Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
asztal rajta legy.megfogom a 3 kilos 500 oldalas szerszambolt katalogust, csapnek ra, ujsag kezbol ki. legy annyi ujsag csuszik tovabb.tarol poharat,telefont,ipodot meg ugy kb majdnem mindent ami asztalon van :D

A Zóna történetének folytatásairól
Azé érdekesek vagytok: „nem lehet több bőrt lehúzni…” meg „300 ugyanazt csinálni…” meg „uncsi”. Pont azér kell új cuccokat kiadni (könyv, modok, STALKER2, filmek) mer a van még lehetőség a témában. Sokunk 10-20szor végigjátszotta a ShoC-ot és már nyomulna a többi ujdonsággal, de azok híján, kénytelenek vunk ShoC-ozni.
A Zulu Bravo által linket oldal fura, de érdekes.
Nálam pattog a hang, ez hiba vagy nálam van a gond?
A könyvet várva várjuk.

BI/IKTOP: elvileg nincs baj a hanggal, lehet hogy lejjebb kell tekerni a hangerőt. Meg akad 1-2 zene ami nem a legjobb minőségű.
A könyv ötlete pont abból fakadt, amit írtál. Ha programozó lennék, írtam volna egy modot új sztorival meg helyszínekkel. Gyakorlatilag az is, csak fejben kell hozzá videokártya :)

Teccik az oldal, bár fenntartom h fura ötlet, de majd meglátjuk. Kíványcsi vok!
Egy kérdés csak h tisztán lássam: Ti irtátok a könyvet?
ÉS még 1: Van lehetőség beszerezni a zenéket amik a weblapon szólnak?

Próbáld meg innen letölteni:
http://mpleer.ru/?sea=STALKER&p=1
Elég gáz hogy sok fájlnak ugyanaz a neve, meg a minőségük is eltér néha, de érdemes megpróbálni.
Én írtam a könyvet, egy magyar ISAF-tiszt és egy angol író lektorálta. De ez titok.

Van lehetőség az IP-ben, és ehhez nem kell feltétlenül teljesen új helyszín. Nekem is rengeteg öteletem van, amivel fel lehetne tupírozni a játékot, sőt pár dolgot tekintve teljesen más lenne, de illeszkedne az eredeti conceptbe. A baj az, hogy az elmúlt 1 évben 0 percem volt kreatívkodni, de ami késik nem múlik :)

Tibi! Kellene valami jó minőségű régebbi-az se nem baj ha analóg hangolású-vevő! Na,meg antenna se nem ártana hozzá,mert ugye tudnivaló,hogy az antenna maga a legjobb nagyfrekvenciás erősítő.

Szerintem feltétlenül az utóbbit. Ezt keresd valamiképpen: "Karl Rothammer: Antennakönyv" Ott számtalan-szerintem jobbnál jobb -megoldást találsz,s valamelyik feltétlenül be fog jönni!
A Műszaki Kiadó adta ki 1977-ben,s nagyobb könyvtárakban mindenképpen megvan,s gyanítom,nem is veszik ki túl gyakorta,mert ugye nem sokakat érdekel ez a szép hobby,sajnos!
A neten régebben találkoztam egy beszkennelt verziójával,de az már évekkel ezelőtt volt,s azóta elveszett a link ....

BOCSIII! MEGVAAAAN!!!!

Ehun é: http://antennakonyv.fw.hu/

Ja,és még valami! Feltétlenül olyant vegyél,aminek van direkt antennacsatlakozója,és új!

Például ez itten,és hidd el,másutt sem olcsóbb!
Viszont olvastam róla véleményt és kifejeztten jók a bírálatok!!

http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Pr ... pid=341913

KönigsTiger, tetszik az új rangod!
Büszke lehetsz rá, keveseknek van egyedi rangjuk.
Mint annak idején a sugárzó zsírkréta :D

Nagykövetségen próbálkoztál már? Aztán ott van a Nemzetközi Vöröskereszt is,szerintem,ha a háború zivataros időszakában segített felkutatni eltűntnek hitt embereket,akkor még a hátralevő békeidőben ez is menni fog...
Megkérdezném,hogy beszélsz e oroszul,mert ha megvan a kapcsolatfelvétel,ez is nagyon fontos lehet,feltételezve,hogy ők nem beszélnek az anyanyelvükön kívül más nyelven.
Aztán pontosan kellene tudnod a nevüket,a születésük közelítő dátumait, az utolsó fellelhető lakcímüket,esetleges polgári foglalkozásaikat,meg azt,hogy pontosan milyen szintű rokonságban álltok egymással,ezek ugyanis elengedhetetlenül fontos támpontok lehetnek.

áááá Fas...om ki van már a regisztrálós oldalakkal...
nem tudom ki ismeri a csillagkapu FRPG honlapját, ismerősöm miatt reggeltem rá, no de volt egy "kis" bökkenő.
nos elvileg kapnom kellet volna az Emailben egy linket amire rá kattintva látta volna a staff/admin hogy regisztráló emberük akadt... csak a levélben nem volt link :D eltelt egy hét beszéltem haverral írt adminnak.. 2-3 nap után vissza írt rá, aktiválta a regisztrálókat, így már betudnak lépni( elvileg 3 ember) megyek si fel a honlapra, ám bejelentkezéskor mien üzenetecske fogad? :) na milyen? hát ez:
"A felhasználó név nem létezik" itt már szidom az adminokat, de főleg akkor szidtam amikor eszembe jutott hogy említette a haver hogy regisztrálók mellet robotokat is töröl-t...
És itt jön ami felháborító... mert orosz névvel regisztráltam robotnak nézett...
Ez kérem komoly Diszkrimináció!!! És paranoia a köbön! :D

Ha másnak is van hasonló sztorija kérem ossza meg, mert nem hiszem el hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen... vagy igen?
fal1

Vissza
Top Alul