The Way To Pripyat

Helló all!

Nekiálltam a modnak. Hát, vannak durva részek. Veteránon a kórház, a föld alatti és pripyat, elég keménymag. (Utoljára 40(!) fullos zsoldos támadott meg +3 kiméra). Na de nem ezért írok ide. A legtöbb küldetés megvan már, Pripyat-ban is voltam.
A kérdésem az lenne, hogy most van az, hogy a laptopot kell megszerezni, viszont nem tudok vissza menni az első pályára sehogy. Ahogy a tudósokhoz sem. Egyszerűen nem találom az átjárót. Most a katonai raktáraknál vagyok innen csak a kórház ba és pripyat ba vezet az út.
Ha valaki tudja mi a teendő, megköszönném a segítséget :)

Helló!

Zöld színű karikát keress a térképen azok az átlépő pontok rávidve az egeret kiirja hová lehet menni.[/img]

Köszi Aarpok!

Ma elég "sokat" haladtam. Ha nem baj, megint kérdeznék. Pripyat, X8. Ghostnak le kell menni gyógyszerért. Le is megyek de vissza jönni a felszínre már nm tudok! NIncs egyéb kijárat?
Dodopekkel beszéltem, korábban ő azt monja liftet kell lemenni. Na de nem lehet, amikor a bejárathoz érsz nem gombbal megy le a lift hanem magától tölt a épernyő és rögtön a sötét liftaknába jutsz. 3 szintet leugrálsz a végén bele a liftbe...megvan a gyógyszer próbáltam dolgom végeztélvel erre kijutni de lehetetlen a lif az aknáig visz. Érdekes hogy a töltőképernyő szerint utazás x8-ból pripyatba, be is jön pripyat képe, majd pedig megint a sötét liftaknában vagyok...mi a gond?

Annyit még hogy a Jubileumi Közösségi Ház 3. emeletén fények jelzik hogy a lift motorja ott van. A sima COP-ban ugye ott el lehet indítani a motort, itt nem...Kell egyeltalán?

Bocsánat, ha kissé zavaros lett a post. Remélem tud valaki valamilyen tanácsot adni.

kerdes: en ezt a linket talaltam letolteni a jatekot: http://way-in-pripyat.ru/ - ez orosz, ami nekem ok mert beeszelek oroszul, de jo lesz ez nekem a lemezemmel? nekem US kiadasu diszkem van. koszi a segitseget elore is

tzs:

Ahol a 3 törpemutáns szokott lenni ott van a kijárat a laborból (ha jól emlékszem az emeletre menő létra alatt hiányzik egy darab a rácsból és egy csővezeték megy alatta ott lesz a kifelé menő teleport.)itt nem kell beindítani a motort nincs a liftre szükség.

Köszi Aarpok, közben meglett. Voltak szívatós részek, de én szeretem a kihívást :) (Most más modra vadászom épp... :))

Vissza
Top Alul