Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Hú akkor megvan h mitől fagy ki:O Én ugyanis a mesterlövészt úgy szedtem le, hogy előtte felrobbantottam a falat,és bementem, heheQuventin":g14fzyw2 mondta:Csucsu11":g14fzyw2 mondta:Ez érdekes, nekem ő rohant el az egész táborral a freedombázis fele, mentem velük, aztán meg lestem az aztalomat :S. És az a vicces, hogy ha nem vállalom el a küldit, akkoris odafutnak...Quventin":g14fzyw2 mondta:na ez a gond. nekem miután leadtam neki azt a küldit hogy öljem meg az orvlövészt a freedomosok támadtak és persze neki kellet a legjobban védenie a területét XD egyébként kösz![]()
Később nekem is oda rohantak csak előtte vmi riadóztatta őket és elkezdtek egyesével kimenni és a duty tábor felé menni 2 dutys halt meg general skull meg akárkiaztán odarohanttak a falhoz ők is és fölrobantották csak Skull nélkül
jetiklub":3d68e9ev mondta:jah egy kérdés hol találok tudosokat akiknél a kavicsokat belehet váltani cuc-ra?
ati711":1fic01f7 mondta:A lámpát miért nem tudom felkapcsolni - L gomb kapcsolja nem?
De a Yantarban lévők be is váltják, sőt, a mutáns testrészeket is.hispan1":1kide5wr mondta:jetiklub":1kide5wr mondta:jah egy kérdés hol találok tudosokat akiknél a kavicsokat belehet váltani cuc-ra?
Az artifactokat (ha ezt érted kavics alatt) nem csak a tudsok válthatják be, hanem a dealer meg a barkeper is. Tudósok amúgy tényleg Yantar-ban vannak.
kick":1ajls8fi mondta:Az exoskeletonnal 80 kg-ra nő a teherbírás, más alternatíva nincs.
Vladi":18ta5ntl mondta:Hitman!
Az exoskeleton egy védőöltözet fajta a játékban. Nézd meg az élénybeszámoló topikot, ott bőven esett róla szó. Képeket is találász.
jsandor":1066p4sj mondta:Szasztok!
Egy gyors kérdés: Army Warehouse-nál én a Freedom-ot kezdtem el segítgetni, bementem a Duty-k hoz lazán ültek a brooklyn kályha körül bedobtam középre két gránátot és kiszaladtam.Utána megcsináltam még egy Freedom-os küldit szóval látszólag spanok. De mégis legutóbb mikor bementem hozzájuk a bázisra mindenki haver volt kivéve a mesterlövészt a toronyban, szépen dumálgatunk a többiekkel mikor az elkezd lőni!!!!
:shock: :shock: :shock:
Mondom leszedem! Erre a többiek lőnek hátba!
Szóval ez miért van sztetek?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.