Technikai problémák

SUNIHungary":1s3mzwzu mondta:
Sziasztok lenne egy problémám LINUX alatt szeretnék játszani a COP-pal minden fut rajta normálisan kivéve ha megnyitom a hátizsákot kezelhetetlenné válik az egerem semerre sem megy visszalépek a játékba működik tovább minden rendesen csak a párbeszéd ablakokkal van gondom. Van ötletetek a megoldásra?

van, tegyél fel Windows-t, ha játszani szeretnél a cop hivatalosan nem támogatja a linuxot, sőt a legtöbb játék se..... ha játszani akarsz használj windwost :D

Sziasztok..

régi probléma de ujra aktuális, ujra fent a game...
Mennnék át Pripyatyba és kilép a game...felmászom a létrán, bejön a kép, tölt..majd asztalara kilép
Mi a teendőm?? köszi előre is

vedd meg eredetiben a játékot, és működni fog (megsúgom neked a törés hibás... )

ok..azt értem, de volt rá anno megoldás...abban kellene segitség..

ha elolvasod a fórum szabályzatát akkor észreveheted,hogy No warez . Megoldás rá annyi, hogy megveszed a játékot.

Hello...nem warez
letöltöttem Steamos verzioját is (fizetőset) ott meg azt irja ki hogy a videokarim nem jo..vegyem le a beállitásokat. De eleve be sem enged lépni a jázékba..igy hol tudom állitani lejjebb?? Hol lehet ennek utnaérdeklödni?
Holott a CDs változatot vígan futtattam 1280x1024 felbontáson.

Sziasztok!
Honnan tudnék a játékhoz magyar feliratot letölteni?
Előre is kösssz!

Hello!
Gondoltam megkérdem, hátha van már megoldás a dynamic lighting gondra.
Amikor a játék fut dx10 és dx11 dynamic lighting alatt, de dx9-es alatt már x-ray error inditásnál...
Szeretném dynamic-ban játszani, mert a static csúnyácska, de a dx10 meg a dx11 túl sokat megesz az fps-ből.
A neten sok embernek van vele gondja, windows 7 eredetü lehet a probléma, de még megoldást sehol sem találtam. Frissitettem már mindent, azóta már volt egyszer újratéve az egész rendszer is, úgyhogy megkérdem, hátha itt valaki tudja a választ.

Mit kell csinálni ha memóriahiányra hivatkozva kilépődik a játék? Régebben nem csinálta,
4 giga ramom van.
Ja és windows hetem van!

Nem tudom pontosan hogy mi lehet a baj, nálam 2GB rammal akkor is futott amikor a textúra részletesség csúszkát max-ra állítottam igaz néha előfordult hogy reszelte a vinyót mert swappelt mint a disznó de out-of-ram-al még nem szállt el. Megoldás lehet a lapozófájl méretének a megnövelése amivel lehet hogy nem fog kilépni de a swappelésből adódó szaggatás megmarad.

Tipp: 32 bites alkalmazások (COP is ilyen) alapértelmezetten maximum 2GB memóriát használhat amin kétféle módon lehet változtatni. Egyrészt PE header Characteristics tagjában a IMAGE_FILE_LARGE_ADDRESS_AWARE bitet 1-re kell állítani, de ezzel nem kell foglalkozni mert ez már be van állítva, legalábbis ami nekem van verzióban (1.6.02-es a patch már be volt építve) be van kapcsolna. A másik, a windows két részre osztja a memóriát (4GB esetén) 2GB megy a rendszernek és 2GB megy az alkalmazásoknak, ezen lehet változtatni úgy hogy ez 1GB-3GB legyen. Windows 7 alatt ezt úgy kell hogy nyitsz egy adminisztrátori jogokkal rendelkező cmd-t és kiadod ezt a parancsot, majd restartolsz:
Code:
bcdedit /set IncreaseUserVa 3072
Részletes leírás a beállításról itt, ez pedig a Microsoft leírása a dologról, utóbbiban megemlítik hogy néhány videokártya driver lehet hogy nem megy ezekkel a beállításokkal mert szükségük van arra 2GB-os kernel címtérre.

Ez csak egy tipp amit sajnos kipróbálni sem tudok és ha más a baj akkor ezzel jobb nem lesz, ha pl.: ha egy alkalmazás a háttérben eszi a ramot akkor az továbbra is ott lesz csak még több ramból ehet :)

Szevasztok.
Lehet, nem ide kellene ezt, de nem találtam jobb topikot.
Van egy problémám, nem tudom, találkozott-e már valaki hasonlóval, de miért nem enged manuálisan alkotott parancsikont futtatni a COP és a CS? Kiírja, hogy: cannot open file "fsgame.ltx". Check your working folder. Megnéztem, de a telepítő után adott parancsikon és a saját magam létrehozottba nincs semmi eltérő. Ez elég idegesítő probléma. Megköszönném a segítséget.

Lehet már ezerszer megkérdezték, ez esetben bocs a lustaságomért de nincs kedvem visszaolvasni xy oldalt.
Tud valaki küldeni nekem, vagy egy linket adni, kimentett original, eredeti (nem a maszek féle stalker filefrontos) angol lokalizációról ? 1602-es verzióhoz! Thx előre is!

Vissza
Top Alul