Technikai problémák

kb enyi lenne:
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:20: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value)

stack trace:

(Magyarositva van, a játék ha ez számit)

Telepítsd újra a játékot, a savejeidet meg rakd el valami helyre ahol megtalálod?
Vigyázat!

Lehet, hogy nem fognak működni a telepítés után... :(

én azt a szerencsétlen magyarítást is törölném , merthogy az mindennek az elrontója :D , valami script nem tetszik neki .

Próbáld ki magyarítás nélkül aztán kiderül hogy fog-e bug trappolni. Ha gondolod egy .doc fájlban elküldhetem a Strelok és a hologram csávó közötti beszélgetést magyarul :wink: .

Sziasztok!

Nem igazán tudtam hogy ez a kérés hova illene úgyhogy ide írom :).
Tudna valaki küldeni nekem mentést Red Forest elejéről? Mert átmentem a forestről egy másik területre és kiírta hogy sikeren kikapcsoltam a valamit, közben meg nem is csináltam semmi...

Köszi!

Én valamit nem értek. Jó játék meg minden a S.T.A.L.K.E.R. de szerintem írtozatosan bugos.Feltünt h mindenki ámul meg minden a játékt kijátszása után h milyen jó sztori de senki nem veszi észre h mien idegesitő h televan bugal???Mostis egy bug miatt akadtam el a soc ba...

megveszed patcheled nem lessz bug , ha megvan akkor tedd fel a patcheket , de az magától értetendő , legalábbis ha megszerezek valami játékot az az első dologm , hogy levadásszam a patcheket :D .

Nekem eredeti van meg felpatchelve és tiszta bug az egész, de attől eltekintve még jó játék.

Larky hát nem tudom de nekem még patch nélkül se volt benne nagyon bug mint a csbe ahol tele van nem arra gondoltál véletlenül??

gyakran lelőnek a föld alol van mikor nemtom mé de a játék kifagy van mikor valakihez beszélek és elkezd lőni semmi okból meghalok meg ilyenek... ja és minden patch felvan rakva #B #B #B #B #B #B

Nekem sose volt ilyen problémám, még ráadásul tovább működött a stalker-em bug nélkül mint a windóz, ennek következményeként 2009 áprilistól 2009 novemberig a windóz kb 15x lett újratelepítve, a stalker meg 1x se, és még mindig működne ha nem kellett volna az 1.0006-os patch a multihoz (a játék eredeti)

Köszi az útbaigazítást:D.
Feltettem a Stalker-SoC-t,majdnem full beállításon futott a játék.Majd mióta újraraktam a gépet,játék közben lefagy,és resetelnem kell a gépet.Mi lehet az oka?1 GB ddr1-es RAM,3,2 GHz-s proci,521-es Ati 2600 Pro alatt kellene működnie.Talán a Nod32 zavar be?Segítsetek,megőrülök,h nem tom,mi a probléma.Előre is köszi

Nem eredeti a vírusírtó.Azóta leszedtem,és tényleg kuka

A vírusírtó engem nem érdekel. A játék eredeti-e?

Vissza
Top Alul