Technikai problémák

Scarecrow

New Member
Csatlakozás
2009.09.12.
Üzenetek
4,939
Reakció pontszám
0
Hely
Karnyújtásnyira egy rekesz vodkától, vagy bármi ma
Biztos mindenkinek van kisebb nagyobb baja a játékkal gondolok itt nem a bugokra.
speciel nekem van most 1 kis gondom, aminél nem jöttem rá mi baja lehet.
a mentett állásaim nem tölthetők vissza mert állandóan leáll az xray és nem tudom miért, először azt hittem a Pripyatan mod teszi de nem, kipróbáltam a smarterrel azzal is ugyan ez volt, kipróbáltam mód nélkül és így sem jó tudja valaki esetleg mi baja lehet esetleg telepítsem újra?

Csak egy ötlet: a ShoC-nál volt több esetben olyan probléma, hogy azért nem tudták rendesen betölteni a mentett játékállást, mert a Windows felhasználói fiókjuk elnevezése tartalmazott ékezetes karaktereket, és ezt a játék nem tudta megfelelően kezelni. Ha nem ez a probléma, akkor sajnos nincs ötletem! nem1
Korábban amúgy működött a mentések betöltése és csak most kezdett el behülyülni?

Az a mod elég rendesen belenyúl a játék működésébe, úgyhogy ha a mentéseid moddal együtt készültek, és utána szedted le a modot, akkor valszeg azért nem működik. Egy-egy kisebb skin mod sok vizet nem zavar, de amik már belenyúlnak a küldikbe, tartalmaznak mindenféle script-eket, ott már lehet ütközés.

Üdv!
Még eléggé zöldfülű vagyok itt a fórumon de megkérdezném.
Felraktam a CoP-ot, elindítom (ekkor még pöcre indul) és átállítok Static Lightening-ről Adv. Full Dyn. Light. -ra (nem DX10-es) és egyszerűen leáll az xrEngine!
Ötletek?

Azt hittem, hogy a CoP atomstabil és nem kell hozzá semmi javítás

[mod]Ahogy Pr0D1G7 kolléga mondta,tényleg tessék rá figyelni. -Domesz[/mod]
Szerk:
De arról olvastam, hogy valami szerver leállás van a hivatalos oldalon és még a szingli sem működik
http://cop.stalker-game.com/
Lehet ez játszik közbe?

Másnál nem volt ilyen probléma?

Viszont ha felteszem és úgy indítom el akkor el is indul, de csak statikus megvilágítás mellett. Ahhoz meg, hogy feljebb toljam újra kell indítani a game-t és már megfekszik!
Régebben lepörgettem, de XP alatt. Lehet, hogy a Win 7-tel problémázik?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2 GHz
2GB RAM
Videókari meg HD4670 Sapphire

Vissza
Top Alul