Technikai problémák

Blackacehun":3kcevxs2 mondta:
Nem voltál az, ha lassan indul a géped akkor azt valszeg az okozza hogy valamiért a gép törölte a swap file-t minden leállításnál (pagefile.sys) vagy pedig maga a rendszervinyó volt kis adatátviteli sebességű. Nekem akkor indult lassabban a gép amikor kicsi volt a virtuális memóriája.

Ez az!Akkor felraktam valami xp"buherálót",és emlékeszem,bejelöltem hogy a swap-ot törölje.
Fenébe! lol2
Köszi az infót!

Alex,remélem nem leszel Murder3.....

Alex, a legegyszerűbb, ha begépeled a hsz-ben azt a részt, ami OFF, majd kijelölöd, mint a Word-ben, és a nagy, piros felkiáltójel fölött, a betűszín mellett kiválasztod, hogy OFF. Ha megnézed előnézetben, látni fogod a "színeváltozását"
Na most, kedves hispan, ez OFF, vagy nem OFF :D ??? Hiszen technikai problémához szóltam hozzá..... :lol:

A rendszer vagy a játék lassú indulásához: szerintem azt is érdemes megvizsgálni ilyenkor, hogy milyen programok futnak észrevétlenül a háttérben. Az MSConfig-ban szépen meg lehet nézni, hogy egy csomó felesleges program indul együtt a rendszerrel. Át kell bogarászni, és ami nem feltétlenül szükséges, azt ki kell kapcsolni a francba, ne fogja le az erőforrásokat. A rendszer is hamarabb feltápászkodik, és tapasztalatom szerint a játékok is gyorsabban indulnak. Bár azért nem árt az óvatosság...

Ja, és szegény bannolt Lajbi búcsúzóul csókoltat minden fórumozót :lol:

OFF, mert itt a játék technikai kérdéseit beszélhük meg. De szerintem ez elég egyértelmű.

Mellesleg megjegyzem: A2.6. A kitiltás (bannolás) nem egy regisztrált profilra, hanem egy személyre vonatkozik. Ennek megfelelően ha a kitiltott felhasználó más néven regisztrált, azonnal törlésre kerül.
Szóval bye-bye

hali! van egy olyan problémám hogy akárhányszor elviszem a játékot odáig hogy a Jantarnál beszélnem kell Saharov al és onnan mindig elvesznek a mentések és és az irányitás is fullra elmegy...meg a video beállitások is gyáriak lesznek... :? :? :? :? :? :cry: és utánna ha megint elkezdem már nem is ment... :? :? pedig nagyon tetszik a game..de igy lehetetlen:S:S micsináljak?:(

Hogy-hogy elvesznek a mentéseid?Törlődnek ? lol2
Ugye ,eredeti a játékod?

ChupaCabra":b8925118 mondta:
hali! van egy olyan problémám hogy akárhányszor elviszem a játékot odáig hogy a Jantarnál beszélnem kell Saharov al és onnan mindig elvesznek a mentések és és az irányitás is fullra elmegy...meg a video beállitások is gyáriak lesznek... :? :? :? :? :? :cry: és utánna ha megint elkezdem már nem is ment... :? :? pedig nagyon tetszik a game..de igy lehetetlen:S:S micsináljak?:(

eredeti a játék ? fentvan a legfrisebb patch ? , véletlenül nincs valami hibvatlan vendég a gépeden ?

[mod]NO warez , vedd meg a játékot eredetiben és akkor segítünk , kérel olvasd el a szabályzat c azaza tiltott tatalmak pontját még egyszer ! [/mod]

öööhm nem eredeti... és 1,0004 es patch em van... am virusra én is gondoltam de nincs...és mindig ugyanott áll meg a játék... lehet meg kéne venni és jó lenne :lol:

Vegyétek meg a stalker, higyjétek el megéri, mint inkább több óráig szenvedni a torrentel amíg leszedi elvész 35 mega, azt kiderül, hogy el se indul, elvesznek a mentések stb. Szerintem megéri megvenni (kivéve, ha eredetiről másolod, de akkor is)

mostmár nem tud írni ki van tiltva , viszont ha nem lenne gond akkor törlöm az utóbbi pár hsz-t

kéne 1 mentés a szidoroviccsal való beszélés után mert apám kitörölte ugy hogy bele se lépett a játékba és ahogy monta teljesen véletlen volt ne legyek mérges rá :cry: :? lol2

CaptainFlippy":33oqmoxw mondta:
Vegyétek meg a stalker, higyjétek el megéri, mint inkább több óráig szenvedni a torrentel amíg leszedi elvész 35 mega, azt kiderül, hogy el se indul, elvesznek a mentések stb. Szerintem megéri megvenni (kivéve, ha eredetiről másolod, de akkor is)
Ez evidens mindenki megveszi a játékot... xd aki ide akar tartozni...
szili: sajnos nem szolgálhatok a kért mentéssel mert már nem játszom és még a gépemen sincs fenn a játék, (nyugdijba mentem), na jó nem de nem szoktam menteni sehol, nincs szükségem rá nem halok meg és bőven elég az autosave

Halisztok!
Gondom van, Agropromnál megakadtam nem tudok bemenni a házba ahol beszélnem kéne a főnökkel, zárva van az ajtó, nincs kedvem előbbről folytatni mert elég jól kialakítottam a dolgokat. Nem tudnátok segíteni? Legujabb paccs fent van.

töltsd be egy olyan mentést ami agroprom előtt van , aztán a pályaára történő belépés után egyböl érdemes elbeszélgetni a dty-s hapikkal :wink:

Sziasztok. Nekem is lenne egy problémám, technikai jelleggel. Windows 7 64-bit rendszerem van, és mikor feltelepítem A Shadows of chernobilt, nem hajlandó elindítani... Egyfolytában azt írja, hogy nem win 32 alkalmazás az exe-je. Segítsetek ha tudtok. Thx

szerintem inkább Win7 32 bit-el próbáld meg :wink:
vagy lehet hogy valamit telepítésnél kell állítani hogy 64 bit-es rendszeren fusson

tedd fel a patcheket , ha nem eredeti a játék akkor nem is fog működni

Hyy! Az lenne a kérdésem hogy a hivatalos Clear Sky oldalon amik vannak patchek azoknál a download felirat alatt mit jelent az a 2 alternatíva hogy: Patch V1.5.05 for the retail version (56 MB)
Patch V1.5.05 for the download version (57 MB)

Ergo melyiket töltsem le?Thx!

retali verzió = dobozos boltban vásárolt

download verzió = digitális disztribúcióról FIZETÉS ellenében letöltött tartalom (azaz steam ... etc )

Vissza
Top Alul