Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hát nemtom pesti vagy e de ha 50es villamosra szálltál akkor valoszinüleg.Szerintem a legegyszerűbb hogy elmész az Örs Vezér Térre az Árkádba és ott az 576KByte boltban megveszed vagy a az Örsről a Metroval a Blaha Lujza Tére és a CDGalaxis boltban is biztos kaphato.Most néztem meg az 576KByte oldalán 9998 ft mig a CDGalaxis-ban 6990.

Bízom benne, hogy Hispan1 nyugodt marad. Életemben nem kaptam még warnt, meg bant, igazából azt sem tudom, hogy micsodák...büntetés, meg kizárás...én csak próbáltam őszinte lenni...

Elolvastam a szabályzatot, és C/utólsó szabály: hogy nem szabad linkelni stb a warez dolgokra...igaza volt...

mindenesetre remélem, hogy értelmes emberi kommunikáció medrében tudunk maradni :wink:

Engem csak az zavar, hogy ott van benne a szabályzatban és sokan ennek ellenére is warezolnak aztán ha warn/ban van, értetlenkednek...

"A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól." :wink:

De Te legalább egyszer elolvastad Tibi :) Az tényleg senkit nem mentesít, hogy nem olvassa el a regisztráció előtt.

Szombaton megvettem :D

Mondjuk nagyon megszívtam, mert mikor mentem a boltba a 19. kerület szívébe elkapott a vihar, és iszonyatosan eláztam...A boltot is úgy találtam meg, hoyg mentem a viharban és látom hoyg egy ember fog valami nagy papírt a kezében, és felborítja a szél. Odaszaladtam hoyg segítsek, és ott volt a bolt :D A tulajdonos be akarta hozni a papírpromókat, és felborította a szél...

Épp most telepítem...

további kellemes napot

Én ezt nem értem

Megvettem a játékot, beírtam a gyári cdkulcsot mégis ezt írja ki...

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

most mit csináljak szerintetek?

ennek itt semmi keresnivalója

Berci: már megint dupla HSZ, nincs rendben, de hogy a társalgóban tárgyaljuk ki a játék telepítését, az NONSZENSZ! Van itt annyi megfelelő szoba, mint a rosseb vagy ha nem találsz, nyiss egyet a SoC részben, de nem itt!!!!!!!

Látványos :)

<object width="420" height="339" id="flvplayer"><param name="movie" value="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=37fcc5140d" /><param name="menu" value="false" /><embed src="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=37fcc5140d" width="420" height="339" name="flvplayer" type="application/x-shockwave-flash" /></object>

Volna egy fontos kérdésem:

Tud-é e nekem valaki mondani olyan webes fordítóprogramot, amivel nagyobb mennyiségű angol szöveget pár kattintással magyarra interpretálhatok?

Nagyon fontos volna számomra!

Köszönöm előre is ha valaki tud valamit!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul