Technikai problémák

A Clear Sky esetében mely fájlokat kell kicsomagolni, ha kell néhány textúra meg hangeffekt? Most nézem, hogy nem a SoC-hoz hasonló gamedata.db0 - gamedata.db9 felépítésűek a tömörített fájlok. lol2

Csak kérdezem hogy a magyar verzióhoz létezik e javítás? Az 1.5.04 -es verzió van meg.

A javítás az orosz verzión kívül mindegyikhez jó, ahhoz külön van.

Hyy!Nincs vkinek véletlenül 1 olyan mentése ahol elhagyod a mocsarat és elöször lépsz a Cordonba és a hadsereg tüzet nyit rád meg a toronyból is lőnek?Az a rész kéne mikor átvergődtél arról a részről de még nem beszéltél senkivel Kopaszfalván.Tuti mindenkinek van egy olyan mentése.Kevés a helyem a c-n és csak bizonyos számú mentést tárolok,de már töröltem egy runddal,elfelejtettem kimenteni.Vagy abban voltam h kimentettem,nemtom.Már csak olyan van mikor már hetedjére járok ott..Vagy mást kérek :mondja el vki hogy hogy lehet átállni a banditákhoz, tehát mikor és hol,hogy lehet beszélni azzal a Jógával?Hátha van egy olyasmi mentésem.Láttam lenne ott a Raktárban boltjuk meg minden.Lehet 1általán megfordítani ezt az egész frakció dolgot,hogy csak banditákkal lenni a többi klán ellenem?Miben befolyásolja a játékot?Hova kéne visszatölteni?Plííz számbádi ánszvöröljön a kuestyön özönömre.THXTHX! :D

Hello! Olyan van, hogy az Ingoványban kalandoztam a legészakabbi részeken és beleütköztem egy renegát falkába. És elindult ilyen action zene miközben harcoltam. Tiszta jó volt, olyan, mint a Half-Life 2-ben, ha valaki játszott már vele tudja miről beszélek. Szóval ez a zene még párszor az ingoványban elindult, de utána soha többet. Ez most azért van, mert bug vagy azért, mert így programozták? Azt hiszem az egyik CS gameplay trailerben is van ilyen zene. Valaki szóljon hozzá, akivel előfordult már ilyesmi.

Ha be van kapcsolva a dinamikus zene akkor minden harcnál lesz ilyen ez segít abbn is ha észre vesznek mert rögtön megszólal

Köszi a tippet, amdj kipróbálom. Lehetséges, hogy amikor feltoltam az új patch-t, akkor átállította.

Mindig ha egy kicsit már közelebb mész az emberekhez akkor bekapcsol a zene csak az a baj vele hogy néha nem kapcsol ki...

Igen,meghalsz,újra töltöd a játékot a harc előttről,harc nincs,akció-zene van lol2

én ezt a dinamikus zenét még nem próbáltam , most akkor arrol van szó , hogy harc közben megszólal valami jóféle muzsika ? mert ha igen akkor érdemes bekapcsolni 8)

Hát olyasmi mint a hl2-ben is megszólaló zene ez is olyan de néha idegesítő mert nem kapcsolja ki magát és tovább megy

jim67":38u8gu6k mondta:
én ezt a dinamikus zenét még nem próbáltam , most akkor arrol van szó , hogy harc közben megszólal valami jóféle muzsika ? mert ha igen akkor érdemes bekapcsolni 8)

Én meg nem próbáltam dinamikus zene nélkül,de meg fogom nézni,tényleg ez a beállítás működteti a "csata-zajt"

Igen, igen... Én is játszottam tegnap egy pöppöt és működött a zene. Nem csak egyfajta zene van, de például, amikor a Freedom-mal vagyok a Duty területén, akkor hiába foglalok el egy bázist a szolgálatos fiúk állandóan indítanak ellentámadásokat, szóval egy darabig elhallgattam a dalokat.

úgy volt , hogy majd összeszedjük a patcheket aztán kielssz téve , de ekkor jött a fénysugár , biztos van olyan ki nem nagyon ért a játékohoz , nos nekik ez segít , aztán ha lessz bármilyen más őrült ötlet akkor az is megvalósítható :wink: (nekem már van is egy . lehet neki is kezdek... )

Hát, én megvettem, a játékot teljesen eredetibe, belefért, még volt, annyi lóvém. Igen ám, csak a játék akad, a franc egy meg, pedig 9800GT (drievert mindig frissítem) van egy 6000+ AMD, és 4GB ram, játszok játszok, már összegyűjtöttem 100 valahány ezer rubelt, megvettem, a legjobb páncélt, kordont, sötétvölgyet, szemétdombot, gond nélkül megcsináltam, ám, de, gondoltam egyet, beáltam, a szabadsághoz, hogy harcoljak a szolgálat ellen, ez szépen is ment, ott lőttem őket állandóan, ahol a szemétdomb kijárata van, jöttek jöttek, és csak jöttek, a szolgálatosok, lőttem, őket egyfolytában, a 7-8-ik alkalomnál, minden jel és ok nélkül KILÉPETT A JÁTÉK, magától, aztán letöltöttem a legújabb patchet, de a játék még mindig akad, hogy a rossebb, vigy el, ha valaki van valami tanácsa hogy ne akadjon a játék, nyugodtan írja meg!!! Előre is DANKE!!!

edit1:

Azt még leírnám, amikor, még írottal nyomultam, nem olyan rég, akkor is ugyan ez a gond volt!! lol2

Milyen felbontásban játszol?
És milyen OS alatt?
Mod van a játékon?

nekem is megszokot időnként akadni a játék, néha fentvan a barmen mod és leeszedtem egy olyan modot, ahol minden fejlesztő mindent tud fejleszteni.

a grafikát most nemtudom, mert suliban vagyok

Csiga07":12olln8r mondta:
Milyen felbontásban játszol?
És milyen OS alatt?
Mod van a játékon?

Felbontás, az 1024 simán, oprendszer ha arra gondoltál az vista, de XP alatt is volt ilyen gondom, a Mod alatt mit értesz???? elnézést ha hülye vagyok, de nekem ez a mod, még eddig eszembe sem jutott!!! és azt sem tudom hol lehet megtalálni a játékon belül lol2

Vissza
Top Alul