Technikai problémák

Helló,új vagyok itt,azt szeretném kérdezni, hogy miért csinálja azt a játék, hogy NÉMETŰL kirja hogy:kéne 2gb hely. de még de nekem még van 11,8 gb hej!

nem a virtualis memora gondol? amit bekell allitani ha keves van?
a lapozofajl kell beallitanod tobb mint 2 gigara es akkor muxeni fog.

nemtudja valaki hogy honnan lehet szerezni olyan valamit ami kilyavitaná azt a lapozófájlt???,

hát ha azt akarod megtudni h mennyi most a lapozó fájlod akkor vezérlőpult/speiciális rendszer beállítások/teljesítménynél a beállításokra menj rá /utánna aspeciális fülre majd módosítás a virtuális memóriára utánna ki szeded a pipát legfelülről és rámész az enyéni méretre és meg adsz neki egy értéket ha 32bites rendszered van akkor 4gb ig tudod ha 64 bites akkor 16 tb ig adhatod meg :D... NOs ezután letöltöd az everestet és megnézed h mennyi van de ha módosítod a virtuális memóriát akkor sz i nőni fog:D

üdv
nekem egy olyan probléma van, hogy időnként (egyre gyakrabban, elvileg ezen segítene az 1.0005) megáll aztán kidob az asztalra, a javitások pedig nem futnak az xrCore.dll re hivatkozva, és igazából nem vágom hogy mit kezdjek vele. pedig a gépteljesítménnyel nincs para. előre is kösz

aham, így már értem,hálás köszönet! és esetleg létezik ehhez is patch? ami kiegyenesítené ezt a hibát?? (azt olvastam h ez a stalkerrel született memóriakezelési probléma, vagy valami hasonló)

Van egy nagyon jó csel, pénzbe kerül, de nagyon jó. Elmész a boltba, vagy nem tudom hova, és megveszed eredetibe.

zsír erre nem is gondoltam volna, furfangos észjárásod van...

[mod]ha elolvastad volna a szabályzatot részletesebben akkor még mindig itt lennél - jim 67[/mod]

Sziasztok!

Olyan problémám lenne a játékkal hogy mozgás közben nagyon billeg a kép, nem lehet ezt valahogy a configban kikapcsolni?
Mikor először játszottam crackelt verzióval én nem emlékszem hogy csinálta volna, viszont mióta megvettem Steamről azóta idegesítően billeg a kép járás és futás közben, még a fejem is bele fájdul.
Tud valaki erre valami megoldást?

Köszi!

mindig ien problémás a shoc pripyati pályája, vagy csak nálam :?: mindig lel áll a Subb mit bugra, meg bug trap ra hivatkozva. amióta feltettem az 1.0004 es patchet nem tudtam olyat menteni pripyatnál ami betölthetö maradt volna. ha valaki tud gyogymodot akkor pls help1

A log fájlod végét be tudnád másolni ide? A C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC\logs mappában találod xray_[felhasználóneved].log néven. A végén kell lennie egy error-os résznek, csak arra lenne szükség. Hátha valaki meg tudná mondani az alapján, hogy mi a probléma.

Vissza
Top Alul