Technikai problémák

majd a moderátorok elintézeik , és neked eredeti a játékod ? mondani mindent lehet :D

Miért ne lenne az? Nem az a probléma, hogy nem eredeti, hanem hogy panaszkodnak. Láttál valaha engem itt panaszkodni? Ennyi! :)

Nem,csóró gyerek vagyok :oops: .Remélem ez nem azonnali kizárással jár :oops:

[mod]Dehogynem - Tibi[/mod]

Hali, van egy kis problémám. 32 bites Windows 7 Ultimate-em van. Mikor berakom a SoC DVD-t a meghajtóba elkezdi olvasni, legalábbis világít a led, de nem történik semmi. Sajátgépbe sem tudom elindítani. Hogy lehetne ezt megoldani, hogy beolvassa? Köszi!
Üdv: vesir

Ma lépett fel először probléma a játékkal (Nem patchelt, mert eddig nem mutatkozott a szükségessége.) Mikor délután játszottam, még semmi baj nem volt, most meg betöltöttem a mentést és az effektek egy része valamiért iszonyatosan halká vált. Beállításokban maxon vannak az effektek és a zene egy picit halkabbra van állítva. Azzal nincs is semmi baj. Viszont a lövések, a zombik és snorkok morgását alig hallani. :?

Any idea?

Szerk.:
Még az effektproblémához: amúgy Yantar-ba vagyok, épp az X16-ba mennék le, az épületek között karicstolok. Itt mutatkozott először a dolog és az a fura, hogy betöltöttem korábbi mentéseket ahol pedig semmi probléma nem jelentkezett. (Yantari pálya kezdésénél sem.)

Szerintem még idejében rakj föl minden patcht, mert később elég valószínű hogy lesznek gondok, de akkor meg már késő lesz, de ilyen hiba nálam nem volt.Vagy csinálsz gyorsan egy csúnya befelyezést ha még annyira nem játsszol régóta, és majd patchel nekiülsz komolyabban...

Mivel nem leltem megfelelőbb topikot a kérdésemnek itt teszem fel.
Eredeti játék beszerezve. Fel akarom tolni és utána a patch-eket is. Kérdésem az, hogy akkor mely javításokat is rakjam fel? Mert olvastam már olyat, hogy 1-5-ig az összeset szépen egymás után (6-ot ne, hacsak nem multiba akarom nyomni, mert single-be van vmi geb_sz vele - vagy mi - nem lényeg), más meg írt olyat, hogy ő csak a hármast-négyest rakta fel és mégis működik rendesen. A hivatalos oldalon csak az egyes, hármas, ötös patch van fent. Illetve a filefront-on megtaláltam a négyest de a kettest nem.

Szóval jótanácsokat kérném. :) Köszönöm

Én 2-3 hete toltam végig a a 4-es patch-el, a többit nem telepítettem fel (a régebbieket nem szükséges, az 5-öst meg csak akkor ha multiplayer-ezni is akarsz mert az csak multis bugokat javít).

Jaaaa vagy úgy! :) Összekevertem melyik is szükséges a multihoz. Akkor a 4-es patch-et tolom csak fel. (Ez buta kérdés, de az újabb és újabb patch-ek magukba foglalják a már korábban kiadott javításokat?)

Azért is kérdeztem még ezt, mert korábban valaki belinkelt egy zónatérképet bejelölve rajta az összes finomsággal. A régi játékot patch nélkül toltam és egy csomó arti nem volt ott ahol kellett volna. A térkép bal felső sarkában viszont ott volt, hogy az az 1.0001-es verzió és Master szint. Valószínű, hogy a 1.0004-es esetében is ott lesznek ezek a tárgyak vagy ez függ attól is, hogy milyen nehézségi szinten tolom?

Hülyén fog hangzani, de haver azt mondja nincs célkeresztje valamitől a játékban, és mielőtt még valaki hülyének nézne állítja hogy a settings/game/show crosshair be van kapcsolva.

Valaki tudja hogy lehet megtekinteni a gamedata tartalmát?

kezdek egy játékot, csiálom a stroy line küldetéseket semmi baj sincs, neki állnék mellék küldetéseket még csak megnézni hogy mi van, már kilép x-ray bugot kiírva...
ezt írja:
XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "D:\games\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 0023:00E47D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)

amugy mód van fent ol2009, de ha leszedem ugyan ezt csinálja még az alap stalker ben is...
2x újra telepítettem de ugyan ez a gondja... Tud valamelyikőtök orvosságot rá?

Vissza
Top Alul