Kimmuriel
New Member
Az élsimítás csak DirectX 8 módban működik!lzakity":3nikclfs mondta:Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet élsimítást csinálni - hiába állítom be a video opcióban, csak nincs élsimítás a játékban![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Az élsimítás csak DirectX 8 módban működik!lzakity":3nikclfs mondta:Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet élsimítást csinálni - hiába állítom be a video opcióban, csak nincs élsimítás a játékban![]()
frogfoot":2vdo2a9n mondta:lzakity":2vdo2a9n mondta:Sziasztok!
nem tudom mekkora monitorod és milyen géped van, de egy jó tanács, elöször a felbontást told fel ammedig tudod szerintem, az nem fogja le a géped annyira mint az élsimitás, amásik úgy tudom hogy a stalker esetében választanod kell HDR (Full dyn....) vagy az élsimitás... sztem az elöbbi
Vagy úgy!!!Kimmuriel":w6dypxno mondta:Az élsimítás csak DirectX 8 módban működik!lzakity":w6dypxno mondta:Sziasztok!
frogfoot":xa2nbbpy mondta:lukacsr":xa2nbbpy mondta:Üdv!
Az a problémám, hogy a program uninstallja után kb. 1 Gb hely eltűnt a winchesteremről. Nem tudja valaki, hogy miért lehet ez? Fogalmam sincs, hogy mit és hol keressek, ami fent maradt utána. Már kétszer le kellett installálnom, és így már 2 Gb hiányzik
Köszi
A probléma az akármilyen windozodal van. minden meghajtón találsz egy System Volume Information nevű rendszermappát, ide készit a rendszer mindenféle telepitett programról biztonsági másolatot, rendszervisszaállitási pontokat is találod meg. amelyik meghajtodra telepitesz, annak az ilyen nevű mappája folyamatosan hizik. ajánlom hogy szerez be egy cd-röl futó bármilyen oprendszert, vagy fáljkezelöt, a lényeg hogy cd-röl bootolva induljon természetesen, a rendes vindoz kikerülésével. igy a System Volume Information megnyitható lesz, és nyugodtan törölhetsz mindent manuálisan. Csak a fömappát magát ne bánts. ami benne van az kuka. számolj utánna mennyi hiányzik a C meghajtodról. meg fogsz lepödni.)))
mikor még xp-t használtam havonta egyszer eljátszotam ezt, lepucoltam az összes meghajtot. nálam semmi káros köv. nem volt. de azért csak ésszel. a technika ördöge, ami eltud, az el is romlik..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.