Technikai problémák

Csak tipp de jobb klikk a parancsikonra és futtatás rendszergazdaként....

Nekem ez úgy sikerült szintén eredeti játékkal,hogy leszedtem egy NO-CD cracket,sajnos ez van.Remélem ez még nem warez.

Üdv!
Tudnál egy linket küldeni ?

(a f@szom kivan,hogy egy gyári játékkal ennyit kell tökölni ! Bocsánat de már 3 órája szívok vele.)

Domesz inkább ezt hszt írd át :D. mert ez warez igy . sztem :D.

Üdv!
Nem akarnék problémát senkinek, de ez a 22-s csapdája mert legálisan nem működik a win7-n a bolti dobozos(!) játék.Akkor most kuka ?

Mondom,nekem is WIN7-em van,én is így oldottam meg,de szerintem ez még a legális kategóriába esik mert csak a DVD-t nem kéri,a játék maga eredeti.

Üdv!
A 5-10-ig pöcsölés tényleg segített. Jövök eggyel !Kösz ![/url]

Halihó! Valaki mintha írta volna ha patchelem még lehet működnének a régi savegame-jeim, ez igaz?

Igen én írtam úgy emlékszem. De azért készíts biztosnági mentést a mentéseidről. Ha még sem működnánek akkor majd leírom h mit cisnálj. Mert elvileg enenk igy mukodnie kéne

Nálűm igy működött :D. Azért írtam h nálad is működnie kéne :D.

Tessék megnéztem neked h elhidd :D.

Patch to version 1.5.10

Saved games.

Saved games from versions 1.5.04 - 1.5.09 will work with version 1.5.10.

Jah igen ki is próbáltam a notin és működött szval meg is néztem nekd h biztosan működik :D.

Sziasztok! Van egy kis technikai problémám, hogy iszonyatosan szaggat a játék. lol2 :? Mikor karácsonykor megkaptam és kipróbáltam (max 1 órát játszottam vele) akkor tökéletesen futott. Van valakinek valami ötlete, hogy miért lehet? Magas grafikára és 1024x768 felbontásra van állítva alapból.
Itt van a konfigurációm:

CPU: Intel Pentium Dual T3200 @ 2.00GHz
RAM: 2GB DDR2 800MHz
VGA: NVIDIA GeForce 9300M GS 256MB
Game: Eredeti (magyarosítással) (Patch 1.5.05, 1.5.08, 1.5.10)

Vissza
Top Alul