Technikai problémák

Tökigaz Csiga! Ha az ember dolgozik, és nem cigizik, nem iszik, és gyakorlatilag nem jár szórakozni, akkor össze tudja gyűjteni a rávalót.
Csak tudod, amikor az ember egy 1,5 éves porontykára, meg egy feleségre is keres, akkor általában a legutolsó helyre van rangsorolva egy jogtiszta szofver megvásárlása 10-12 eFt-ért. De 5k-ért már meggondolandó, ha kijön ez a gyémánt edisön!

A játékok a fontossági sorrendben a legutolsók,amire költök,kivéve,ha a gyerekeimnek kell hmm Nincs 10-12ezer forintos játékom,megvárom,míg jóval olcsóbb lesz.

Ja, már én is alig várom, hogy nagyobb legyen, és azt mondhassam, hogy neki vesszük meg a legújabb gémeket!!! :lol: Csak az a bibi, hogy leányzó a szentem. De attól még lehet igazi HC játékos...

Lajbi":1apbcmc1 mondta:
Hannibal King: ha befejezed a jajjgatást, akkor megköszönöm a "pozitív" hozzáállásodat a dologhoz, és csendben megjegyzem, hogy tanácsot kértem egy problémára. Lehet, hogy hiba volt...
Köszöntem!
most nem ezért vagy azért, nincs se gyerekem, se feleségem, én is játszottam tört játékkal mikor még aranyárban árulták, szegény mariska (istannek szent anyja) rángatta a bugyiját le föl annyit szidtam az eget, hogy mijen fos az a sz@r amivel játszom, de nem sírtam senkinek. Tudod GIYF (Magyarul: Google a te barátod), vele együtt minden megoldható. Én sem vagyok vmi burzsuj sőt inkább a szegény kategóriába sorolnám családunk. Igen cigizek 70 pénz egy doboz cigi azaz 240 forint megközelítőleg, nem iszom mert nem szabad igyak, de a szüleim egy darab pénzt nem adtak játékra, de mégis megvettem az eredetit hogy hogy csináltam, mind1 de megvan. Befejeztem a jajgatást!!!
Nem akrtalak megbántani, és ezzel sem akarlak megbántani. Bocsánat a nagyképüségemért, de ez van ez vagyok én!

Az óriási félreértések elkerülése végett ha valakinek nincs rá pénze, nem az a megoldás, hogy ellopja. Ha nem tudja megvenni, nem jáccik vele. Vannak ingyenes szoftverek, azokkal is meg lehet oldani az életet.

Lajbi a BAN az kitiltás, amit most meg is kaptál.

OFF:

Először is bocsánatot kérek, de lehet, hogy megsértem a B 4. pontot.

Szerintem ez egy hülyeség, hogy azért szidunk egy embert, mert szegény és gondoskodik a családjáról, és akar ő is néha szórokazni. Nekem egy eredeti játékom sincs, mert nincs pénzem.
Dolgozni nem lehet, mert 14éves vagyok. Ciginek csak a füstjét éreztem, alkohol 3 hónaponta 2 korty, (Rekord eddig egyszerre egy pohár) buli nekem azt jelenti, hogy beülhetek a gép elé.
Nekem ne mondja senki, hogy nem spórolok, mert 50 dinárból elég nehéz. Az is elmegy egy chipszre, meg egy kiflire. Nem is nagyon eszek, 35 kilós vagyok és 7.es. Ami megmarad néha egy kis lóvé félreteszem, hogy ha lesz vásár vagy búcsú megyek és veszem rögtön a játékot. Szerintem hülyeség az is, hogy neked eredeti játékod van nekem meg hamis, és akkor én f...kalap meg mit tudom én micsoda vagyok. Attól, hogy nem eredeti, szerethetek egy játékot, úgy mint az akinek eredeti van. Ez olyan mintha ezért tiltanának ki a fórumról, mert a Barcelonának szurkolok, te meg a Realnak (amúgy Liverpool drukker vagyok).
Ennyi!

hispan":12gwn1n5 mondta:
256 MB videómemória az nagyon kevés a stalkerhez. A többi dolog egyébként rendben lenne,,,
Nekem 256MB-os kártyám van és 1280x1024-en,Dx9-en minden maxon,csak az élsimítás kikapcsolva ,élvezhetően fut a játék.Persze más az órajele GF6200-nak meg az ATI 1950XT-nek.

Nah akkor mit szóltok ehhez a konfighoz: AMD Athlon XP 1600+ (1,4 GHz), ECS k7s6a alaplap, 768 MB ram, Abit radeon 9550 128 MB vram, 2x40 GB HDD! Ezen a gépen stalkereztem korábban és csak a harcnál szaggatott be 800x600 felbontáson. Ma egy AMD Athlon xp 3000+ (2,1 GHz), Asus a7n8xe-deluxe alaplap, 2GB Ram, Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 256 MB vram-on tolom 1024x768 felbontáson, és semmi baj sincs vele! Ja a virtuális memória mindkét gépben 4096 MB, azonos ATA meghajtón.

[mod]Alex95 ha offolsz, mi a pék **** ***** ***** nem használod az off jelölést? Mikor még előre közlöd is... Warn 2 hét.

Mellesleg akkor neked eredeti stalkerod sincs?[/mod]

Blackacehun":92ly1uef mondta:
Nah akkor mit szóltok ehhez a konfighoz: AMD Athlon XP 1600+ (1,4 GHz), ECS k7s6a alaplap, 768 MB ram, Abit radeon 9550 128 MB vram, 2x40 GB HDD! Ezen a gépen stalkereztem korábban és csak a harcnál szaggatott be 800x600 felbontáson. Ma egy AMD Athlon xp 3000+ (2,1 GHz), Asus a7n8xe-deluxe alaplap, 2GB Ram, Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 256 MB vram-on tolom 1024x768 felbontáson, és semmi baj sincs vele! Ja a virtuális memória mindkét gépben 4096 MB, azonos ATA meghajtón.

Gratula,hogy az első gépeddel tudtad "tolni"!
A mostani konfigoddal:
Milyen gyorsan tölti be a játékot?(10,20,30 sec,a játék főmenüjéből)
A virtuális memóriád fixre van állítva?Ha igen,nem indul lassan a windows?
A ramod hány Mhz-s?
A gépem ASUS MN2-E,Athlon 64X2 4200+,2*1GB 800Mhz ,ATI X 1950 XT 256MB

Csiga: Köszönöm a gratulációt!

A válaszok sorrendben:
1. :kb. 15-18 sec, a mentés a betöltés gombra kattintástól számolva.
2. :Igen, fix a virtuális memória 4096 MB, és a power gomb megnyomásától számított 1 perc 18 másodperc múlva készen van a win, teljesen jól használható.
2. :400 MHz-es DDR1-es Kingmax 1GB-os memóriák, és Dual Channel-ben használja őket az alaplap.

+1. :A rendszermeghajtó egy 160GB-os SATAII-es Samsung SpinPoint vinyó.

Remélem sikerült kielégíteni a kíváncsiságodat, ha nem kérdezz még nyugodtan!

OFF OFF OFF OFF OFF (Látható?)

Mellesleg NINCS egyetlen eredeti játékom, mert tudod gazdasági válság meg minden tököm van.
És most harmincegyszer írtam ki, hogy color=#655536] de mégsem jó. (Nem vagyok programozó, se informatikus)

Ja és anyám pék volt és nem offolt! :P

OFFnak vége[dsfsf/color]

Már mondtam, hogy hülye vagyok.

ja és hispan attól, hogy megwarezólsz okosobb nem leszek, és megtanulni se fogom.

Az emberek általában úgy tanulnak, hogy elmagyarázzák nekik.

Blackacehun":2pnqkkh8 mondta:
Csiga: Köszönöm a gratulációt!

A válaszok sorrendben:
1. :kb. 15-18 sec, a mentés a betöltés gombra kattintástól számolva.
2. :Igen, fix a virtuális memória 4096 MB, és a power gomb megnyomásától számított 1 perc 18 másodperc múlva készen van a win, teljesen jól használható.
2. :400 MHz-es DDR1-es Kingmax 1GB-os memóriák, és Dual Channel-ben használja őket az alaplap.

+1. :A rendszermeghajtó egy 160GB-os SATAII-es Samsung SpinPoint vinyó.

Remélem sikerült kielégíteni a kíváncsiságodat, ha nem kérdezz még nyugodtan!

Bocsánat,nem akartam tolakodó lenni hmm
Csak régebben volt egy hasonló erőforrású gépem és én nem tudtam zöld ágra vergődni vele.
Ha nagyra és fixre állítottam a v.memóriát,lassan állt fel a win és a töltés(pláne halál után) egy örökkévalóság volt.

Alex,nem vagy hülye,nyugodj meg,inkább játszál egy menetet a stalkeroddal 8)

Nem voltál az, ha lassan indul a géped akkor azt valszeg az okozza hogy valamiért a gép törölte a swap file-t minden leállításnál (pagefile.sys) vagy pedig maga a rendszervinyó volt kis adatátviteli sebességű. Nekem akkor indult lassabban a gép amikor kicsi volt a virtuális memóriája.

OFF:

Még mindig nem jöttem rá, hogy, hogy kell, de nem gond.
Meg valaki magyarázza el, hogy ez, hogy működik, mert kiraktam az elejére és a végére is...
De még mindig nem a megfelelő szín.

Ui: Jeee törölve lettem. :D

Vissza
Top Alul