Technikai problémák

Olyan gondom van hogy a mentéseim nem müködnek! A játékot angolul használom felraktam az 1.0006-os jav. és a repair modot. Mikor elindítom a töltést, a végén, mikor elindulna a játék egyszerűen kidob az asztalra. Ha új játékot kezdek akkor mükszik, de a mentések ott sem. A játék origi, full német verzió csak angol nyelven telepítettem. Lehet hogy a mod miatt?

Átírtad az fsgame.ltx fájlban ezt a sort, hogy:
Code:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata
erre?
Code:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata

Kompoka":3w3celew mondta:
Olyan gondom van hogy a mentéseim nem müködnek! A játékot angolul használom felraktam az 1.0006-os jav. és a repair modot. Mikor elindítom a töltést, a végén, mikor elindulna a játék egyszerűen kidob az asztalra. Ha új játékot kezdek akkor mükszik, de a mentések ott sem. A játék origi, full német verzió csak angol nyelven telepítettem. Lehet hogy a mod miatt?

az is lehet az angol nyelv miatt van , mert ugye a játék német a mod angol , ebböl problémák lehetnek

de figyelj ha már a nyelvnél tartunk a játék telepítésénél nem lehetet volna angol nyelvre állítani :idea:

full német verzió , abban miért lenne angol

van egy kis problemóm a game-el:mikor elindul a játék akkor kidob az azstalra de nem kapcsol ki a játék,de mikor belépek pár másodperc milva ujra kidob, mit csináljak :cry: fal1 nem1

[mod]az a baj ,hogy letöltött.. már olvasd már el a szabályzatot , NEM Warezolunk . Jim67[/mod]

gabber 9511":13mu3xho mondta:
modot használsz :?:

nem csak magyaritást töltöttem le meg hogy letöltött

Nem értem egyszerűen most már filérekért meg lehet kapni a shocot 2.5 max miért nem veszi meg vagy akkor ha letöltötte nem kéne hírdetnie

Kicsit lemaradtam a válasszal, bocsi! Namost, a játék full német verzió ( Ausztriából hozattam )! Csak német szöveg van a dobozon, teljesen német a kézikönyv, és ha telepítésnél a németet választom akkor full német lesz a játék. Nem csak a szöveg hanem a szinkron is! De ettől függetlenül telepítésnél választható az angol nyelv, akkor full angol lesz a játék! Először felraktam angolul, felpöcsöltem 6-ig a javítást, majd rányomtam a repair modot. Mivel a repair mod sok nyelvű ( angol, német, spanyol, francia, stb ), kiválasztottam az angol könyvtárat és annak a tartalmát másoltam be a játék könyvtárába. Müködött is a dolog, pl Sidorovich egyszer meg is javította a ködmönömet. De amikor a mentést akartam használni a játék kidobott az asztalra. Megprobáltam németül, de ugyan az az eredmény. Természetesen a német repair modot másoltam a németül telepített játékba. Gondoltam arra hogy a javításokkal lehet a baj, de hiába olvastam a repair mod olvass el fáljait, nem találtam erre vonatkozóan semmit.

1.nem biztos hogy a mod támogatja a v1.0006-os patchet
2. jó mentést töltsé
3. ha nem műxik rakd ujra a gamet de ha végeztél az uninstallal akkor a játék összes cuccát töröld ki mentéseket is

Köszi a segítséget, de már elkezdtem megint nyomni. Majd legközelebb ha újra felrakom akkor görcsölök vele.

Üdv.
Nekem két problémám van.
Az első az hogy valamiért a S.T.A.L.K.E.R a vga ventillátorát nagyon fepörgeti, zajosra. más játékoknál ezt nem szokta, egyedül ez pörgeti fel, és eléggé zavaró. Más újabb játékok, részletesebb grafikával nem csinálják ezt. Próbáltam Rivatunerrel lejjeb állitani, de pár másodpercre beáll arra a fordulatra amit beállitok, aztán magától visszaáll. Ha a játékot befejezem akkor is maxon pörög, amig újra nem inditom a gépet.

Második problémám az már sok helyen felvetődött, meg utána is olvastam, de nekem valahogy semmi nem hozott megoldást, ez pedig a szaggatás. Amikor utazok, két terület között sprintelek, akkor rendszerességel beáll fél mp-re, de van amikor 2-3 is. a Cordonban ez még nem volt túl gyakori de beljebb a zónában már eléggé. Grafikai beállitást állitgattam, virutális memóriát is, töredezettség mentesítettem a vinyót, -noprefetch is volt, de semmi se hat. A RAMom 2 GB , CPU Intel Core 2 Duo E4700, VGA leadtek 9600gt. FPS maxon is van bőven, csak ez a szaggatás ne lenne. A válaszokat előre kössz!

a Ventitlátort próbáld mauálra állítani hogy te kezeld a sebességét (de nem mindig ajánlott) nekem nem pörög maxon. a 2. problémádnál használsz modot? vagy nem. Ha igen akk természetes hogy akad ritkán ha nem akkor pedig próbáld meg lentebb venni a látótávolságot ha nem segít akkor az élsimítást vagy tereptárgyak részletességet vagy a textúra minőséget én ezt tudom hirtelen tanácsolni.

A ventillátort programban átállitottam manuálra, és mit sem érdekelte hogy én állitgatom, biosban meg VGa ventit nem lehet. A STALKER meg eddig mod nélküli volt, és úgy is szaggatott. Tegnap raktam fel rá a Oblivion Lost 2.2-t, azt tudom hogy alapból kicsit szaggatóssá teszi.

Kompoka":2bhoj1aw mondta:
Kicsit lemaradtam a válasszal, bocsi! Namost, a játék full német verzió ( Ausztriából hozattam )! Csak német szöveg van a dobozon, teljesen német a kézikönyv, és ha telepítésnél a németet választom akkor full német lesz a játék. Nem csak a szöveg hanem a szinkron is! De ettől függetlenül telepítésnél választható az angol nyelv, akkor full angol lesz a játék! Először felraktam angolul, felpöcsöltem 6-ig a javítást, majd rányomtam a repair modot. Mivel a repair mod sok nyelvű ( angol, német, spanyol, francia, stb ), kiválasztottam az angol könyvtárat és annak a tartalmát másoltam be a játék könyvtárába. Müködött is a dolog, pl Sidorovich egyszer meg is javította a ködmönömet. De amikor a mentést akartam használni a játék kidobott az asztalra. Megprobáltam németül, de ugyan az az eredmény. Természetesen a német repair modot másoltam a németül telepített játékba. Gondoltam arra hogy a javításokkal lehet a baj, de hiába olvastam a repair mod olvass el fáljait, nem találtam erre vonatkozóan semmit.

mindig azt mondom , hogy a 1.000.6 patch instabil , repair mod-hoz tökéletes az 1.0004-es patch (régen én is ezzel használtam , semmi probléma nem volt , de időnként kilépkedett a játék .

Peterka: valószínűleg a stalker megdolgoztatja a vga-d , ezért pörög el a ventilátor , amiatt ne aggódj , hogy jobban megy a ventilátor , valóban az ol2.0 valamivel nagyobb a gépigénye , mivel van benne ilyen olyan shardell mod is , ha esetleg dobnál egy leírást a gépedről , a gépigény topicba akkor biztos tudnánk segíteni .

Nekem jó volt az 1.0005-ös patchel is és azzal nem lépett ki legalábbis nekem nem

Vissza
Top Alul