Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hát a mágnest kihagyom mert szerintem se köszönné meg a teló :) maradok a "valahogy majd csak szétszedem" gondolatomnál :D

.... Dualfilter...mi lenne ha a telefont elvinnéd egy telefonboltba hogy hozzá értő ember szedje szét....? Néha a legegyszerűbb megoldás a legjobb...

ruszkifiú!....... sztem .........hispánka szolgáltatója....... a hardwired...... :lol: :lol: :lol: :lol: :halom: ........

dolgozok elég sokat szóval maradt a csináld magad :) de össze jött mert 1 ismerős értett hozzá szóval a probléma meg lett oldva :)

Amúgy onnan jött, hogy ők adják a címet meg a tárhelyet. Csak hogy kérdés ne maradjon megválaszolatlan :)

egyszerűen nemtudok betelni ezzel a Clear Sky-os videoval ami a fansite-on van.Ahogy kezdődik és alatta a Clear Sky zenéje nagon jo.Azonnal felvettem a videobol igy mostmár mp3-ként is hallgathatom a többi Stalker zenével együtt:D:Damugy YouTube-on még megtaláltam a BARban hallhato Rádio zenéjét is:):)

(bocs csak azért irom ide hogy mindenki tudja)A riport elkészült az adást a holnapi azaz Péntek esti Fokuszban láthatjátok.Nagyon jo fejek voltak mind a 3an(a riporter a kameraman és a hangmérnök)Egész jol éreztem magam velük.Kár hogy csak 2en voltunk de talán nem is baj mivel ha mindenkinek lett volna 2-3 kérdése a prof-hoz.Amugy ugy volt hogy egy atomfizikussal beszélünk igyis lett viszont Aszodi Attila vezetett minket körbe és mondott el dolgokat.Én és társam vittük a Csernobil:okok tények hiedelmek könyvünket és dedikáltattuk.Csak 1-2 képet csináltam telefonnal meg egy két elszort videot mivel nem nagyon volt idpm mert érdekelt is a dolog meg forgattak is és közben hogy nézne már ki hogy nekem papolnak és fotozgatok:):):):):):)Na mindegy.Majd várom a holnap esti adás után a pozitiv(negativ)véleményeket:):)Sziasztok.

Na hello hello.Ujra itt vagyok 1 hét szünet után.Mig el voltam arra gondoltam hogy apum laptopján megirom a forgatási élményemet igy hát belekezdtem,elkészült.Utolag javitottam a vessző és helyesirási hibákat amire anno H1SPAN hivta fel figyelmemet a Csernobilos történettel kapcsolatban.Persze még biztos igy is maradt pár hiba de törekedtem minél többet javitani.Néhol néhol picit elkanyarodok a témátol mivel megemliten Bözödujfalu-t is és ha már megemlitettem kicsit annál le is ragadtam akkori élményeimet beleirva.A mostani mű-nek a "Forgatási Élményem" cimet adtam.Aki szeretné nagyon szivesen elküldöm vagy megtekinheti a www.teirod.hu weboldalon ugyanis feltöltöm oda.A riportrol készült felvételt telefonnal rögzitettem hamarosan átkonvertálom és valoszinüleg a Csernobil Klub-omban feltöltöm a videok menüpontba.

na hello skacok.Feltöltöttem az irásomat igaz sajnos amit Aszódi Attila irt a könyvembe azt kihagytam belőle viszont feltöltöttem a dedikált könyvről készült képet is.Ime:

040520081200_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul