K.E.R.
És ha már itt tartunk, beszélj az árussal (F billentyű) Ez csodákra képes...

Edit:
Mire megírom a válaszom, addigra van ezer post...:-D
Pedig már azt hittem, hogy én lehetek a nemiszerv trágárul+a gyerek, hogy megmondtam. :-)
Pedig még alig játszottam a játékkal. :-)

sajnos te is!

pedig akartam neki írni olyat, hogy ki kell nyitni alőbb a bal szekrényajtót, aztán a ládát, majd a jobb szekrényt, aztán szebeállni az árussal, majd 2x hátralépni, utána 1x jobbra és 3x balra...erre kinyílik az ajtó :-D

bg_

Ne légy a szükségesnél gonoszabb bg! :-D
Bár tény és való, már a könyökömön jön ki ez a kérdés. :-)
Pedig még csak kb. 30 percet játszottam a játékkal.

Ha valaki tudja, hogyan lehet behozni a külső nézetet, az please mondja el, mer kíváncsi vagyok milyen. Belsőből nemlátszik az se, ha más ruha van rajtam...

Elren":1yp1sqzx mondta:
Ha valaki tudja, hogyan lehet behozni a külső nézetet, az please mondja el, mer kíváncsi vagyok milyen. Belsőből nemlátszik az se, ha más ruha van rajtam...
Már volt róla szó (bocs, de akkor is)...
Nah:
-az user.ltx-be (Megosztott dokumentumok/STALKER-SHOC) másold be ezeket a sorokat:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4

Vissza
Top Alul