Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
2 honap mulva :D addigra mindenki betudja maganak tablazni szepen h ezen a napon mast nem csinal :D esetleg megoldhatom h 6od magam jojjek :D illetve ha napkozbe akkor 27ed magam jojjek :D

Nekem is jó lesz szerintem! :) De még eldől! :P Mások mit gondolnak róla?

Szerk.: Most jut eszembe: Az én szempontomból jó lenne ha mindenképp szombaton és nem vasárnap mert akkor nem leszek.Remélem másnak is jó a szombat!

Nekem bármikor jó. :)

Bár szerintem ilyet direkt megszervezni enyhe torzítás. Ez úgy jó ha spontán módon vannak fent egyszerre ennyien. :)

DURR,KÉT NAGY POFONT NEKI! A SZÜLEINEK MEG TÍZ ÉV KŐFEJTŐT!

Velőtrázóan sikított: Megrázó baleset Budapesten
Kilenc éves kislány tört össze több parkoló autót Budapesten
Heti Válasz Online- kronika@hetivalasz.huUtolsó módosítás:2011.04.12. - 07:31Létrehozás:2011.04.11. - 04:35

Három autót összetört, két fát kidöntött, míg végül egy villanyoszlopba rohant az az autó, amelyet egy kilenc éves kislány vezetett vasárnap reggel 10 órakor a Havanna úti lakótelep parkolójában.

„Csak azt láttam, hogy egy zöld Suzuki 50-60-nal átvág a füvön, és fékezés nélkül letarolja a parkoló autókat, mindent, ami az útjába kerül. A volánnál ülő kislány velőtrázóan sikított félelmében" - mondta a Blikknek egy szemtanú.
Egy károsult, aki konyhaablakából nézte végig, ahogy meghúzza autóját a kiskorú sofőr azt mondta: „Nem akartam hinni a szememnek, de akkor lepődtem meg csak igazán, amikor megláttam, hogy egy gyereklány száll ki a volán mögül, és sírva, sikítva elszalad."

A nő szólt a férjének, hogy hívja a rendőröket, majd lerohant, hogy felmérje, mekkora a kár. Amikor leért a következőkre emlékezett vissza: „Az autóból kitántorgott a gyerek részeg édesanyja, aki azt mondogatta, nincs itt semmi baj, majd ő minden kárt megtérít. Közben egyik cigiről a másikra gyújtott. Ekkor érkeztek meg a rendőrök, akik megszondáztatták az anyát. A nő könnyebb sérülésekkel megúszta, ezért kihallgatták. Állítólag a kislány már régóta kérte őt, hogy tanítsa meg vezetni."

:blowup: :blowup: :blowup:

Lehet találni Budapesten is nagyobb tereket,ahol veszély nélkül kipróbálhatja a gyerek a vezetést,ha már ragaszkodunk a vezetéshez.
És pláne nem részegen.

Aha.
Én meg a KRESZ-tanfolyamon,oktatóval. Utána húsz év semmi,majd saját autóval ,saját magam...

Heh,Scare. Volt az egyik gimnáziumi haverom szüleinek -többek közt- egy vízparti tanyája,ahol-ez még a nem lopós időkben volt- ott lapult a fészerben egy régi Fiat 500-as ,meglehetősen lerongyolt állapotban,de azért még működött.
Na,a srác ezen tanult meg vezetni,pedig az első ülések helyén valami lecsavarozott fából készült ülésféle volt,de ki a fene nézte volna ottan a nagy legelőn? :D :D

Mondjuk neki hamarabb is lett kocsija,mint nekem,meg sokkal több kilométer is van a feneke alatt ebből adódóan!

Vissza
Top Alul