Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Én is szívesen elmennék oda, majd ha elmúltam 18 talán, de az biztos, hogy nem fogok fizetni a belépésért.
Úgyis írják, hogy a túraszervezés is illegális, tehát tök mindegy. :)

Eszembe jutott,hogy megkérdem már: Láttatok a TV-6-on reklámkezdő inzertet? Tudjátok,arra részre gondolok,amikor a kis robot egy felmosóval mahinál a nagyméretű TV-6 felírat alatt,és belép egy rózsaszínű ragacsos rágógumiba. Figyeljétek csak meg,mit is mond!?

Kiscsillag:

Én örülök hogyha kijuthatok oda.Nem érdekel mennyiért de ha valamit nagyon akar az ember össze tud rá sporolni.
És én oda nagyon szeretnék eljutni.Tény hogy manapság semmi nincs ingyen ugyanugy fizetsz a kenyérért és egy belföldi welness utazásért is meg stb... a kérdés hogy tudsz és akarsz-e rá áldozni.Egyedül meg csak ugy nem hiszem hogy be lehetne lopózni oda.Ahhoz is pénz kell mivel az ukránok eléggé korruptak.
Anno mikor faterral voltam kamionos fuvarban elkisértem mint gyereke és a vámos kötözködött ez is azt jellemzi hogy bizonyos kisebb megvesztegetéssel kinyilnak a kapuk....

Zombi:

Én többször is láttam de nem hallottam sose hogy mondana is valamit.
Multkor meg valaki a csernobil topikban az index forumon hivta fel a figyelmem hogy RBMK mobil.Ugyebár RBMK mint a Reaktor.Mondom neki ja van ilyen csak a RedBullMobile röviditése a K meg gondolom a tipus akar lenni igy jött létre a "reaktortelefon":D:D

Figyeld! Mert valójába káromkodik! <:D> pattog1 pattog1 pattog1 taps1 fogatlan :D

kiscsillag":1v0vl9l8 mondta:
Úgyis írják, hogy a túraszervezés is illegális, tehát tök mindegy. :)

Ezt a marhaságot valamilyen idióta blogger kezdte el terjeszteni. :blowup: Nem tűnik életszerűnek, hogy egy "illegális" kiránduláshoz a zóna közigazgatási hivatalának vezetője adna ki névreszóló engedélyt, amit az ellenőrzőpontokon és az erőmű bejáratánál az útlevéllel együtt ellenőriznének. Szintén életszerűtlen, hogy egy illegális kirándulásról a Rendkívüli helyzetek minisztériumának illetékes háttérintézménye ÁFÁ-s számlát adjon. Persze lehet, hogy egy nagy maffia az egész, és mindenki egy követ fúj, direkt a látogatókat megtévesztendő, kezdve a fegyveres őröktől, a látogatókártyát osztogató kékegyenruhás erőműves kislányon át az erőmű igazgatóhelyetteséig.

RUSSIANBOY:

Nem egy eget rengető összeg oda kijutni. Az egynapos zónalátogatások 100-150 $-ba (20000-30000,- Ft) kerülnek (plusz 78 grivnya a kaja Csernobilban <:D> ). Budapestről Kijevbe az útiköltség vonaton, hálókocsival 35000,- Ft (átszállás nélkül), de kis ügyességgel 18000-ből is ki lehet hozni. szerintem ez ma Magyarországon nem számít megfizethetetlen luxusnak.

Szeretnék feltenni egy kérdést a moderátoroknak, nem találtam jobb helyet neki, tehát:
Vannak cimboráim (kb. 2 fő), akire jó hatással lenne a fórum, de nem tom rávenni őket a regelésre. Szabad–e megtennem a kövit:? Regeleg másik névvel, megatom a jelszót a pajtiknak és így ők is benézhetnek néha, meg lesz 1 új felhasználó. Egyikük S.T.A.L.K.E.R.-ezik a, másik remélhetőleg fog.
kösz előre!

Ennek nincs sok értelme - szerintem - és miért nem regelnek be, van egy csomó másik felhasználó aki hozzá sem szagol a sima Stalker topicokhoz, csak ami őket érdekli, jó példa erre az Airsoft topic.

Valaki tudna nekem segíteni a következő hangok játékból kiszedéséhez (a nyers fájlokra vagyok kíváncsi):
-PDA csippanása
-Geiger-Müller számláló kattogása
-snork morgása

Ha esetleg valakinek ezek megvannak, akkor nagyon megköszönném!

Nekem van egy geiger müller számlálo hangom - igaz nem a játékbol - de reális hang.Telomon is az van mikor sms jön igy jelzi.

Ha a nyers fájlok kiszedésére nincs is lehetőség - mivel én nemtudom hogy lehet játékbol kilopni a hangokat,zenéket - én általában ugy csinálom hogy Audacity progival felveszem játék közben majd az elejét, végét, felesleges részeket kivágom.

Pl Youtube-rol is igy szereztem anno zenéket amikor pl probléma volt a Youtube Downloader progival és nem lehetett letölteni.

Vagy a Cold Fear játék zenéit is igy vettem fel.

A nagyik már csak erre jók, jelmezeket csinálni :D Az ovis farsangi báltól kezdve egészen egyedi esetekig :D

Vissza
Top Alul