DURR,KÉT NAGY POFONT NEKI! A SZÜLEINEK MEG TÍZ ÉV KŐFEJTŐT!
Velőtrázóan sikított: Megrázó baleset Budapesten
Kilenc éves kislány tört össze több parkoló autót Budapesten
Heti Válasz Online-
kronika@hetivalasz.huUtolsó módosítás:2011.04.12. - 07:31Létrehozás:2011.04.11. - 04:35
Három autót összetört, két fát kidöntött, míg végül egy villanyoszlopba rohant az az autó, amelyet egy kilenc éves kislány vezetett vasárnap reggel 10 órakor a Havanna úti lakótelep parkolójában.
„Csak azt láttam, hogy egy zöld Suzuki 50-60-nal átvág a füvön, és fékezés nélkül letarolja a parkoló autókat, mindent, ami az útjába kerül. A volánnál ülő kislány velőtrázóan sikított félelmében" - mondta a Blikknek egy szemtanú.
Egy károsult, aki konyhaablakából nézte végig, ahogy meghúzza autóját a kiskorú sofőr azt mondta: „Nem akartam hinni a szememnek, de akkor lepődtem meg csak igazán, amikor megláttam, hogy egy gyereklány száll ki a volán mögül, és sírva, sikítva elszalad."
A nő szólt a férjének, hogy hívja a rendőröket, majd lerohant, hogy felmérje, mekkora a kár. Amikor leért a következőkre emlékezett vissza: „Az autóból kitántorgott a gyerek részeg édesanyja, aki azt mondogatta, nincs itt semmi baj, majd ő minden kárt megtérít. Közben egyik cigiről a másikra gyújtott. Ekkor érkeztek meg a rendőrök, akik megszondáztatták az anyát. A nő könnyebb sérülésekkel megúszta, ezért kihallgatták. Állítólag a kislány már régóta kérte őt, hogy tanítsa meg vezetni."
:blowup: :blowup: :blowup: