Terminator: Salvation (2009)

én most néztem meg az első részt , az valhogy kimaradt , de előtte a 2. részt néztem meg felelevenítettem a dolgokat , és így mindent értek :D , a 4. részbe csak belenéztem de nem lessz rossz , szal azt is kötelező megnézni aki nem teszi meg annak astala vista baby :lol:

Én is ma néztem meg kisebb égszakadás után, vélemény:

Ez egy sz@r. Abba most ne menjünk bele, hogy egy ilyen háborút nem tudna megnyerni az emberiség sohasem, mert ez részben "filozófiai" kérdés, na de azért pár dolgot lásunk már: törtek-zúztak, emberek tömegei haltak meg kb a semmiért a film során... Ha ez így menne tartósan, az emberiség magát irtaná ki. Az ellenállás egyetlen tengeralattjáró, amit idióták irányítanak és egyetlen gép a végén kinyírja... A gépek központja megint no comment, kb lélek nem jár benne, nem tudom mennyiből állnak elsöpörni egy támadással... Valahogy nem láttam a gépek hatalmas hadseregét vagy erejét, mert a filmben végül minden terminátort/repülőt kicsináltak. De ami a legjobban fáj: a terminátorok itt megint agyatlan, belassított bábfigurák... Komolyan, ezerrel kéne menniük, ugrálniuk, sokkal okosabbak és erősebbek, mint az emberek, ehhez képest kávészünetekkel, gyökkettes tempóban üldözik az embereket...

A hibridhez nem is fűznék semmit... "kiveszik" a szívét, meghal... akkor mi hajtotta a géptestet magát, mi adta a rásegítést? És ha nekem egy T8-as keresztülcsapja a mellkasomat a szívem után, akkor szerintem akksikábellel a maradék két cafatot újjáéleszteni nem lehet már... A szívátültetésről a sivatag közepén nem is beszélnék, az volt a nonpluszultra az egészben... Ehhez képest még a "Connor bőrét a gépre húzzuk" is hihető megoldás lett volna...

A szerkesztéshez magához: a film úgy pergett le, hogy néha vártam a végét, az órámat néztem, a finálénál meg arra gondoltam, ennyi? Ez lett volna? Nem volt logikus a felépítése, a Reese sztori tök érdektelen és unalmas volt, pedig a javát az vitte el. A gépek viselkedése, mint mondtam, nem volt logikus vagy hatékony, ők kb jobban szenvedtek, mint az emberek...

Ez a kódos dolog meg... hát ennél nevetségesebb dolgot... 1 kikapcsoló kód... Ha program lennék és világuralomra törnék, gondolom ez lenne az első dolog, amit kiiktatnék magamból... nem beszélve arról, hogy gondolkodom, elvileg, nem vagyok buta, hogy bevegyek minden jelet...

Szegény Christian Bale-t sajnálom, mert véleményem szerint elég szar volt ebben a filmben... Meg amúgy is úgy volt, hogy meghal... szóval a happyend az nemigen dukált volna...

Lehet vissza kéne térni az időben visszautazós terminátor koncepcióhoz, már ha abból még lehet újat kihozni... Lassan itt a világvége, és több gép volt a múltban, mint a jövőben...

3/10

Osztom hispan véleményét. Egyetlen rész ami megfogott a filmben az a rész volt, amikor a félbevágott terminator üldözte Connort. Az visszaadta egy kicsit a lelketlen gyilkológép feelinget :)

Igen... ott jött ki az, hogy ezek a gépek még félbevágva is ügyesebbek, mozgékonyabbak, mint az emberek... Nem értem, ha kapnak két lábat, miért lassulnak be és miért simogatják az embereket, mikor egyetlen csapással végezhetnének bárkivel... :S

Most láttam.Jó filmet lehetett volna csinálni,ha nem veszik ilyen sziruposra..

Hát igen...
Eddig sem voltak valami okosan ezek a robotok, akikről ugye mindig azt mondják, hogy mennyire de nagyon okosak, de ebben a részben meg aztán tényleg szánalmasan buták voltak... Így pár hónap távlatából nekem ez kristályosodott ki...

Megnéztem a filmet, nem igazán jött be, Schwarzeneggert meg azért az egy perc szereplésért felesleges volt berakni. Nálam továbbra is a második rész a nyerő.

Soha nem fogom megnézni ezt a szart, elég volt a trailerekből látnom, ahogyan meggyalázzák az első két részt. Schwarzie helyében perelném őket.

Vissza
Top Alul