Technikai problémák

nos ha windowsos hibajelentéssel lép ki az installból akkor megjelenik egy ablak és van rajta két lehetőség "zárja be a programot" , "telepítse az ajánlott beállításokkal a programot" vagy valami ilyesmi.. az utóbbira kell rámenni
vagy ha így se megy akkor a lemezt megnyitod és ott a SETUP vagy valami hasonlót keress aztán katt a filera jobb egérgomb kompatitbilitási problémák megoldása és ott barmolysz valamit azt hátha jó lesz

Nos, kösz a figyelmet!
A gamma természetesen eredeti, Xp alatt gond nélkül megy, csak kíváncsi lennék rá, hogy milyen DX 10 mellett a grafika. Holnap majd felrakom még egyszer és leírom pontosan, hogy mi a szitu.
Addig is jó éjt!

meg az a jópár biztonsági rés , amit most fedeztek fel , ja és kritikus :)

Na, a helyzet a következő:
Telepítés előtt visít, hogy nem támogatott az op. rendszer, ennek ellenére szépen feltelepül.
Amikor elindítom a parancsikonnal, megkérdezi, hogy az adott program végrehajthat-e változtatásokat a gépen. Gondolom ez is ok, engedem neki.

Aztán pedig kiírja, hogy nincs jogosultságom a művelethez, mert az első indításhoz rendszergazdai jogkörrel kell rendelkeznem. Annak ellenére, hogy természetesen rendszergazdaként vagyok bejelentkezve.

Innetől kezdve viszont átalakul a probléma a win7 jogosultságkezelésének buherálásává. Tehát valahogy meg kellene magyarázni az op rendszernek, hogy én vagyok a főnök. Ehhez kérnék segítséget.

Köszi! zombi

hát vagy ki kapcsolod az UAC-t más néven a felhasználói fiókok felügyeletét és ekkor már nem kérdezrá (ezt a műveletközpont/biztonságfület lehajtod és ott van keresd meg) ha nem akarod ezt babrálni akkor ajánlom h jobb egérgomb és futtatás rendszergazdaként és már futni is fog :D

Műkszik!!

Csak a 10-es patch kellett neki. A DVD még 04-es verzió és az semmilyen ráhatásra nem volt hajlandó elindulni. Amint befoltoztam, gond nélkül elindult.

Lehet, hogy én voltam a láma, hogy erre nem gondoltam. (de ezt ne részletezzük)

Köszi a figyelmet!

zombi

Kérdésem lenne: a most vásárolt gyémántkiadásra (magyar nyelven játszom), lehet menet közben patchot
telepíteni, vagy csak a játék kezdése elõtt? Esetleg már gyári javítás van rajta ?

gk-ban a játékokat patchelni kell ,megint egy vicces kérdés , wazze felteszed ,és a readme-ben meg le van írva milyen verziójú a cucc .

Sziasztok! Először mikor felraktam a játékot (eredeti CS magyar szinkronnal) a legelején a játéknak pár mp múlva kilépett. Akkor találomra felraktam egy patcht, (a hatosat) és jó lett. Akkor azzal játszottam egy ideig, és jó is volt, csak aztán ki akartam próbálni az Old Good Stalker modot amihez 10es patch kell. Letöltöttem a patcht, fölraktam, de most mindig kilép a játék ugyanúgy és ez iszonyú idegesítő.

Most mit csináljak?
Tudom, legegyszerűbb az lenne, hogy újrarakom a játékot aztán a régebbi patchel játszani, de nagyon szeretném kipróbálni az old goodot is :(.
Hogy a francba van ez, hogy ennyit dolgoznak egy játékon és mégis ennyire hibás?

Sok idő múlva: újraraktam a játékot, felraktam rá a 10es patcht, de nem tudok játszani. Az se semmi, hogy néha mikor elindítanám a játékot az eredeti "CD"
-t kéri, miközben persze ott van bennt.
Azonkívül hogy megyek és felakasztom magamat mit tudnék csinálni? Órák óta szarakadok hogy tudjak játszani egy olyan játékkal amiért pénzt adtam ki.

hát akkor csináld megint törötld le és tedd fel és melléje az összeset patchet 1.5.05-1.5.10ig és utánna a úgy rakd fel a modot ahogy levan írva és a hozzá lévő patcheket is amik a modhoz vanak és úgy már jónak kell lennie hiszen másnak működik akkor neked is működni fog

A játékot végülis sikerült meggyógyítanom, 'csak' a modot nem érzékeli. Jobb mint a semmi, de abból a modból nagyon kéne 1-2 újjítás.

Vissza
Top Alul