Kicsit lemaradtam a válasszal, bocsi! Namost, a játék full német verzió ( Ausztriából hozattam )! Csak német szöveg van a dobozon, teljesen német a kézikönyv, és ha telepítésnél a németet választom akkor full német lesz a játék. Nem csak a szöveg hanem a szinkron is! De ettől függetlenül telepítésnél választható az angol nyelv, akkor full angol lesz a játék! Először felraktam angolul, felpöcsöltem 6-ig a javítást, majd rányomtam a repair modot. Mivel a repair mod sok nyelvű ( angol, német, spanyol, francia, stb ), kiválasztottam az angol könyvtárat és annak a tartalmát másoltam be a játék könyvtárába. Müködött is a dolog, pl Sidorovich egyszer meg is javította a ködmönömet. De amikor a mentést akartam használni a játék kidobott az asztalra. Megprobáltam németül, de ugyan az az eredmény. Természetesen a német repair modot másoltam a németül telepített játékba. Gondoltam arra hogy a javításokkal lehet a baj, de hiába olvastam a repair mod olvass el fáljait, nem találtam erre vonatkozóan semmit.