Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

Logikus lenne, hogy ott kínzás volt, meg elég nyúzott fazonokat hotak fel, de az egészet nem tzdom mire vélni (azt a házat, meg ami ott zajlott).

Sajnálat? Egy gépről beszélünk. Szerintem terve van vele, vagy feladata. Itt már csak az a kérdés, hogy az átprogramozás előtt vagy után kapta a feladatát. Mert ha előtte, a Skynetnek dolgozik, ha utána, akkor valamiért a gyerek kérte erre.

Erre a hajtóműves dologra nagyon kíváncsi leszek. Visszatekintve az elmúlt 6 részre annyit még hozzátennék, hogy az tetszik, hogy a Skynetnek nincsenek végtelen kapacitásai abban az értelemben, hogy az is csak gyárakban gyártja le a robotokat, nem korlátlan a nyersanyagforrása és ezáltal a harci ereje sem (mert az előző 3 film alapján pont az nem tetszett a Terminátor univerzumban, hogy a Skynet elleni háborút - aszerint, amit mondtak - az emberiség már a kitörése pillanatában elvesztette).

Azért gondoltam a "sajnálatra" mert elég fura ábrázatot vágott, meg forgatta a chipet... nem volt elég célratörő a viselkedése, mint ahogy egy gépnél megszokhattuk. Meg amikor szóba jön a "gépek jobbak, mint az emberek" téma, akkor is mindig forgatja a szemeit és sunyít... :D Szerintem elkezdtek Cameronban megjelenni az érzelmek.

Még valami: a film ugye úgy kezdődik, hogy In the future my son will lead a war agains Skynet - a computer system programmed to destroy the world.... Mi az hogy prgrammed?? Eddig arról beszéltek, hogy a Skynet öndudatra ébredt és saját maga felelős a cselekedeteiért. Nem tudom, hogy vagy csak felületesek voltak az intro szövegével vagy tényleg az lesz a vége, hogy egy ember áll az egész mögöt... ami elég illúzióromboló lenne :(

Pont ez volt, amit hozni akartam, de Te megtetted: eddig mindig öntudatról meg értelmes skynetről volt szó, most meg le lett alacsonyítva egy programmá, aminek még csak mestertséges intelligenciával sem kell bírnia, egyszerűen csak be van programozva... Ezt én sem tudom mire vélni...

e7: finálé előtti utolsó rész, érdekes volt. Ez a dokis szál kifejezetten jó volt.

Egyvalamit nem értek: az rendben van, hogy minden bizonyítékot meg kell semmisíteni, de ha mindig így tesznek, soha nem fognak senkit meggyőzni. Kéne tartani talonban egy kezet :)

Nagyon a T2-re hajazott ez a mostani rész :( Nem értem a doki miért akarta megölni a nyomozót, miután kiderült, hogy ember... és kezd beigazolódni, hogy Cameron kezd "emberré válni"
A kezet én sem értem mindek semmisítették meg... ebből még nem lehet robotot építeni.
Meg min dúrcúlt be John :? hogy az anyja aláírt egy papírt... ugyanmár, ugyanmár :W

Mondjuk azon a papíron szerintem mindenki durcáskodna egy kicsit...

Szerintem is a processzor a lényeg, nem a felétítés, mert nem annyira maga a robot, sokkal inkább az intelligenciája a fontos... De ők tudják, már csináltak ilyet :)

Ezzel az emberré válás dologgal kevéssé értek egyet, meglepő dolgok fognak még kiderülni véleményem szerint róla. Bár ha azt vesszük, hogy emlegetve volt, hogy ő meg John összejönnek.... de talán ez mégis csak pletyka volt :)

A papír nem jelent semmit, mert alá kellett írnia.
Mindenki azt akarja látni, hogy összejöjjenek :D mert poén :) lehet, hogy ez a nagy átverés: a csajt arra programozták, hogy csábítsa el John-t és rávegye, hogy ne semmisítsék meg a robotgyárat, mert akkor ő nem létezne. De akkor hogy kapcsolódunk a T3-hoz :roll: Ha ebből a szempontból nézem Cameronnak meg kell semmisülnie, ergó ki kell, hogy derüljön róla, hogy gonosz :)

azrt volt a gyerek szomorú mert látta a csajt ruha nélkül és nem volt rajta lent "vágás" s eljutott a tudatába, hogy nem kaphatja meg majd a "csajt" miután itt a világvége :D

LOL widra... :)

pYura: a T3-ban lefestett jövő megsemmisült azzal, hogy változtattak a történéseken. Pl nem halt meg Sarah. A T3 történéseit ilyen szempontból semmissé tették.

Letöltöttem az első 6 részt, majd valamikor a hétvégén belekezdek. Remélem lesz itt durvulás 8)

Holnap szezonfinálé, ennek apropóján egy jóóó kép :)

summer-glau-robotsziv-2.jpg

Most néztem meg az utolsó 2 részt. Hangulatos volt :)) Mikor lesz folytatás?
Kit öltek meg a sikátorban?

Folytatás (ha lesz; amúgy persze, hogy lesz), nem tudom, mikor.

Mit ne mondjak, nem vagyok elégedett. Ezt szerintem SOKKAL JOBBAN is meg lehetett volna csinálni... Az FBI gyilkolós rész így is "ötletesen" volt megoldva, de valahol azt érzem, hogy "na, ma is spóroltunk párezer dollárt ezen a jeleneten".

A sikátáros részt én sem értem, azt sem tudom, ki volt az az ipse a gépen. Meg azt sem tudom, milyen lesz az új külseje Cameronnak. Abban viszont már az első részekben biztos voltam, hogy az a mexikói csaj is gép. És szerintem tényleg az :)

Jaja én is vártam volna valami akciójelenetet, erre egy ilyen költségkímélő verziót mutattak lol2

Most olvastam wikipedian (mire nem jó :) ), hogy az igazi Sarkissian az az alak, aki a végén elsétál a felrobbanó kocsi előtt. Akit megöltek pedig csak egy hasonmása volt.

Cameron alakja elvileg megmarad...

Vissza
Top Alul