Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Most adtam be a feleségemnek hogy a játék lejátszása után pár sráccal innen elmegyünk megnézni a reaktort. Kikerekedtek a szemei:)

Nemis tudtam hogy ilyne piromániás vagy Tibi :D de ez semmi két hét múlva mi csináljuk a diáknapot szakközépbe és tudjátok kit hívtunk meg:
Szintiboyt meg az anyját Ilonkát. Először felhívta osztálytársam hogy mégis mennyié jönne el( az egyik diszkóba 10 000 FT-ért jött el )
erre a Zagyva Tibor azt mondja hogy 100 000 FT erre osztálytársam beszólt neki hogy b@zd meg és lerakta a telefont. Másnap osztfő hívta hogy bocsásson már meg ezé a kellemetlenségé de még fiatal:) a válasz erre hogy majd kb 7 órakor hívja vissza amikor a Barátok Közt meg a Fókusz van. Jóvan felhívta és azt mondta hogy lejönnek vonattal +1l bor meg persze 7000 FT. Ja és azt mondta osztálytársam hogy amikor volt a diszkóba az anyja (Ilonka) olyan büdös volt mint a dög úgyhogy még 1 tusfűrdőt is vennünk kell. :D

Sziasztok fórumozók. Tegnap regeltem, gondoltam írok legalább egy értelmetlen postot, hogy ne törlődjön idővel a regisztrációm, szal ez lenne az :) További szép estét :)

VEGYÉTEK MEG A STALKERT!! MERT AZ ÚR UGY GONDOLJA EZ IGY JÓ! :D
JA ÉS TÖKOLCSÓ!! DE TUDNÁM MIÉRT?

Kapsz egy figyelmeztetést, caps-lock OFF! - pYura

Olvasom a hirt és aza avéleményem , h amiket hallok a warezes dolgok felől, érdemes megvenni a teljes játékot... Csak kell hozzá 1 erősebb vas... Na további kellemes napot!

nem tom sokan azt mondják, hogy bug-os meg egy nagy kalap szemét,. nem tudom nekem már az eleje is tetszett

Nekem is tetszett a kezdés, a videó és a többi .. Főleg a Trader szövege :D

Kiriyama":1vzpbweq mondta:
Most adtam be a feleségemnek hogy a játék lejátszása után pár sráccal innen elmegyünk megnézni a reaktort. Kikerekedtek a szemei:)

Tűnj el otthonról egy hétre, aztán photoshopolunk egy olyan képeslapot amin a reaktor előtt állsz 2 snorkkal :D

Warezról meg anniyt, hogy (és ez most durván ártatlanul fog hangzani) én csak azétr töltöttem le, emrt 1. rohadt kíváncsi vagyok 2.nem akarom, hogy aza eredeti lemezzel bármi is történjen. csak anynira bontom fel, hogy ki tudjam olvasni a CD kulcsomat aztán megy a vitrinbe. Légmentesen, 23 fokon páramentesítve. Mint a múzeumban ;-)

én is leszedtem, mert nagyon kíváncsi voltam rá, de egyszerűen nem tudok nekiállni egy olyan érzésem van amit soha nem tapasztaltam tényleg látom benne a sok munkát és nincs szivem így használni :wink:

Én is leszedtem .. Hozzámvágták na .. Beleszagolok a SP-be .. És pénteken vértezettel , AK val rohanok a Tecsóba , h adjanak 1 et , de kxxxvagyorsan .. Nagy taps a GSC nek és a THQ-nak ... Szép volt fiuk !! eljen taps1 eljen

Én elrohanok pénteken Tecsóba .. Ha kapok STALKER-t ugy elhajintom a fenébe a mostani szutyit, h 1 bitje se marad fenn :D

Valaki megtuná mondani mér nincs kép 1 ati radeon 9250 256ramos videókártyánál és mér csak hang van de a kép meg sötét szürke????
Kössz előre is!!

Én is ugy örültem mikor megláttam hogy ELŐ lehet rendelni.Mondom akkor nem az lesz hogy bemegyek keresem oszt nincs egy darab se már.Igy szépen nyugodtan majd felhivnak mikor kell érte menni felülök a trolira és szépen elgurulok odáig mikor kézbe veszem csináltatok egy közös fotot azzal aki átadja majd gratulálunk egymásnak hazajövök és azzal alszom aznap este :):)

Bread89":1ikx58wz mondta:
Valaki megtuná mondani mér nincs kép 1 ati radeon 9250 256ramos videókártyánál és mér csak hang van de a kép meg sötét szürke????
Kössz előre is!!

A miminum grafikai kari az ATi 9600 os ha jól tudom .. Feltételezem nem ismer 2.0 ás Vertex és Pixel Shadert, max 1.1 eset ..

RUSSIANBOY":17fwv4om mondta:
Én is ugy örültem mikor megláttam hogy ELŐ lehet rendelni.Mondom akkor nem az lesz hogy bemegyek keresem oszt nincs egy darab se már.Igy szépen nyugodtan majd felhivnak mikor kell érte menni felülök a trolira és szépen elgurulok odáig mikor kézbe veszem csináltatok egy közös fotot azzal aki átadja majd gratulálunk egymásnak hazajövök és azzal alszom aznap este :):)

Oszt ha összeroppantod a tokkal (-vonóval) együtt ? :D

RUSSIANBOY":1aam6g4g mondta:

Kockázatos... ráfolyhat anyálad meg mechanikai sérülés is bekövetkezhet. :D

Ja amúgy amint kész lesz a póló és megjön, csinálok pár "I'm a STALKER" képet... szerezte gázálarcot, van camo-s gatyóm meg van egy M4A1 és egy Glock 18 AIRSOFT fegyverem. Már csak egy plüss bloodsuckert kéne szerezni. Vagy lehet szerzek sok barna meg piros hajfestéket és bezombítom kerseztapámék bernipásztor kutyáját...

Bloodsucker helyett Plüss "fejrák" ? :D Teccik tudni , HL2 es HeadCrab, v Head Hopper :D

Ne is mondd. már rendeltem Valve store-ból fel is hívott az ipse telefonon h mégis hol a rákba' van az a"Hungary" meg hogy ők nem szállítanak oda. Mondtam neki, hogy kifizetném a FedExet is ha elküldené de aszonta nem lehet. Én meg mondtam neki h jó akkor majd horgoltatok öreganyámmal egyet... nevetett aztán letette...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul