Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
szoval.... 47.695323,19.019553 itt van egy gyakorlo palya, loveszarkok meg ienek. ekorul terul el a csobankai loter iagazabol. ebbol a helyrol eszakfele kiindulva talalhatsz par kis irtast, ahol elvannak pusztulva a dolgok, es nemeik kozepen latni egy pontot. azok a silok. tobbet muholdrol sajna nem fogunk latni, mert sullyesztve vannak, nem figyelemfelkeltesre lettek csinalva. eljutni hozzajuk eljuthatsz elmeletileg, eszakrol indulva. aztan masik fele a szentendrei dolgoknak, a szigeten is voltak dolgok, arrol mar talan tobb infot is talalhatsz mint az izbegi dolgokrol. mennyi dolog :D izbegen taroltak atomot is elmeletileg, senki nem tud biztosat. a szigeten meg raketak voltak, ecceru raketak. azoknak is talan meglehet talalni a helyet.

A csobánaki lőtéren voltam már. :D
Elmentünk haverommal töltényhüvelyt, meg hasonlókat gyűjteni, én meg találtam egy el nem lőtt vaktöltényt is.Érdekes dolgok vannak ott, félig beomlott gyakrolóbunkerek, betonozott lövészárkok, meg monden sz.r.

És ha Csobánka fele jártok, ne felejtsétek el megnézni az egri várat. Ott forgatták az Egri Csillagok
ostrom jeleneteit.

trabantal, napszemuveggel, karoraval, kinai tornacipovel

csobankan voltak erdekes dolgok, reti-niggerek beszoktek a loterre :D 2 ott maradt beloluk.

Látom jó a téma, de most más: hol tudnék útánanézni Stalker beceneveknek (amik a játékban voltak, pl Yashka Trigger, Scarecrow)?
Guglit már próbáltam, nem jött be.
Előre is kösz!

Tyű köszi! Nem pont erre gondoltam, de ez is vmi.
Ha még tudtok vmit jöhet.
Hogyérted hogy random? Teljsesen véletlenül választott név (pl a progi kikeresi 1 listából), vagy csak arra értetted h jelentéktelenebb karakter?
Mongyuk jó lenne ehgy olyan lista. Vagy ameik a "20 legjobb Stalker" -t említi.
Egy olyan névlista kéne amin szerepel a progiban előforduló összes név, bizti van ien csak valszeg becsomizva h csak a progi férjen hozzá.
(tudom: kettőt és könnyebbet kérjek...)

Bocsi, másnapos vagyok, lusta vagyok elmagyarázni, csak bemásolom:

http://stalker.wikia.com/wiki/Stalker

In all STALKER games, all regular Stalker NPC's are given random names every new game, pieced together from two long lists of names (first names and surnames) in the game files. Most of the time it involves names of Russian and former Soviet Union descent such as Tima or Misha, though a lot of the names were taken from staff members who worked on STALKER games. GSC, however, made some rather bizarre choices for names such as Boar, Smartass and German and even more outlandish ones that seem most uncommon for names, such as SWAT officer and Polar explorer.

Jóez!
Ahamm... sejtettem. Már "csak" azt a >>liszt in dö gémfájlz<<-t kéne megtalálnom.
Köszi szépen!

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

stalkercallofpripyatwall.jpg

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aa0h-1T9Z3w?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aa0h-1T9Z3w?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Futógépet kellene rászerkeszteni,meg még valami kézre,fejre húzható külső érzékelőket is,hogy ne tunyuljanak a tagok!

Vissza
Top Alul