Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
CD-Galaxisban, 576 boltjaiban már a megjelenés napján (márc. 23.) számíthatsz rá... Médiamárktban kicsit később...

Ha pozitív választ kapcs, szólj lécci.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy az 576-ban talán lehetne félretetetni, de megvárom, mit mondanak neked.

van néhány olyan tag a fórumon (tartózkodási helyük USA, Franciaország, Anglia) akiknél elég érdekes dolgok vannak érdeklődési körnek és foglalkozásnak beírva.
"Foglalkozás: market
Érdeklődési kör: sex"
mindegyiknek van honlapja ráadásul .info végződéssel :?:

Mindenképpen szólok :) (azért előbb félretetek magamnak egyet, a maradék magyarországi készletet meg felvásárolom ördög_zöld ) nyelv1

Bloody Fox":bpgk9xr0 mondta:
van néhány olyan tag a fórumon (tartózkodási helyük USA, Franciaország, Anglia) akiknél elég érdekes dolgok vannak érdeklődési körnek és foglalkozásnak beírva.
"Foglalkozás: market
Érdeklődési kör: sex"
mindegyiknek van honlapja ráadásul .info végződéssel :?:

"Hello my name is Borat I love sex" :mrgreen:

ps.: már szóltam hispannak

a 16 rugo az tök jo.Mármint nem jo hogy ilyen sokba kerül de elvégre is megéri nagyon szép és sok munka van benne és már miota várjuk.Én is igy számoltam hogy valahogy 16 körül lesz ez pont jo NEKEM mert két havi fizum ugyanis egyik héten melozok másik héten suli és a két hét melora vagyis a 10 nap melora egy honapban kapok 8500-t és igy két havi és ezt amugyis a STALKER-re szántam félrerakni:):)Kár hogy papirdoboz vagy mi és nem fém pedig igazán megérdemelhetné a STALKER:):)

Engem a Zóna-térkép érdekel nagyon, ugyanis például az SA-hoz egész jó volt a térkép, amit adtak, mert amíg az ember nem jött bele, egész jól lehetett rajt tájékózódni és nem kellett mindig kilépni a térkép-menübe. Szóval már csak ezért is kell a CE kiadás.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul