Technikai problémák

vedd meg a játékot eredetiben, ha eredeti telepítsd újra, majd patcheled fel , ha ezután sem jön be a dolog akkor írj a supportnak

Üdv!

Az lenne a kérdésem,hogy a játék hova teszi a mentéseket,mert nem találom sehol.

vedd meg eredetiben :). Ha netán orosz verziód van , eredeti akkor ahoz keress patchet.

Az ORosz verzióról: Nekem kitünően ment amíg felnem petcheltem 1 buggal nem találkoztam.De az angol .... elsem indult XD sem XP alatt sem Win 7 alatt és nem 120k-ft s hardverekkel próbáltam.

Orosz verzióm van... tehát mindenhol ciril betűk vannak... illetve most nem mert magyarosítás van rajta... meg mod... végülis nincs hiba... csak egy. Mikor mérgező gázt kell keresni, meg a kulcsokat... az A kulcsot meg is találom, a B-t nem... pedig tudom melyik ládában lenne... annak a kocsinak a ládájába ami gyakorlatilag majdnem leesett a hídról... de abba nincs csak lőszer és gránát... más hibával nem találkoztam

Dmitrij Degtyarev":3okby0t4 mondta:
Orosz verzióm van... tehát mindenhol ciril betűk vannak... illetve most nem mert magyarosítás van rajta... meg mod... végülis nincs hiba... csak egy. Mikor mérgező gázt kell keresni, meg a kulcsokat... az A kulcsot meg is találom, a B-t nem... pedig tudom melyik ládában lenne... annak a kocsinak a ládájába ami gyakorlatilag majdnem leesett a hídról... de abba nincs csak lőszer és gránát... más hibával nem találkoztam

Azért nem találtad, mert annak a kocsinak a ládájában van, ami nem csak majdnem, hanem teljesen le is esett az útpályáról. Lenn van a roncsa, a híd lábánál , a leghoszabb pillér tövében. Egy kicsit ki van égve, meg csupa rozsda, de vann benne egy láda, abban meg a kulcs.
Én is elég nehezen találtam meg, valamelyik dokumentumban (vagy PDA-n) írja, hogy a kulcs a menetoszlop első kocsijában van. Amikor az úttesten álló sorban az első kocsiban nem találtam, meg a többiben sem volt, és már majdnem szétb@....tt az ideg, akkor jutott eszembe, hogy mi van, ha nem az az első kocsi, amit én annak gondolok? Hiszen ott az a bazi nagy lyuk az "első "kocsi előtt. Azután már csak jobban körül kellett nézni, és tessék, ott volt lenn a roncs...
Ha még így sincs meg, akkor nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=o8kH1qy45K8

Nekem olyan problémám lenne amivel még nem találkoztam a Stalkerben. Fura sötét csík fut előttem... Tehát egy bizonyos sugárban körülöttem az összes textúra besötétedik. ÉS ahogy megyek ez halad velem. Csak hoyg ez nagyon nagyon idegesítő nem ebzsélve arról, hogy a szép árnyékokat és azokat a részeket ahol árnyék és napsütötte rész mind mind lesötétíti Mint ha egy hatalmas óriás lennék aki mindenre és mindenkire árnyékot vet körülötte. fal1 fal1

gamedata-ban a system.ltx és actor.ltx fájlokat böngészd. Pontosan nem tudom hol van.

Azt nem tudom, én ennyit tudtam. Kérdezd meg dezodor-t, ő ért a legjobban az ilyen dolgokhoz.

Sziasztok lenne egy problémám LINUX alatt szeretnék játszani a COP-pal minden fut rajta normálisan kivéve ha megnyitom a hátizsákot kezelhetetlenné válik az egerem semerre sem megy visszalépek a játékba működik tovább minden rendesen csak a párbeszéd ablakokkal van gondom. Van ötletetek a megoldásra?

Vissza
Top Alul