Technikai problémák

stadi

New Member
Csatlakozás
2009.03.28.
Üzenetek
3
Reakció pontszám
0
Üdv!Ne haragudjatok az új topicért, de van egy kis technikai problémám...
Név szerint:Felteszem a clear skyt (eredeti collectors ed.),elkezdek játszani, de mindig annál a pontnál amikor kivezetnének a mocsárból kidob. Illetve egyszer továbbjutottam a (a lövöldözős részekhez), de kb. 3 perc után ott is meghalt. Feltettem a patcheket de nem megy. Valaki tud valamit segíteni? köszönöm

[mod]A szabályzatot el kellett volna olvasni.

M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a szobában rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek). A "rövid időköz" a téma népszerűségétől függően lehet pár nap is.

2 hét warn.

hispan[/mod]

stadi":2fk6b5je mondta:
Üdv!Ne haragudjatok az új topicért, de van egy kis technikai problémám...
Név szerint:Felteszem a clear skyt (eredeti collectors ed.),elkezdek játszani, de mindig annál a pontnál amikor kivezetnének a mocsárból kidob. Illetve egyszer továbbjutottam a (a lövöldözős részekhez), de kb. 3 perc után ott is meghalt. Feltettem a patcheket de nem megy. Valaki tud valamit segíteni? köszönöm

Szerintem töröld le, és rakd fel újra! ( Közben semmien programm ne futjon! )

Én nem értem... mindig az eredetiekkel van probléma.
Az enyém nem eredeti és mégis semmi baj vele.
+ olcsóbbak is, nemrég vettem egy játékot 150 dinárért (500forint)
aztán láttam a Tescoba 10ezer forintért.

nem nincs mod, de láttam hogy vannak új pöcsök úgyhogy majd megnézem azokkal is. De köszönöm a gyors válaszokat.

Részleteznéd a "meghal" dolgot? Lefagy teljesen, vagy windowsba még ki tudsz lépni? Ez nem mindegy, mert ha teljesen meghal a gép, az driver hiba lehet, ha csak a stalker, akkor valamelyik másik program kavar be.

nem tudnád leírni hogy milyen gépen és os -rendszeren futtatod a játékot ?

@Alex95: nem szeressük a warezt :wink: ezt nem kell nagyon hangoztatni, a warn az fogalmam sincs mi de nem jó valszeg próbaidő és ez után jön a bann.
hova valósi vagy igy szerbián belül. :D

[mod]Totál off. - hispan[/mod]

A Kordonba van küldetés a Hadsereg bázisának lerohanására vagy mint magán ember végezhetek velük? :) (mikor átjössz az Ingoványból és az a bázis amivel szembe találod magad).

És a harmadik Pendrive-ot nem találom. (ami elvileg a híd alatt van)

csak mint magánember ahogy én tudom, de lehet hagyni őket a francba nem bántanak utánna xd

hali...nekem az a problémám..hogy akárhányszor felrakom...elcsúszik a képt teteje az aljához képest.... és nem látom csak földet...meg...elég nehezen tölti be az egészet...ez mitöl van?? a SoC nél semmi baj nincs..deez vmiért nem megy...és..elég sok patchet is probáltam...

Nézd meg a minimális gépigényeket...
Nálam a SOC nagyon szépen fut,de a CS kicsit akadozik.

ChupaCabra: frisebb videó driverrel kezdd a dolgot szerintem. A SHOC-nak lehet, hogy elég volt egy régebbi driver, de a CS sokmindenben újít...

no ezt hogy csináltad nekem is a cs akad jobban ugyanolyan felbontáson és beálításokon xd

No nekem se akadozik csak kicsit max 15 mp val tovább tölti xd ha sok ellenség tömörül egy helyre akkor laggol egy kicsit de játszható marad tőle xd

hát...frissítettem..semmi változás...az viszont lehet...h a video kártyám kicsit régi... am rendszer: P4 3.06Ghz proci 1,5 Gb ram Nvidia GeForce 6200 SE Turbo Cache~256Mb sztem kevés... vagy nem tom...:S

hát igen ez a rendszer egy kicsit kevés bár ha leszedsz mindent minimumra játszható a játék bár grafikai élményekre ne számíts. nekem is ilyen volt a gépem, de a jobb gépeken is minimum grafikán játszom nekem a a csili vili stalker nem is stalker, nem a grafikára figyelek hanem a játékra és a játékélményre xd

Vissza
Top Alul