Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Igen igen hallottunk és örülünk neki legalább is én várom és kíváncsi vagyok mit alkotnak majd.

A trailerben ahogy láttam hallottam pl a detektor meg a riado hangja ugyanaz és most hogy a weboldalát böngészem a zene is ismerős:D:DEz már nagyon jo lesz hogyha ezekre figyelnek hogy a játékban megszokott hangok legyenek mert ez még jobban elősegiti azt hogy a néző beleélje magát a filmbe.Persze már aki játszott a Stalker-el mert hogyha most egy teljesen kivülállo szemszögéből nézzük annak lehet totál mindegy milyen a hang benne de nekünk akik imádjuk nem annyira.Én pl ezért is voltam kissé furcsán azzal a ténnyel mikor a Clear Sky-ban már a puskának más volt a hangja.
Amugy nemtudom hogy ez most egy hivatalos sorozat lesz ugy mint pl bármelyik másik filmsorozat a tv-ben vagy ez egy fanok által készitett kis rajongoi sorozat pl mint amiket mi készitettünk a CAMP-ben.

én se voltam tőle elájulva ahogy előszőr láttam mégis azota már vagy 5ször megnéztem a trailert:D:D ujraé s ujra és ujra:D:D
Szerintem még jo is hogy nem egy Hollywoodi produkcio mivel azok általában elcseszettek amiket probálkoztak játékokbol filmeket és igy jo ez ahogy van.Semmi nagy költségvetésű dolog semmi neves szinész szerintem igy jo.

De majd meglátjuk.Én bizakodó vagyok:D:D

helo, nem tudná valaki elmondani, hogy juthatok át a kordonnál sidorovicshoz?
mert folyton kinyírnak fél kilométerről...

vki aki ugyanugy erdekelt a temaban az tud motyogni egy kicsit az SMrol??? a standard modellra gondolok. tudjatok kvarkokra, leptonokra stbi :D van egyaltalan vki akit erdekel ez? :D :D

Lyube123":2z724bdh mondta:
helo, nem tudná valaki elmondani, hogy juthatok át a kordonnál sidorovicshoz?
mert folyton kinyírnak fél kilométerről...
SHIFT és hátra se nézz! :D én is sokat szenvedtem ott de végül is csak sprintelni kell szorosan a kerítés mentén a kidőlt fát átugorva vagy alatta átbújva vagy kikerülve, mindegy csak rohanj!

Ma meg tegnap jó kis munkát fogtam ki a MelóDiákkal: pár haverral az egyetem izotópos laborját kellett kiüríteni, ami hátul a Botanikuskert mellett, bent az erdőben van, kb az X-18 labort képzeljétek el! :D
Kísérteties csend, körbe erdő, bent mindenhol sugárveszélyre figyelmeztető jelek, nagyon brutál! Ma lespanoltunk az egyik ottani fickóval, és megmértünk mindenfélét a Geigerrel. Vittünk volna ki egy szekrényt mikor haverral kitaláltuk mérjük meg magunkat vele, mert a fickó ott hagyta a ketyerét. 1 egység a normál háttérsugárzás, mérjük havert 2-3 egység. Mérünk engem, a kesztyűmön felment 10-12-re, és haver sikítva szaladt ki a szobából hogy hozzá ne érjek! :D
Később a harmadik srác aki volt velünk hozott ki egy polcot - azt az elején elfelejtettem mondani selejtezés volt a feladat, mert nemsoká bontják az egész kócerájt - mielőtt összetörtük volna a fószer bemért mindent. A polc egyik sarkán felment 120-íg (!) és a srác abban a pillanatban elhajította a kesztyűjét! :D:D

menjetek el egyszer izbegre :D ott vannak a regi raketasilok. ott lehet mericskelni. kihalt terulet. aki nem tudja merre van kb izbeg annak azt mondom h szentendrei skanzennal szembe :D ha odamentek viszont nagyon figyeljetek hova leptek. sok mindent ott hagytak, csak a raketakat vittek el.

xDDDDDDDD izbegen kemeny csavok is elnek eze nem talalni, deha szentendret megtalalod akkor utana csak meg talalod izbeget is :D irtam h SKANZEN!!!!!!!!! es attol pest fele ugy. mindjart szerzek terkepet.

Vissza
Top Alul