Tippek, trükkök

Jaj még mindig nem tudok fejlámpát használni :( . Nem reagál sem az L gombra adtam neki alternatív gombot is de azzal sem :roll: . Így most hogy menjek Dark Valleybe az X18 laborba? Nem fogok látni semmit! ááá Valakinek van ötlete? :?

hja az éjjellátó sokkal jobb néha. És az sem mindegy, hogy milyen ruha van rajtad, valamelyiknek sokkal jobb az éjjellátója. A SEVA-suitnak bitang jó az éjjellátója például azt ajánlom 8)

Stalker Siutnak van asszem csak az alap ruhának nincs.Stalker Siutnak zöld:D

suit - pYura

Segítsen vki. írtam ugyan pár sorral lejjeb hogy hogyan lehet a dutykhoz csatlakozni? senki nem tudja? Friendly vok velük egy rakat questet megcsináltam 1x kiirtottam az egész freedom campet és semmi föl sem ajálja a veztőjük az egyik quest adót azt a general skullt pedig kilőtték a freedomosok remélem nem vele kell vmit csinálni. előre is kösz a segítséget

Tibi":229nmcms mondta:
Jaj még mindig nem tudok fejlámpát használni :( . Nem reagál sem az L gombra adtam neki alternatív gombot is de azzal sem :roll: . Így most hogy menjek Dark Valleybe az X18 laborba? Nem fogok látni semmit! ááá Valakinek van ötlete? :?

Úgy tudom minimum grafikai beállításnál nincs fejlámpa.

Quventin":3qmg0ihr mondta:
Segítsen vki. írtam ugyan pár sorral lejjeb hogy hogyan lehet a dutykhoz csatlakozni? senki nem tudja? Friendly vok velük egy rakat questet megcsináltam 1x kiirtottam az egész freedom campet és semmi föl sem ajálja a veztőjük az egyik quest adót azt a general skullt pedig kilőtték a freedomosok remélem nem vele kell vmit csinálni. előre is kösz a segítséget

Hát pedig ővele kell, úgytudom :S, bár nekem a csávó a 2. küldetésnél ha odaér freedom camp kerítéséhez akkor fogja magát a játék is csak úgy kirak, semmit nem ír ki, szóval nem biztos

na ez a gond. nekem miután leadtam neki azt a küldit hogy öljem meg az orvlövészt a freedomosok támadtak és persze neki kellet a legjobban védenie a területét XD egyébként kösz

Quventin":3qq9js6o mondta:
na ez a gond. nekem miután leadtam neki azt a küldit hogy öljem meg az orvlövészt a freedomosok támadtak és persze neki kellet a legjobban védenie a területét XD egyébként kösz
Ez érdekes, nekem ő rohant el az egész táborral a freedombázis fele, mentem velük, aztán meg lestem az aztalomat :S. És az a vicces, hogy ha nem vállalom el a küldit, akkoris odafutnak...:(

A lámpát miért nem tudom felkapcsolni - L gomb kapcsolja nem?

Nekem igen bejön a játék és semi gond sincs vele, csak találtam már 2 bugot, de atól fügetlenül jó.

A pendrivet hol tudom hasznosítani?

A dog tail mire lesz alkalmas?

Nincs valakinek egy normális nyomtatható térképe?

Csucsu11":mnp1uo5d mondta:
Quventin":mnp1uo5d mondta:
Ez érdekes, nekem ő rohant el az egész táborral a freedombázis fele, mentem velük, aztán meg lestem az aztalomat :S. És az a vicces, hogy ha nem vállalom el a küldit, akkoris odafutnak...:(

Később nekem is oda rohantak csak előtte vmi riadóztatta őket és elkezdtek egyesével kimenni és a duty tábor felé menni 2 dutys halt meg general skull meg akárki :) aztán odarohanttak a falhoz ők is és fölrobantották csak Skull nélkül

jah egy kérdés hol találok tudosokat akiknél a kavicsokat belehet váltani cuc-ra?

Vissza
Top Alul