Technikai problémák

Egy elég idegesítő probléma ütötte fel a fejét:
10 perc stalker után a monitorom elsötétül -> NO SIGNAL a gép zúg tovább de hang sincs és újraindítani sem lehet. És nem akarja abbahagyni de csak a stalkernél csinálja ezt.
Ez most milyen játékhiba? ABCinferno van fönnt, szerintem piszok jó állandóan sikoltozó zombik jönnek elő a föld alól és marha jó fényhatások is vannak.
Vagy valami hardver hiba?
Én naiv próbáltam kisebb monitorral de nem javult meg, légyszi segítsetek, játszani szeretnék és most időm is lenne mert itthon vagyok és nem tanulok és ez egy megunhatatlan játék :(

Csak tippelek:
Lehet,a Stalker a leggépigényesebb programod és 10 perc elég a túlmelegedéshez.
Mikor portalanítottad utoljára a géped,a hűtés rendben van?

Én is erre gondoltam mert nagyon forró volt a gép mikor hátul kihúztam valamit és tényleg ez a leggépigényesebb, low-on játszok így is.
Csakhogy régebben mikor a gép (pontosabban proceszzor) túlmelegedett elkezdett idegesítően szirénázni, ez 3 hónapja volt kb.
A hűtés sose volt teljesen rendben, portalanítás se mostanában volt, de majd most.
Kösz a tippet!

S miután ezt is megcsináltad-csak a teszt miatt-jó lenne,ha játék indítása előtt a következőt is megtennéd. 1) Jobb klick; 2)Ha Nvidiád van,akkor Nvidia megjelenítő; 3) Adjon értesítést,ha a GPU maghőmérséklete túllépte a maglassulási küszöböt, bepipálod és figyeled.
ATI-k esetében nem tom hogy van,de biztos hasonló.
A magos hőmérsékleti érték is lehet árulkodó jel!

Köszönöm szépen de nem Nvidia a kártya.
Régebben a rendszer indításakor nyomon tudtuk követni a hőmérsékletet de igazából egy új gépet kéne venni, öt éves, bár akkor elég jó volt - 3.01 GHz, 1G RAM

Sztrug!
A memória sajna tényleg kevésnek tűnik! Data overflow? Lehet ,az a baj ,hogy túlcsordul,és nem képes feldolgozni az adatokat,aztán inkább visszahajít? :?:

Beütött a sz_r. :?

Vörös Erdőben vagyok és mennék fel az Agyperzselőhöz, de az emelkedőn miután kinyírtam a 3 monolitost állandóan kidob az asztalra a játék.
BugTrap kisablak pedig megjelenik. A bin könyvtárban található xrCore.dll file-ra hivatkozik az ablakban.

XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 001B:002C7D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)

- eredeti játék
- 1.0004-es patch
- plusz egy mod (relations_traders_and_weapons_betav1.1)

Mi lehet a gond?

Update: 2010-08-26

Már a játék se fut. :x Elindul, jönnek az introk, Esc-pel át akarom ugrálni aztán a végén kidob az asztalra.

XR_3DA.exe caused ACCESS_VIOLATION

Lehet, hogy ha leszedem aztán újra felrakom működni fog. Akkor viszont csak egy kérdés: felrakom újból, patchet és modot is, a mentéseket pedig kiszedem és berakom a helyére, akkor az eddig összegyűjtott cuccaim megmaradnak? (Kicsit láma kérdés tudom :D de ha nem akkor nem erőlködök, hanem nyomom a CS-t.)

Ez tényleg láma kérdés :D. Igen megmarad minden cucc :D.

szerintem ez a mod kavart be valamit, azt pl nem írtad milyen oprendszeren játszol ?

Vicces, de amikor először az alap kalózverziót végignyomtam , abban nem voltak ilyen bug-ok, most meg az eredetinél - patchelve - jönnek elő. :| Lehet tényleg a mod lesz a hibás...

Akkor már csak egy kérdés, ha újra felrakom a játékot és a patch-et, de a mod-ot nem, akkor fognak a mentéseim működni?

Igen de csak azok amiket nem a moddal csináltál mert a nevéből nekem az jön le h plussz fegyverek is vannak benne amik az alapjátékban nincsennek és igy nem hiszem h működni fog. Nekem a csnél mikor kivettem a trader mdodot meg a flashdrive mdodt az után is működtek a mentések de azok nem módosítottak benne semmit se és nem is tettek bele új dolgokat. De próbáld ki de nem hiszem h fognak működni ha új fegyókat is tartalmazott a mod.

Update: Nos igen... ahogyan azt "reméltem" újra felraktam, patcheltem, modot elhagytam és nem működnek a mentéseim. :( Ami furcsa, hogy amikor megpróbálja betölteni akkor kidob az asztalra és ugyanazt a hibaüzenetet írja ki, amit korábban.

XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 001B:002C7D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)

ß_$$Z_ MEG! :evil: Pedig annyi jó cuccot összeszedtem már. :cry: Nincs türelmem (időm se) újból elkezdeni. Jön a CS. Azért köszönöm a segítséget. :wink:

relations_traders_and_weapons_betav1.1: Azt hiszem, hogy új fegyvereket nem adott, csak már a játék korábbi szakaszában is lehetett vásárolni komolyabb tűzerőt a kereskedőknél. De már leszedtem, mindjárt meglátom mi lesz. Illetve mégis... módosította az NPC-k AI-ját szóval ez gixert okozhat esetleg.

Helló segítség kéne:Meg akartam venni a SoC-t de pont nem volt gondoltam letöltöm,letöltöttem de nem találok hozzá crack-et.Has valaki tud légyszi segítsen!Előre is köszi!

[mod]BANNED[/mod]

Üdv. Nem tudom jó helyre írok-e, de örömmel fogadnám a tanácsokat :)
Mindössze annyit szeretnék kérdezni, hogy mit kell beírni, és hova -gondolom a konzolba- hogy mutassa hány fps-em van. . . A Single-be.

Estét!

Valaki tudna segíteni?
Nemrég telepítettem újra a gépem. És eddig a ShoC rendesen futott, de amióta újra lett telepítve, azóta nem indul el a játék. Megpróbálok belépni, bejön a betöltő kép utána rögtön jön a BugTrap.

Ez sok mindentől lehet... van fent mod?

De nekem is lenne egy kérdésem... átlag 30-50 fps em van... és mégis olyan mintha szaggatna, úgyértem a kép megáll 2-3 másodpercekre... mitől lehet? De jobban érdekel, hogy mivel lehetne orvosolni

Vissza
Top Alul