Kiriyama
New Member
Most adtam be a feleségemnek hogy a játék lejátszása után pár sráccal innen elmegyünk megnézni a reaktort. Kikerekedtek a szemei
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Kiriyama":1vzpbweq mondta:Most adtam be a feleségemnek hogy a játék lejátszása után pár sráccal innen elmegyünk megnézni a reaktort. Kikerekedtek a szemei![]()
Bread89":1ikx58wz mondta:Valaki megtuná mondani mér nincs kép 1 ati radeon 9250 256ramos videókártyánál és mér csak hang van de a kép meg sötét szürke????
Kössz előre is!!
RUSSIANBOY":17fwv4om mondta:Én is ugy örültem mikor megláttam hogy ELŐ lehet rendelni.Mondom akkor nem az lesz hogy bemegyek keresem oszt nincs egy darab se már.Igy szépen nyugodtan majd felhivnak mikor kell érte menni felülök a trolira és szépen elgurulok odáig mikor kézbe veszem csináltatok egy közös fotot azzal aki átadja majd gratulálunk egymásnak hazajövök és azzal alszom aznap este![]()
RUSSIANBOY":1aam6g4g mondta:Én is ugy örültem mikor megláttam hogy ELŐ lehet rendelni.Mondom akkor nem az lesz hogy bemegyek keresem oszt nincs egy darab se már.Igy szépen nyugodtan majd felhivnak mikor kell érte menni felülök a trolira és szépen elgurulok odáig mikor kézbe veszem csináltatok egy közös fotot azzal aki átadja majd gratulálunk egymásnak hazajövök és azzal alszom aznap este![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.