Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

Hát ez a sarkissian szál kezd egyre érthetetlenebbé válni...
Amúgy az akción kívül a történet sem egy nagy durranás: 3 ember meg egy robot próbálja a világ fejlődését gátolni... Ez egyszerűen nem lehet megoldás, szerintem ezt még az átlag (buta) amerikai néző is megérti: ma felrobbantanak egy nagy számítógépet, holnap kettő épül... Nem látom az egész értelmét.

Cameronról annyit, hogy most jut eszembe, hogy annak a T888-asnak a "húsát" eltette, amit szétszerelt és megsemmisített. Abból még lehet valami. Remélem viszont, hogy azokat a részeket, mikor tényleg robotnak néz ki, megcsinálják rendesen, mert néha már elfejelti az ember, mivel is van dolga, annyira keveset lát gépeket.

Az eredti Terminator2-ben még elhitte az ember, hogy sikerülthet szabotálniuk a "gép" kifejlesztését, de itt már ez az illúzió megszünik azzal, hogy kicsúszik az irányítás a szereplők keze közül. :( De ha nem így lenne le lehetne az egészet forgani 2 órában :)

Hát kb. Komolyan ebbe unok bele néha: a meddő harc... De ha még emellett ott lenne a sorozat mondjuk csak a Szökés színvonalán (lostra már nem is merek gondolni), jó lenne... Úgy tűnik, a FOX nemigen tud rendes akciót csinálni...

Nem volt még sorozat, amit menet közben hagytam volna abba, de ha ez sokáig így megy, ez lesz az első ilyen. Talán az elején is csak a cím vonzott sok embert (engem is)...

Mindig a 2. rész (évad) szokott lenni a legjobb, mert tanulnak a hibáikból és a siker kellő anyagi alapot nyújt :))

Az előző előtti pYura post nem feltétlenül látszik igazolódni :( 2x01 után vegyesek az érzelmeim...

Én a "fizikailag sérült chip"-en akadtam ki.... Mintha ez így menne... Jó persze én sem tudom, hogy megy :)

Ez a t1000-es mintájára készült csaj felveti azt az általános problémát, hogy a gépek miért nem egész hadseregeket küldenek vissza...

én nem a technikai hitelességét néztem most, ha azt, akkor egyértelműen hülyeség...,de az, hogy az AI változik magától és emberibb próbál lenni engem ez nagyon megfogott valahogyan közelebb hozta a gépet.
De a nő ahogyan a wc-ből előjött kicsit meglepett, hogy miért küldték őt vissza, nem értem :lol:

Na ja... a higanylány :) De ettől legalább érdekesebb lesz. Kár, hogy ezentúl kb ezzel a technikával fognak a legtöbbet spórolni...

Juteszembe amin még nagyon kiütköztem, az a robbanás utáni Cameron állapota: kb kettészakadt a kocsi, kivételesen rendesen meg is csinálták, erre kiszáll a lányka, ruháján semmi gond, fején pár "karcolás"... Hát ez kiábrándító volt. Minimum azt vártam, hogy szénné lesz égve a hús és majd abból pótolják, amit Cam eltett anno a felgyújtott robotról.

Junkie kritika

És két kép még évad előttről (lemaradt):

tscc-poster.jpg

tscc-cast.jpg

(megjegyzem a jobboldali lánykát még nem ismerjük)

Jó kép :D Bár a sorozat kezd elég lapos lenni szvsz. Abszolút nincs meg a Terminator filmek hangulata, a paranoia, hogy jön egy gép ami meg akar ölni... túl emberiek a sorozatos terminatorok :(

Igaz, bár legutóbbi részben egész logikusan viselkedtek a gépek. Annyi tuti, hogy Summer Glau-nál jobb lánykát erre a szerepre nem találhattak volna.

Annyit mondok, én biztosan egészen másképp csináltam volna meg a dolgot, mert így parttalan, csak arra vársz, mikor hal meg a Sarah és akkor vége lesz a sorozatnak is...

valaki meg tudná mondani hogy az első évad hány részből áll ?

Vissza
Top Alul