Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

Na erre kíváncsi vagyok. Asimov összes robotos regényét/novelláját olvastam :))

Widra":2xef054u mondta:
minek ahogyan lemetn a rlslog.net-en fennt lesz :lol: éppen mire leérek Pécsre már jöhet is a cucc :wink:

Mikor érsz Pécsre? :D

Már itt vagyok :lol: ...Ok Hispan1 várom :oops:

ja amúgy 22:24kor értem le és rácsesztem mert még nem volt fennt :lol:

Valaki magyarázzal már el, hogy miért jó, hogy a pisztolyt a lábában hozta a Terminator. lol2 ok csak így tutta elhozni a jövőből... de minek :?

3. rész:
ááá ááá taps1 lövés1
Végre beindult a történet, nagyon érdekes és izgalmas is :R

Következő részig még 2 hét :cry: :W

ps.: szinészek valódi kora
Sarah Connor - Lena Headey (34)
John Connor - Thomas Dekker (20)
Cameron Phillips - Summer Glau (26)
Cromartie - Owain Yeoman (29)

Azt gondoltam, hogy Sarah és John között nincs meg a tisztes korkülönbség a valóságban, de azt sem gondoltam volna, hogy a terminator csajszi már 26. :o

Újabb kérdés: hogy került a terminator teste a bankból a szeméttelepre? :DDD
Meg ugye vágjátátok, hogy már 2 gonosz terminator van? :DDD

Pont ezt mondotam, mikor a fej-test problémára utaltam, hogy azt a szálat igen felületesen dolgozták ki. Egyrészt, jogos a kérdés, hogy került a test a szeméttelepre, másrészt meg a már feszegetett dolog: miért csak több óra eltéréssel indult meg a két alkatrész csodálatos találkozása felé?

2 terminátor: úgy értegy egy, aki a múltból jött velük (a fejetlen barátunk) és az, aki eredetileg a "lázadókat" jött kiírtani? Vagy ez már a harmadik rész muzsikája?

Más: Sorozatjunkie-n tudnak cikkeket csinálni egyetlen képből is:
ANYU
lena_headey1.jpg

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/01/24/anyu

Ez a lényeg: 1 kép a cikk :)

Most néztem meg a harmadik részt, meg kell mondjam, ez a bőrfejlesztős dolog jó volt, ezt kb én is így képzeltem el. Abban viszont már nem vagyok biztos, hogy a gépnek ennyi időt és energiát kellett volna fordítania új öltözetére. Bár végülis ráér...
A grafikák annak ellenére, hogy egy sorozatról beszélünk, nagyon jók. Jó, persze, nem reálisak a robotok, de a célnak bőven megfelelnek... Remélem ezzel később sem spórolnak majd.

little off: terminátor fejet építek, ha kész, megmutatom.

Jah, csak a lényeget hagyták ki :D mert TGF-beta+ IGF+PDGF+vérből még nem lesz semmi, még csak sejtosztódás sem, mert nincs minek osztódni lol2

Jó, ezt ne vedd komolyan, úgy értem mennyi az esélye annak, hogy jön egy robot, felfirkál valamit a falra, a kis géniusz meg egyből összerakja... De megmondom őszintén mikor betört a kórházba meg a csávó lakásába, mindkétszer azt hittem, egyszerűen elveszi valaki bőrét... (sajnálom, Man In Back hatása). Ennél ez talán jobb megoldás volt.
Amúgy meg ha belegondolsz, mitől maradna az a bőr életben rajta?

Azon is gondolkodtam, hogy hogyan tudta a fejét visszatenni a helyére, úgy értem az onnan szabályosan leszakadt...

Azt várom már csak, mikor kezdik el technic legóból pótolni az alkatrészeiket :)

Mivel egy egységes masszába feküdt bele a Terminator feltételezem, hogy a testében stimuláló kütyük vannak, amik segítenek differenciálni a szöveteket.

Azt hittem a képleteket a tudós írta fel és a robot csak kijavított benne egy hibát, azaz inkább noszogatta.
Possible! Can you do it?
Ez az új szlogenem :twisted:

Ezzel az a bajom, hogy felrobbantották, meglőtték, megütötték, aztán azok a finom kis stimuláló cuccok még mindig működnek?

Ezzel továbbra sincsen számomra tisztázva, hogyan marad életben az élőszövet.

A képleteket lehet, hogy a tudós írta fel, most, hogy mondod, de akkor miért a falon voltak?

Más: az tetszett nagyon, mikor a "lázadók" ujjlenyomatait a gyerekek adatbázisában találták meg :)

Ezzel az a bajom, hogy felrobbantották, meglőtték, megütötték, aztán azok a finom kis stimuláló cuccok még mindig működnek?
Lehetett belül is. Más nem magyarázná a szövet differenciálódását, egy fém szerkezeten nem is tudná merre van kelet meg észak :roll:

Ezzel továbbra sincsen számomra tisztázva, hogyan marad életben az élőszövet.
Nekem se, de ha tudnánk a választ meg tudnánk csinálni :)

A képleteket lehet, hogy a tudós írta fel, most, hogy mondod, de akkor miért a falon voltak?
Egy kongresszus apropójából?

De a képletek a lakásán voltak... Mindegy. :)

Azért fura, hogy mindenhol azt olvasom erről a sorozatról, hogy középszerű, meg hogy csak szórakozásból jó nézni, aztán mégis mindehol csomót foglalkoznak vele, megmozgatja az emberek fantáziáját. Én tartottam attól, hogy "elviccelik" a témát, de kellemeset csalódtam.

ui: már félig kész új kisbarátom koponyája, most épp fogsort csinálok neki :) Erősen gondolkodom rajta, hogy középen elválasztom és az egyik felét egy emberi arc mintájára képzem ki. Csak az a baj, hogy az emberi bőr felületét nem tudom utánozni (mert ugye a vas koponya alufóliával néz ki tényleg vasnak, azzal nincs gond). Esetleg ötlet? Valami ragasztós kencefice recept, ami olyan, mint a bőr?

Bemész a henteshez és kérsz disznóbőrt magába :D Nem fognak hülyének nézni nyugi, én is vettem már varráshoz...
ps.: jut eszembe, gondolom nem 2 napra készíted, akkor meg lehet büdös lesz :DDD Szerintem maradj a full robot megoldásnál, mert emberi fejet nagyon nehéz csinálni. (Nem mitha robotfejet könnyű lenne... kíváncsi leszek rá :wink: eljen)

Nos valóban robotfejet könnyebb, mint emberit, meglepően könnyen is megy (bár sokkal többet tervezek, mind dolgozok, lehet ez az oka), de pont ezért akartam megpróbálkozni az emberi fejjel is, ha csak félig is. Mindegy, hagyom, nem akarok elrontani az összzképet. Amúgy ma befejeztem a szemvilágítást, szépen vörösen izzik neki :)

Vissza
Top Alul