Technikai problémák

Szaki":7ueg3t2q mondta:
nekem is megszokot időnként akadni a játék, néha fentvan a barmen mod és leeszedtem egy olyan modot, ahol minden fejlesztő mindent tud fejleszteni.

a grafikát most nemtudom, mert suliban vagyok

Nekem, minden 3 másodpercbe akad, egy két rész van ahol nem!!!! nem azt mondom fúúú most nagyon nagyon beleakad, mert nem, csak mindig ilyen kisebbeket, de van hogy elég erősen, és másodpercenként csinálja!!!!!

Warson":3l4npx8b mondta:
Más program nem produkál hasonló jelenségeket, csak a Stalker?
A dupla hozzászólások kerülendők, a moderátorok nem szeretik, ugyanis a szabályzatban le van írva, hogy tilos...

Nem, mondanám, még marha érdekes módon, a Crysis is szépen fut, pedig elég kemények a beállítások, még az is jobban fut, mint a S.T.A.L.K.E.R CS!! lol2

Akkor kurva csúnya lehet a játék!
Nekem fele olyan jó gépem sincs és 1680x1050-ben megy,a látótávot,textúrát vettem felére,nincs AA.
DX10-ben nyomod?

Látótávolság: majdnem Maxon
Tereptárgyak részletessége majdnem Maxon
Textúra: MAXON
Anizotróp szűrés: félig
Élsimítás: SEMMI
Fű részletessége: madjnem Maxon
Napárnyék: Bekapcsolva
Megvilágítási távolság:félig
Árnyék minőség: Maxon
NJK zseblámpák: bekapcsolva
FELÜLETÉRDESSÉG: bekapcsolva
FELÜLETELTOLÁS: bekapcsolva
Napminőség: közepes
Napsugarak: közepes
önárnyék: közepes
Valóság szerű víz: bekapcsolva
Finomrészecskék:bekapcsolva
VOLOMETRIKUS FÉNY: bekapcsolva
Nedves felületek: kikapcsolva (ezt alapból nem is engedi bekapcsolni)
Volometrikus füst: kikapcsolva (ezt is alapból nem is engedi bekapcsolni)
Függőleges szinkronizáció:kikapcsolva!!!
Egyépként ezek azok a konfigurációk, amit a GÉP állított be magának, én hozzá sem nyúltam, max, inkább még 1-2 dolgot ki is kapcsoltam direkt!!! lol2

Kapcsold ki a felületérdességet és felület eltolást és úgy nézd meg.

Szalamander: ne aggódj ez miatt,néha nekem is csinálta hogy elkezdett akadni kb.4-5- percig,csak játtsz vele tovább és rendbejön

ja ja nekem igaz csak ol2009rc-nél csinálja ezt de 5-10 perc után faxán futott

szeretnék mentést kérni utolsó pályáról, kissé megtépázottan érkeztem és esélyem sincsen.
vintarból kifogyott a lőszer a gauss meg olyan lassú hogy azzal nem lehet ölni rendesen.
A ruha védelme 0. kb 5 perc volt eddig a rekord aztán megöltek.
vki tudna egy mentést küldeni légyszi???? köszönöm!!!!
email: szogradi@hotmail.com

kössünk üzletet!Én adok mentést onnan,te meg adsz nekem egy olyat mikor a mocsarat elhagyva először lépsz a Kordonba!Nah mind1 inkább dobok egy mailt

A patcheket egyenként kell feltenni, vagy elég a legutolsót és az tartalmazza az előzőeket is?

egyeként az összeset az utolsó nem tartalmazza az előzőeket

Miért nem engedte h feltegyed? Pedig a x86-os alapból engedi az x64 gyes is mert én feltudtam rakni. Szval nem tudom h nálad mi lehet a gond de ha írnál egy konkrétumot h mit írt h miért nem rakja fel jobban lehet ne segíteni

Vissza
Top Alul