Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nekem a vetőcsöves bombának a kanóca sütötte meg a kezem, olyan hirtelen gyulladt meg. :D Bár csak később éreztem igazán, mert meg volt fagyva a kezem. :lol:

A 3 kutya nálunk is nagyon félt. Nem tudom, miért csináják ezt, mert a macskák meg kifejezetten érdeklődtek.

Lehet. Mindenesetre miattuk nem mondok le a tüzijátékról :)
Bár azt meg kell hagyni, hogy az augusztus 20-ikai kicsit rázósabb volt.

Nekem is van jópár petárdám, de nem találok benne semmi élvezetet, így mindig itthol hagyom. Rakétát meg még nem használtam, pedig az lenne az igazi.

Azt próbáld ki, hogy egy kb. 2 méter hosszú vascsőbe (éppen hogy beleférjen) belenyomsz egy petárdát (persze ha már meggyújtottad :D). Nem tudom, de nekem nagyon tetszik a pukkanásának a hangja. Utána meg olyan, mintha egy dzsin szabadult volna ki belőle (a füst :D).

A durrangatós hajlamaimat kilégíti az, ha néhanapján elmegyek szüleimmel vadászni. Golyós akkorát szól, hogy fél óráig csöng a füled... sörétes is meglepően hangos :D

Balkáni gerlére gondoltam, igen. Csak azt nem tudom, hogy van-e különbség a balkáni és a kacagó gerle között. Mamáméknak volt egy pár, amik "kacagtak" és azt mondták rájuk, hogy balkáni. Mondjuk nekem mindegy is. Nem meglepő módon nem költöttek.

Sztem jobban megéri postagalambot enni, már a méretéből adódóan is.

Tanyán nevelet galambok finomak lehetnek, de egy városit meg nem ennék :?

Felénk olyan sok a veréb, hogy szinte célozni sem kell...
Na jó, ez így talán nem igaz. Az viszont új, hogy a veréb védett. De biztos igazad van.

pYura":1b1h9xn3 mondta:
Tanyán nevelet galambok finomak lehetnek, de egy városit meg nem ennék :?

Nekünk is van vagy 200. Nem tanyán élek és az ízük, mint a csirke. :) Mondjuk elég sokat meg kell enni belőlük, mert kissebb, mint egy tyúk, vagy kakas. Előre leszegezem, hogy nem étkezési célból tartjuk őket. :)

R-pee":1h5gcpkx mondta:
A varjú 2001 óta védett, a veréb azt hiszem 2006-tól. Tényleg észrevehetően csökken a számuk. Nálunk már nincs más, csak vadgalamb.

Hát, nem tudom, nem sok értelmét látom, hiszen kábé annyi van belőlük már majdnem, mint emberből (varjúról van szó). Se szép se jó se semmi. Végül is az is egy madár, ha alig lenne belőle, ugyanúgy védenék őket, mint a kihalófélben lévőket. Egyszer megtámadott egy, mert kiesett a fiókája a fészekből és be akartam tenni egy bokor alá. :D Azóta nem komálom őket. :evil:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul