Technikai problémák

HA patch-et teszek fel a játékra menet közben, folytathatom vagy újra kell kezdenem?
(Két napja nem jönnek elõ Kaletszkij õrnagy haverjai, sárga nyíl sincs, szerintem játékhiba.)

Na srácok, köszönöm a bíztatást! Végülis sikerült megcsinálnom az OGSM-et is. Letöltöttem hozzá minden létező patcht és sorba fölrakosgattam. Különben megszámoltam, és 14 patcht kellett összesen felnyomni, durván 1 giga :) De így nagyon jó a játék!

zsilin":3axipbsk mondta:
HA patch-et teszek fel a játékra menet közben, folytathatom vagy újra kell kezdenem?
(Két napja nem jönnek elő Kaletszkij őrnagy haverjai, sárga nyíl sincs, szerintem játékhiba.)
Igen folytathatod mert kompatibilis a régi mentésekkel is de megelőzhetted volna ha már a játék elkezdése előtt felteszed

Köszi,nem fülött a fogam hozzá, hogy mindent újra kezdjek, mert szorgos kis hangya vagyok, minden bokor alá benézek, minden küldit elvállalok, az meg idõ; akkor most mindent felteszek 5-tõl 10-ig. Általában kijátszom a játékot úgy, ahogyan megjelenik,azután jön módosítás. Mégegyszer köszi

ugyebár ez egy fórum , és minden problémát mi sem tudunk megoldani bátran forduljatok a cdproject terméktámogatási osztályához , nekem más játékkal volt gondom ,de segítettek , tehát ha itt nem találsz megoldást akkor fáradj a következő oldalra ,ja és csak CLEAR SKY esetében . http://www.cdprojekt.hu/support.asp

Jim67 és Vic! A readme-be nem találtam verziószámot( ez lehet az én hibám), de a
fõtábla jobb als sarkába kiírta, hogy 1.4.- es verzió. Ennél tünt el a fõküldi, felraktam
az új peccseket, sokat javult a játék(stash-ek, kereskedõi kinálat, stb.),, de a fõvonalat
ígyse adta be, pedig a mentések közül, sokat kipróbáltam. De köszi a segítséget, ma
újrakezdem az elejétõl, remélem menni fog, a játékot meg egyébként is a kedvencem.

Sziasztok!

Most vettem meg a Clear Sky-t, és láttam, hogy nagyon sok pach-et adtak ki hozzá. A kérdésem az lenne, hogy elég a legújabbat felrakni, vagy feltegyem az összes létezőt?
Előre is köszönöm a segítséget

hát nekem is az van még is megy :D mert fel van patchelve és azért indul el am nekem se indul el :D

Sziasztok

Az a problémám, hogy új gépem van, és át szeretném rakni a CS mentéseket is. Viszont halvány lila fogalmam sincs, hogy hova mentette a játék. Egyszerűen nem találom...tudnátok segíteni?

A játék mappájában nem találtam...

előre is köszönöm

ui: most akarom elindítani a játékot, de nem fut WIN7 alatt...erre van valami megoldás? Fel van már pachelve...

A mentés helye a megosztott dokumentumokban van,alapesetben C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok

Azért nem megy kedves bavátom mer "platform kettőspont: XP/Nyista"

Csiga köszönöm a tippet...

Module már megoldódott a probléma...Amikor telepítem a játékot, megkérdezi, hogy "AKADO-e HOGY ÚJ DRIREKTX DRIVERT FELRAKJAM?"
Mivel a Win újabb program mint a CS gondoltam ezt kihagyom, hiszen újabb DX van rajta...hát nem egészen volt kompatibilis. Felraktam, és tökéletesen fut...

közsönöm a segítséget...

Létezik-e olyan MOD, ami lehetővé teszi a lopakodva támadást is?

Gondolok én arra, hogy korom sötétben jelenleg kizárólag az rejt el a 80-100 m-re lévő ellenségtől, hogy bebújsz egy fedezék mögé. Ahogy onnan elmozdulsz, (továbbra is korom sötét, s nálad nulla fényforrás) azonnal megsoroznak.

Ennek kiküszöbölésére kérem a tanácsotokat.

ÉN modot nem tudok erre,de amúgy meg lehet őket egészen közelíteni csak tökig le kell guggolni és azt is sétálva

Üdv. nekem olyan problémám lenne, hogy frissítettem a videokartya drivert, mert mindig ledobott a játék (le írtam a bugvadaszatban hogy mit ír ki mikor ledob és ami ezzel kapcsolatos) Mindegy, szóval mondtál hogy frissítsem, frissítettem, felraktam a modot, amire végre rájöttem mit kéne csinálni hogy normális legyen, ne össze vissza legyenek az ikonok stb.

Na de ittjön a lényeg: Szépen mentem az első küldetésbe, de megáll a játék, hang persze volt, kattogás. Aztán fekete képernyő és kiadta ezt:
NV4_disp képernyő illesztő meghibásodott........
Valszeg újra kell raknom minden lószart, mert nem megy, most is a régi oprendszerrel jöttem fel. Amit ezelőtt 3 éve használtam...

Szóval valakinek volt ilyen? Mert nagyra értékelném a segítségeket, ha lenne :)

Üdv!
Win7 -n futtatnám a gyári játékot, de azt írja ki hibaüzenetként, hogy nincs jogosultságom az elő futtatást rendszergazdaként kell végrehajtani.

Vissza
Top Alul