Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
R-pee":3vh2hz3m mondta:pYura":3vh2hz3m mondta:Tanyán nevelet galambok finomak lehetnek, de egy városit meg nem ennék :?
Nekünk is van vagy 200. Nem tanyán élek és az ízük, mint a csirke.Mondjuk elég sokat meg kell enni belőlük, mert kissebb, mint egy tyúk, vagy kakas. Előre leszegezem, hogy nem étkezési célból tartjuk őket.
![]()
hispan1":1i69ur5k mondta:Nem számít, hogy egy állat értékes vagy hasznos-e, ha kevés van belőle, akkor vádeni kell. De varjúból tényleg sok van.
Doma":131j3my6 mondta:Hát azért elég rossz lenne ha kivevennék belőle a járműveket (ha már megtették akkor mind1) mert mondjuk találok a Zóna közepén egy anomáliát de mire megyek 30km-ert hogy oda érjek a Zóna széléhez hogy eladjam mennyi időbe fog már telni. Ha csak akkora lesz a pálya mint az Elder Scroll's 4 Oblivionban hogy lóval alig volt távol a térképen az a hely de mégis egy óráig lovagoltam![]()
R-pee":2nk40qf8 mondta:Sztem még nincs hivatalos borító. Ezek csak rajongói alkotások.
A jármű-anomália gondra elég lenne egy olyan is, hogy mondjuk az anomáliától 30 méterre megáll az autó és ki kell szállnunk. Onnantól gyalog a kövi kocsiig.
pYura":3umv2q4v mondta:R-pee":3umv2q4v mondta:Sztem még nincs hivatalos borító. Ezek csak rajongói alkotások.
A jármű-anomália gondra elég lenne egy olyan is, hogy mondjuk az anomáliától 30 méterre megáll az autó és ki kell szállnunk. Onnantól gyalog a kövi kocsiig.
Sztem a sárga hivatalos http://www.thq-games.com/uk/game/show/872
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.