Technikai problémák

frogfoot":2vdo2a9n mondta:
lzakity":2vdo2a9n mondta:
Sziasztok!
Tudja valaki, hogyan lehet élsimítást csinálni - hiába állítom be a video opcióban, csak nincs élsimítás a játékban :(

nem tudom mekkora monitorod és milyen géped van, de egy jó tanács, elöször a felbontást told fel ammedig tudod szerintem, az nem fogja le a géped annyira mint az élsimitás, amásik úgy tudom hogy a stalker esetében választanod kell HDR (Full dyn....) vagy az élsimitás... sztem az elöbbi

1280x1024 felbontásban szaggatás nélkül a viszi gépem a játékot, de a monitorom 19 coll-os és sokszor eléggé bántó a szememnek az élsimítás hiánya. De a játékélmény feledtetni tudja a grafikai problémát :))
Mindenesetre köszönöm a válasz!

Hello!

Gondoltam ide írok itt talán választ tudtok adni a problémámra.
A helyzet az, hogy a játék egy idő után gondol eggyet és lefagy, és onnantól semmivel nem lehet kilépni a játékból.Általában kinnti területeken. Fel van telepitve a 1.0005-ös patch, de ezzel is a hibák maradnak.
Gép:
amd athlon 64 3200+ 2.100 Ghz
2*512 ddr 400 ram
Msi k8n Neo4-f
sapphire radeon x1600 pro

Hali!

Igen csak a stalker fagy le.Elöször vga-ra gondoltam, fel is tettem a legújabb drivert, de semmi.
Még arra gondolok, hogy én helyből a 1.0005-ös patch-et tettem fel, de abba gondolom a régi javítások is benne vannak. 1.0006-ről pedig írták, hogy nem a legjobb így azt hagytam is.

Még annyi, hogy a magyarítás (pcgameshun) feltettem a játékhoz, de ha az a probléma akkor valószínűleg nem csak nálam jelentkezne a probléma.

Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy a feliratokat hogyan tudom elővarázsolni?
Köszi előre is.(néztem az audio menübe de nem találtam :S)

Gyárilag csak a párbeszédablak és a rádióüzenet jelenik meg. További feliratok az InGameCC moddal tehetők ki (a ·f·i· csoport magyarításába is ez van beépítve), felrakás után az Options->Sound panelen lesz egy pár új kezelőszerv.

Üdv!
Az a problémám, hogy a program uninstallja után kb. 1 Gb hely eltűnt a winchesteremről. Nem tudja valaki, hogy miért lehet ez? Fogalmam sincs, hogy mit és hol keressek, ami fent maradt utána. Már kétszer le kellett installálnom, és így már 2 Gb hiányzik :-)
Köszi

A probléma az akármilyen windozodal van. minden meghajtón találsz egy System Volume Information nevű rendszermappát, ide készit a rendszer mindenféle telepitett programról biztonsági másolatot, rendszervisszaállitási pontokat is találod meg. amelyik meghajtodra telepitesz, annak az ilyen nevű mappája folyamatosan hizik. ajánlom hogy szerez be egy cd-röl futó bármilyen oprendszert, vagy fáljkezelöt, a lényeg hogy cd-röl bootolva induljon természetesen, a rendes vindoz kikerülésével. igy a System Volume Information megnyitható lesz, és nyugodtan törölhetsz mindent manuálisan. Csak a fömappát magát ne bánts. ami benne van az kuka. számolj utánna mennyi hiányzik a C meghajtodról. meg fogsz lepödni.:))))
mikor még xp-t használtam havonta egyszer eljátszotam ezt, lepucoltam az összes meghajtot. nálam semmi káros köv. nem volt. de azért csak ésszel. a technika ördöge, ami eltud, az el is romlik..

Attól, hogy neked mákod volt, még nem kéne marhaságokat terjeszteni...

SysVol-t kézzel nem piszkálunk...

Tessék kikapcsolni a rendszer visszaállítás lehetőségét minden meghajtón, akkor nem fog automatikus mentéseket csinálni minden játék telepítésekor, ráadásul felszabadítja az addig elfoglalt helyet is. Ha valami drivert telepítesz, aminél lehet baj, akkor előtte visszakapcsolod, majd pár nap üzem után újra ki....

Amúgy meg ez itt off, van rá megfelelő szoba az oprendszereknél...

Köszi a válaszokat.
Egyébként ezt is technikai problémának gondoltam, mivel nem tudtam, hogy az oprendszer okozza a hibát. Eddig más játék telepítésénél nem fodult elő ilyen. De legközelebb majd oda írok, hogy neked is igazad legyen..

frogfoot":xa2nbbpy mondta:
lukacsr":xa2nbbpy mondta:
Üdv!
Az a problémám, hogy a program uninstallja után kb. 1 Gb hely eltűnt a winchesteremről. Nem tudja valaki, hogy miért lehet ez? Fogalmam sincs, hogy mit és hol keressek, ami fent maradt utána. Már kétszer le kellett installálnom, és így már 2 Gb hiányzik :-)
Köszi

A probléma az akármilyen windozodal van. minden meghajtón találsz egy System Volume Information nevű rendszermappát, ide készit a rendszer mindenféle telepitett programról biztonsági másolatot, rendszervisszaállitási pontokat is találod meg. amelyik meghajtodra telepitesz, annak az ilyen nevű mappája folyamatosan hizik. ajánlom hogy szerez be egy cd-röl futó bármilyen oprendszert, vagy fáljkezelöt, a lényeg hogy cd-röl bootolva induljon természetesen, a rendes vindoz kikerülésével. igy a System Volume Information megnyitható lesz, és nyugodtan törölhetsz mindent manuálisan. Csak a fömappát magát ne bánts. ami benne van az kuka. számolj utánna mennyi hiányzik a C meghajtodról. meg fogsz lepödni.:))))
mikor még xp-t használtam havonta egyszer eljátszotam ezt, lepucoltam az összes meghajtot. nálam semmi káros köv. nem volt. de azért csak ésszel. a technika ördöge, ami eltud, az el is romlik..

szia!
sysvol-ba en se alkotgatnek kezzel nade mindegy
off:a moderator meg nem szolt de az elozo hozz.-bol nem idezunk

Sziasztok!
Igazi lamerként felraktam a patch legújabb verzióját és nem tudom betölteni a lementett állásaimat.
Na persze hogy én is utánna olvastam el, hogy nem tudja, de mivel már túl vagyok a játék 70% án nincs kedvem újra elkezdnei. Esetleg mégi lehet valami megoldás?

Üdv:Z

újrarkod a játékot és nem rakod fel a legujabb patch-et :arrow:

Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok de ahová kellene ezt írni oda már rég nem írt senki semmit. Ha jól láttam. Mi is ennek a patch-ezésnek a lényege. Megvettem a játékot vagy fél éve és úgy elraktam (akkor költöztünk :? ) hogy nemrég találtam meg újra. Most vittem végig szal úgy nagyjából tudom miről van szó. NEkem csak a technikai dolgokkal vannak problémáim, mint pl a patch is. Tököm sem tudja hogy mi az és miért is kell. De ha az eddigikben jól gondolkodtam akkor az a játék továbbfejlesztése? Akkor nekem most mindet fel kellene tennem ( a 1.0*06-t leszámítva mert azt szidjátok) és előről kezdenem az egészet? Vagy akkor most mi is van?
Köszi lol2

a patch a játék hibáit javítja és bizonyos változások lesznek benne.
Én alapal toltam végig nekem végzetes bug nem volt.
Rakd fel az összeset.

koszi
az alappal mar vegigmentem es igazabol semmilyen hiba nem volt benne
csak neha atlottek a falon keresztul lol2

egyebkent kiderult mi alkotta magat a gepemben, h miert kaptam kekhalalt kb 20 perc stalker utan.
az nvidia drivere csak az egyik videokarim huteset tekerte fel a masiket nem igy aztan annak melegedesi gondjai lettek. rivatunerrel beallitotam h mind2 menjen es most egy 7 oras jatek utan sem kaptam kekhalalt :D :D

Nah kezdeném azzal hogy előről kezdtem a SHOC-ot és megöltem az első két szörnyet amit megláttam, de aztírta ki hogy négy szörnyet öltem meg. A Következő, a Stalkereket megtámadták a mutánsok, és amikor mindet lelőttük akkor az egyik még célozgatott és csakúgy lőtte a földet.

Vissza
Top Alul