Tippek, trükkök

Akkor nemírom le ^^. Különben ezt lehet nem ide kéne, de miután megcsinálom a Duty egyik küldetését, ahol le kell lőni egy snipert, nah utána ha leadom, ha elvállalom a küldit, ha nem a csoport elindul a tábor fele és amikor odaérnek, akkor szimplán kivág a játék a windowsra. :( Van vmi megoldás?

Exosceleton nagyobb teherbírást ad :shock: Hol lehet találni??

eswgv3.jpg
[/url]

Tényleg...valaki lenne olyan kedves és leírná, h exoskeletonhoz hogyan lehet jutni? Gyökér az a tudós ruha... unom már :)

Hali mindenkinek

Én is elkeuzdtem a játékot - még az elején tartok asszem a garbage részen. Itt ahol már lehet találni aritfacteket. Lenne egy kérdésem állítólag hogyha eljutok a BAR - részhez ami már nem van messze akkor ott lehet vennni ruhákat?

Azok majd megvédenek a sugárzástól? Mert elég tüzetesen nyomom belé az ANTIRADIATION DRUGS-t meg a VODKÁT de még mindig visszajön a sugárzás - tudom hogy ez nem szünteti meg, de majd ott lesz olyan cucc ami megvéd?

Azért jön vissza a sugárzásod, mert olyan artifactokat cipelsz, amik sugárfertőzést okoznak. Ruhát valóban vehetsz majd a bárban, de addig szeirntem még sok van hátra, inkább dobáld el vagy add el az articactokat, és akkor nemigen lesz olyan hely, ahol nagy a sugárzás...

Artifactokról nincs egy linked hol találok leírást róluk? Vagy az a legjobb hogyha mindet eldobom és föl sem veszem őket.

Köszi a gyors helpet.

Linkem nincs, a lényeg annyi, hogy cipelni nem érdemes őket, mert annyit nem érnek. Esetleg ha közel vagy a dealerhez, akkor lehet őket cipelni, mert ő ad értük valamennyit.

Ellenban ha később lesz védőruhád, akkor az artifactok negatív hatásai eltűnnek, a pozitívak meg megmaradnak...

Hello nagy kérdés hogy csatlakozhatok a Dutykhoz? már Friendly vok velük de nem tok csatlakozni mit kell csinálnom vagy ki ajánlja fel?? előre is köszi

Na ,az ilyen exoskeleton engem is érdekel, amit én találtam Chernobyl NPP-ben, az nem növelte a teherbírásomat. Lehet, hogy akkor két féle van?

Nemtom észrevettétek -e, de az army warehouses-hez közeli kis bloodsuckerek, controllerek-kel benépesített szellemvároska egyik lakásának pincéjében van egy gránátvető, és 10-enakárhány gránát hozzá :shock:

jjaaaa, benn az erőműben találtam egy katonát, akinek a windowsos felhasználó nevem volt a keresztneve :shock: "Petya Luckster" :o

a BÁR-ban milyen védőruhát lehet majd szerezni és mennyiért?

Vissza
Top Alul