Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
ezt nékem mondod? mert eddig a vinyóval 3x szívtam érdekesen :D

szóval !

jövök haza a 21-el , oszt hallgatom a znét meg élvezem , hogy megy a fűtés.. stb (előtte megittunk 1-1 korsó sőrt... ) aztán széttesik az üveg majdnem, én nem látok semmit mer be van izzadba a szélvédő. közben elbambultam, szal elütöttünk egy biciklíst szerint repült kb 30-40métert.. rohammentő vitte el. Ma egy másik 21-es is szenvedett balesetet. Ma lekéstem a qurva előadásom a villamos miatt mer közölték ez a járat a remízbe megy mer valamit elqurtak rajta :S

Scarecrow":1sgi0t4g mondta:
30-40 métert repül egy ember halottas kocsi viszi el nem roham mentő...

ott voltál ? nem voltál ott szal nem kell okoskodni, mellselg a nőn kabát sapka meg stb vót, mer szakad az eső is..

Dutch":7ekndllp mondta:
Én viszont úgy vagyok vele, hogy ha elkezdek dolgozni az biztos, hogy amennyire csak lehet mindig a legújabb cuccot akarom majd megvenni.
Az igazság az, hogy a melóhoz egyáltalán nincs szükség a legújabb hardverre (hacsak nem grafikai munkálatokra kell, de abból is elsősorban a 3D-re kell gondolni), ahhoz hogy az ember összeüssön néhány .ppt-s előadást, kanyarítson néhány Word doksit meg Excel táblát (netalántán Access adatbázist...) nem kell bika gép, egy szaros 1GHz-es masina is bőven megteszi! Programozáshoz szintén nem kell nagy gép (sőt, kifejezetten előnyös lehet alacsonyabb teljesítményűn fejleszteni). Ami gépigényes, az inkább a számítógépes játékok világában keresendő, és akinek mindig a legújabb, legjobb kell, az valószínű, hogy elsősorban játékra fogja használni. Persze van, aki megteheti, hogy minden évben kiad pl. 150000 forintokat a legújabb, legcsúcsszuperebb mobiltelefonra, és közben csak telefonálásra meg SMS-ezésre használja, meg még talán MP3-mat hallgat rajta, de lássuk be, a többség ezt nem engedheti meg magának. Vehetsz te bika gépet irodai munkára is, de elég nevetséges csak szövegszerkesztéshez 4 GB memóriát használni... :roll:

Kimmuriel! vegye csak :D majd rajon h a vadiujdolgok nem mindig a legjobbak, altalaban az elso szeriak hibasak es szarok szinte mindenbe. ezaz uzlet ecceruen, meg nincs keszen teljesen vmi fogjak parezret eladnak belole aztan azokat a hibakat amiket visszajelzesul kapnak kijavitjak, sokkal eccerubb mint tesztelni x orakon keresztul. :D

manapság elég sokan beszélgetnek a paranormális jelenségekről nekem kb ez a verzió igaz és röhögtető is :D
http://www.youtube.com/watch?v=yqCVtmywUuw&translated=1

de ez az amit az emberek úgy tartanak hogy Paranormal activity, vagy entity....
http://www.youtube.com/watch?v=utgakb8zhvo&translated=1

ez az első videó drágább fajtája... de ez se rohadtul drága, jelen véleményem szerint nem léteznek se szellemek, sőt szerintem semmi féle felsőbbrendű természetfeletti faktor nem létezik. ti hogy vagytok vele?

IRANY KATICABOGARAT VASAROLNI!!!!!!! akinek van felesleges katicaja az kerem tegye be egy dobozba egy kis kajaval es kuldje el nekem postan :D megkoszonom!

Tiger!
Későn szóltál! Már elbújtak az ártatlanok. Rohadt hidegek a reggelek! Egyébként mire kell a sok katicabogárka neked? Megtámadta az ültetvényeidet a levéltetvek sokasága netán??? :D

haziallatnak kellenek :D szepen nevelgetni oket, aranyosak diszitik a szobat. a novenyeket es megint aranyosak. par generacio utana mar kezhesz szoknak es akkor simogathatod oket :D aztan damilbol csinalhatsz nekik nyakorvet es viheted oket setalni :D

Ááááá! Ááááá! Most mindjárt bekockulok! Az utolsó mondatod az nagyon betett! Neee,nagyon fááááj! :D gurul1 pattog1

Litván G36-ha valakit érdekel:
a0069704_4c0a693496528.jpg

a0069704_4c0a6930db942.jpg

Itt még van róla pár kép: http://gascan91.blogner.net/photo/7080#

Vissza
Top Alul