Tippek, trükkök

én eddig tudóst csak Lake Yantarban találtam. Ha nem erre gondoltál bocs

Quventin":g14fzyw2 mondta:
Csucsu11":g14fzyw2 mondta:
Quventin":g14fzyw2 mondta:
na ez a gond. nekem miután leadtam neki azt a küldit hogy öljem meg az orvlövészt a freedomosok támadtak és persze neki kellet a legjobban védenie a területét XD egyébként kösz
Ez érdekes, nekem ő rohant el az egész táborral a freedombázis fele, mentem velük, aztán meg lestem az aztalomat :S. És az a vicces, hogy ha nem vállalom el a küldit, akkoris odafutnak...:(

Később nekem is oda rohantak csak előtte vmi riadóztatta őket és elkezdtek egyesével kimenni és a duty tábor felé menni 2 dutys halt meg general skull meg akárki :) aztán odarohanttak a falhoz ők is és fölrobantották csak Skull nélkül
Hú akkor megvan h mitől fagy ki:O Én ugyanis a mesterlövészt úgy szedtem le, hogy előtte felrobbantottam a falat,és bementem, hehe :)

jetiklub":3d68e9ev mondta:
jah egy kérdés hol találok tudosokat akiknél a kavicsokat belehet váltani cuc-ra?

Az artifactokat (ha ezt érted kavics alatt) nem csak a tudsok válthatják be, hanem a dealer meg a barkeper is. Tudósok amúgy tényleg Yantar-ban vannak.

hispan1":1kide5wr mondta:
jetiklub":1kide5wr mondta:
jah egy kérdés hol találok tudosokat akiknél a kavicsokat belehet váltani cuc-ra?

Az artifactokat (ha ezt érted kavics alatt) nem csak a tudsok válthatják be, hanem a dealer meg a barkeper is. Tudósok amúgy tényleg Yantar-ban vannak.
De a Yantarban lévők be is váltják, sőt, a mutáns testrészeket is.

Lehet valahogy növelni a teherbíró képességet? Mert ez a 60 kg, már elég kevés. Nem tudok elég fegyvert és lőszert vinni magammal (mert fő a biztonság ) akkor a medikit, artifact, a ruha. Nem találkoztatok még teherbírás növelő artifacttal, vagy valami?

Az exoskeletonnal 80 kg-ra nő a teherbírás, más alternatíva nincs.

Szasztok!

Egy gyors kérdés: Army Warehouse-nál én a Freedom-ot kezdtem el segítgetni, bementem a Duty-k hoz lazán ültek a brooklyn kályha körül bedobtam középre két gránátot és kiszaladtam.Utána megcsináltam még egy Freedom-os küldit szóval látszólag spanok. De mégis legutóbb mikor bementem hozzájuk a bázisra mindenki haver volt kivéve a mesterlövészt a toronyban, szépen dumálgatunk a többiekkel mikor az elkezd lőni!!!!
:shock: :shock: :shock:

Mondom leszedem! Erre a többiek lőnek hátba!

Szóval ez miért van sztetek?

jsandor!

Ha meg akarsz ölni egyet akkor tedd, amikor a társai nincsenek a közelben. Ha megölsz egyet közülük nyilván megorrolnak rád. 8)
De ez lehet bug is, ekkor save/load kombináció segíthet.
Ha meg korábban megölted a haverját és emlékszik rá.. akkor bukta. :roll:

Hali!

De csak a pálya elején lett volna esély rá. hogy Freedom-tagot öljek amikor a Duty-k megjelennek. Szóval én nem öltem meg egyetlen Freedomos-t se :(

Sztem bug. :P

Azért Kösz!

Hitman!

Az exoskeleton egy védőöltözet fajta a játékban. Nézd meg az élénybeszámoló topikot, ott bőven esett róla szó. Képeket is találász.

Vladi":18ta5ntl mondta:
Hitman!

Az exoskeleton egy védőöltözet fajta a játékban. Nézd meg az élénybeszámoló topikot, ott bőven esett róla szó. Képeket is találász.

Kössz, Vladi!

jsandor":1066p4sj mondta:
Szasztok!

Egy gyors kérdés: Army Warehouse-nál én a Freedom-ot kezdtem el segítgetni, bementem a Duty-k hoz lazán ültek a brooklyn kályha körül bedobtam középre két gránátot és kiszaladtam.Utána megcsináltam még egy Freedom-os küldit szóval látszólag spanok. De mégis legutóbb mikor bementem hozzájuk a bázisra mindenki haver volt kivéve a mesterlövészt a toronyban, szépen dumálgatunk a többiekkel mikor az elkezd lőni!!!!
:shock: :shock: :shock:

Mondom leszedem! Erre a többiek lőnek hátba!

Szóval ez miért van sztetek?

ez velem is előfordult bár én a dutykat részesítem előnyben. Asszem csak akkor vállik az ellenségessé a mesterlövész, ha a duty camptől mész a fal felé( gondolom azt gondolja h hú ez biztos dutys gyakjuk le:)) de amikor lementem az útre és onnan mentem a freedomosok bejáratához akkor semleges maradt. Lehet h aztán ez egy bug nem tom, de nekem így maradt csak semleges.

a végénél mindeggy hogy mejik oldalon nyomom meg az f-et vagy nem ?

Lenne egy kérdésem. Ami az életerő fölött van az kék csík (elvileg páncélt jelez) Az leszokott egyáltalán vmikor menni??vagy van vmi haszna mert eddig még nem vettem hasznát pedig lassan végig tolom először :D (bocs ha noob a kérdés)

Multiban segit valamennyit viszont a visszapótlás is nehézkes ..

Csak annyit tennék hozzá, hogy bár az exoskeleton valóban egy ruhafajta, valójában külső csontáváznak hívják, ezért növeli meg a teherbírást is, viszont önmagában is elég súlyos darab, és nem lehet benne sprintelni.

Vissza
Top Alul