Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

Ez azt jelenti, hogy rádiókapcsolat van a test és a fej között, ergó meg lehet hekkelni. Hú de nagy spoilert löttem le 8)

pYura: ez oké, de az egy régi modell vol, erőforrás a testüregében volt. 2) Miért nem rögtön a szétválás után indult el megkeresni a darabjait? 3) Hogyan látott a test a fejen levő szemek nélkül?
Mindegy... Ez csak nekem nem tetszett. Az viszont jó volt ahogy beöltözött a végén :)

hispan1":9edwksex mondta:
pYura: ez oké, de az egy régi modell vol, erőforrás a testüregében volt. 2) Miért nem rögtön a szétválás után indult el megkeresni a darabjait? 3) Hogyan látott a test a fejen levő szemek nélkül?
Mindegy... Ez csak nekem nem tetszett. Az viszont jó volt ahogy beöltözött a végén :)

1) A fejében is lehetett, sőt kellett, hogy legyen.
2) De akkor kezdte :?
3) Ez jó kérdés. Úgylátszik volt rajta még egy dugi kamera :D

1) ELvileg nem volt, miért kell, hogy legyen?
2) Nem rögtön kezdte, mert egy csomó ideig (legalább 1 napig) mind a test, mind a fej inaktív volt.
3) LOL

1) Gyakorlatilag volt, ezt bizonyítják az események. Miért? Arra az esetre, ha leszakadna a feje :D
2) Újrabootolt a rendszer :lol:
3) lol2

:D látom vannak ötletek, de egész egyszerűen GPS nyomkövető van a fej meg a test között :lol: semmi kamera a rendszer csak akkor működik, amikor a fej+test "együtt" van, akkor Jhon Connor destruction lép életbe, addig fejkeresésé :cry: :lol:

Mivel a jövőben a Skynet megsemmisítette az összes műholdat, nem tartom valószínűnek a GPS meglétét, noha beépített térkép lehet benne. De a GPS még mindig nem magyarázná, hogy hogyan tudott a fejnélküli robot pl embert ölni.

ez már egy olyan rendszer, melyhez nem kell műhold a cucc behatárolásához. Mér' 2007-ben amikor vissza mentek nincsenek műholdak?

Na mind1 a sorozatban ilyen elmegy, mert azt csinálnak az írók, amit akarnak, szabadok :lol:

Igen, azt hívják térképnek lol2 Meg azt mondom, hogy a jövőben honnan tudhatnák a robotok, hogy hogyan kell kommunikálni a műholdakkal, ha mindegyiket kilőtték. Vagy csak átvették az irányíásukat? :? Hát igen, ez az elmélet sem áll szilárd lábakon.

ps.: Terminator is real, Judgemant day is real, there must be an explanation :D

Nekem is az volt az első reakcióm, hogy na neee wtf. De amint láthajuk mindent meg lehet magyarázni :D Meg legalább van miről beszélni :)

Jut eszembe ma jön az következő rész... Foxot nem lehet valahogy neten fogni?

minek ahogyan lemetn a rlslog.net-en fennt lesz :lol: éppen mire leérek Pécsre már jöhet is a cucc :wink:

Ez egy jóóó kép:

A TERMINÁTOR INTÉZZEN EL :)
summer.jpg

Hu milyen vékonka keze van lol2 Vajon mi értelme van annak, hogy ilyen kis testbe ültették a gépet és pont lányba :?

Lányba azért, mert így kötődik hozzá John. Valószínüleg addig kellett volna rejtve maradnia a ténynek, hogy a lány gép, míg meg nem próbálják megölni John-t. Nos ez elég hamar bekövetkezett.
A méret meg ilyen szempntból nem fontos, a konstrukció meg leginkább a program a lényeg...

Danke danke :)
Szeretek a terminátorokról beszélgetni, mert ötletes konstrukciók... Kár, hogy az újabb kutatásokat a forgatókönyv-írók nem használják fel... Sokkal ötletesebb robotokat lehetne csinálni.

Tudom, majd holnap mesélek egy pár dolgot az újdonságokról (hogy hogyan is képzeljük ma a jövő robotjait)

Vissza
Top Alul