Tippek, trükkök

Kedves mester urak akik már végignyomták.....szóval légyszi segítsetek hogy lehet kiirtani az agyelszívó akármiket....mer ahogy a folyosóba lépek (x16) egyből szaroznak velem....
Ilyenek voltak már az elején is lennt a csatornában de azt inkább otthagytam...

Előre is kösz....

Hehe, sikerült leszednem egy Mi-24-est a speciális AS VAL-al, csak két tár kellett neki a páncéltörő skulóból :D Nem zuhant le egyből, elkezdett össze-vissza forogni, majd nekicsapódott egy bazi nagy villanyvezetékes torony félének.

helidown.jpg

Kicsit konkrétabban is leírhatnád mi a probléma. Ha Controllerel közdesz csak lőjed/szórd meg gránátokkal, nem halhatatlan :)

ferolg":3c6fw9rh mondta:
Kedves mester urak akik már végignyomták.....szóval légyszi segítsetek hogy lehet kiirtani az agyelszívó akármiket....mer ahogy a folyosóba lépek (x16) egyből szaroznak velem....
Ilyenek voltak már az elején is lennt a csatornában de azt inkább otthagytam...

Előre is kösz....
Gránáttal próbáld meg, ha nem találod el.

kick":1xb23xwx mondta:
Hehe, sikerült leszednem egy Mi-24-est a speciális AS VAL-al, csak két tár kellett neki a páncéltörő skulóból :D Nem zuhant le egyből, elkezdett össze-vissza forogni, majd nekicsapódott egy bazi nagy villanyvezetékes torony félének.

:o ráadásul ez még nem is a legerősebb lőszer :roll:

Kézigránát, mindig ha nem marad időd célozni.
De amióta felpacheltem, azóta le is tudom lőni a pis_kokat.

Hja, de elég tápos azért a többséghez képest. Amúgy megpróbáltam egy másikat is leszedni gránátvetővel, kb. 10 gránátot kilőttem rá, jó ha 1-2 eltalálta, a többivel nem tom mi lett, mert pontosan céloztam, a heli ki is gyulladt ,de ezen kívűl semmi sérülés, lőtt engem tovább és nem is repkedett össze-vissza. :?

kick mondta:

Hát akkor itt az idelye hogy kipróbáljam a válról indítható rakétát. (kár hogy eladtam eddig kettőt.)

Köszi....szóval akkor semmi spéci trükk, csak gyorsnak kell lenni....sajnos a csőalatti gránátvetőbe nem találtam gránátot, kézit meg nem tudok odáig eldobni....de majd ma hazamegyek, azt adok neki.... :twisted:

szemi":u8j3ipdf mondta:
Én peccs nélkül vagy 12-őt lelőttem már, egyet felrobbantotam gránáttal. Az Army Warhouse területen sokan vannak, egyszer volt, hogy egyszerre hárman találtam, abból kettőt egy házban, biztos tesók voltak.

cont2.jpg

ferolg":kq2tknkd mondta:
Köszi....szóval akkor semmi spéci trükk, csak gyorsnak kell lenni....sajnos a csőalatti gránátvetőbe nem találtam gránátot, kézit meg nem tudok odáig eldobni....de majd ma hazamegyek, azt adok neki.... :twisted:

Az Army Warhouse- nál Nemcsak gránátvető hanem egy halom gránát is bújtatva van. (keresgéljél szabadon) (A faluban.) :twisted:

kick":35bxp321 mondta:
szemi":35bxp321 mondta:
Én peccs nélkül vagy 12-őt lelőttem már, egyet felrobbantotam gránáttal. Az Army Warhouse területen sokan vannak, egyszer volt, hogy egyszerre hárman találtam, abból kettőt egy házban, biztos tesók voltak.

És ilyenkor is csinálnak agyelszívást?

Hi !

Na sikerült végül is kinyírni a controllert - könnyebben mint gondoltam - viszont hol van a Ghost teste ?

Mert ahol az indikátor jelzi, ott nekem nincs semmi.....
Már kétszer újra töltöttem, de hiába.......

Én cseszhettem el valamit, mert abszolúte úgyanúgy fogy az életem a sugárzástól, pedig eldobáltam mindent, majdnem teljesen pucér voltam:)...fegyvereket, kaját, eü csomagot, övemről a "köveket" és mindent ami mozdítható.

tud valaki valami cheat-et amivel ki lehet iktatni ezt a fertőzést?
Nagyon bosszant, mert hihetetlenül élvezetes játék, olyan mintha itt játszódna barcikán:):):):):):):)

Crayon":2ede5ez1 mondta:
Ott fekszik a szoba közepén amiben a Controller volt.

Akkor ezt megszoptam, mert nekem sehol sincs senki......a folyosó bejáratánál egy Luna Hog nevű hulla fekszik meg a folyosó végén a controller....más senki és semmi.....

pYura":tn3wtf9o mondta:
És ilyenkor is csinálnak agyelszívást?
Csak messziről és elég ritkán. Úgy mégkönyebben megtalálom őket a házak közt, ha ilyennel próbálkoznak.

kick":2dy4r3i1 mondta:
...Army Warhouse területen sokan vannak...
Nekem Army Warehose-ban egy sincs(mármint még nemt találkoztam vele, pedig ma is voltam abban a faluban....csak egy bloodsucker támadt rám...viszont megtaláltam a második Bull Dog-ot :) )

kick":359bjnzy mondta:
szemi":359bjnzy mondta:

cont2.jpg

Kick hol találtál ennyi lőszert a mesterlövész puskába? A barkeeper nem árul hozzá skúlót és eléggé kifogytam ( 16 lőszerem maradt csak hozzá).

Vissza
Top Alul